Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Yazar Hadi hadiiii sen hayatta rejim yapamazsın,ben kendimden biliyorum yapmam mı iradeliyimdir bilirsin karar verdim mi elimden bi uçanla bi kaçan kurtulur
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Kacmanin bir faydasi yok bugun veyahut yarin nekadar kisa zamanda baslarsan okadar cabuk kurtulursun .. Hem bozma moralini.. guler yuzlu olmak kilolarin en buyuk dusmani.. YOOOookk moralimi bozmuyorum ki ben her zaman ve her şekilde mutluyum kendimle spor yapıyorum bu ara tabi yediklerime de dikkat ediyorum ( arada degil ) ama ne yesem kilo veriyorum diyenlere ayrı bir sinir oluyorum ( üstüne alın tabi )
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl YOOOookk moralimi bozmuyorum ki ben her zaman ve her şekilde mutluyum kendimle spor yapıyorum bu ara tabi yediklerime de dikkat ediyorum ( arada degil ) ama ne yesem kilo veriyorum diyenlere ayrı bir sinir oluyorum ( üstüne alın tabi ) Ben ne yersem kilo veriyorum demedimki kilo almiyorum dedim ama uzerime alinmiyorum
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Ben ne yersem kilo veriyorum demedimki kilo almiyorum dedim ama uzerime alinmiyorum Ya alınnsana ben seni kassetmiştim
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Ya alınnsana ben seni kassetmiştim Sen demedinmi ben lafimi ortaya attim isteyen uzerine alir istemeyen alinmaz diye bende oyle yaptim
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Sen demedinmi ben lafimi ortaya attim isteyen uzerine alir istemeyen alinmaz diye bende oyle yaptim Parantez içine bakmalısın üstüne alın demiştim senin içindi yani
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Parantez içine bakmalısın üstüne alın demiştim senin içindi yani Ben o parantezi gormemezlikten geldigim icin uzerime alinmiyorum iste..
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Ben o parantezi gormemezlikten geldigim icin uzerime alinmiyorum iste.. ahh keşke kocaman harflerle yazsaydım
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Secimlerden dolayi moraliniz biraz bozuk biliyorum ama hadi arkadaslar biraz mutlu olma zamani herkes tartiya..
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Secimlerden dolayi moraliniz biraz bozuk biliyorum ama hadi arkadaslar biraz mutlu olma zamani herkes tartiya.. Evet nasıl bozulmasın ben bugün tatlı yedim
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Evet nasıl bozulmasın ben bugün tatlı yedim Afiyet olsunda insan biraz konu komsuyuda dusunur degilmi
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Afiyet olsunda insan biraz konu komsuyuda dusunur degilmi benim tatlılarımı begenmiyorsun ki neyse bak sana var
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl benim tatlılarımı begenmiyorsun ki neyse bak sana var Tesekkur ederim ellerine saglik, sormadan edemiyecegim ne bu ?!
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Tesekkur ederim ellerine saglik, sormadan edemiyecegim ne bu ?! ohooo elmalı pasta adini bile bilmiyorsun :P
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Icindeki elmalar pek gorunmuyorda daha cok kiyma gibi gorunuyor.. Severim elmali pastayi.. tesekkurler hepsi benim sakin ortak cikmaya kalkma
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Icindeki elmalar pek gorunmuyorda daha cok kiyma gibi gorunuyor.. Severim elmali pastayi.. tesekkurler hepsi benim sakin ortak cikmaya kalkma :P cimriye bak yaa ben bir tabak verdim sen bir de kalk ortak çıkma yaz olacak şey mi istemiyorum zaten
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl :P cimriye bak yaa ben bir tabak verdim sen bir de kalk ortak çıkma yaz olacak şey mi istemiyorum zaten Olmaz ben tatli gordummu baska birsey gormez gozlerim kimseyle paylasmam ozur dilerim sen baska birtane yap kendine..
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Olmaz ben tatli gordummu baska birsey gormez gozlerim kimseyle paylasmam ozur dilerim sen baska birtane yap kendine.. Olduuu tabi tabi -_- ver tabağımı vermiycem işte verende suç P adını bile bilmiyordun sahiplendin hepsini
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl diyet mi unuttum bi kaç gündür off.. hele bugün... yedim içtim ne varsa.. içtim içtim.. tartılmadım da bugun
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Diyet hic unutulurmu ... Olmadi sayin direnis demek sende diyete hile karistirdin.. seni YSKya sikayet edecegim...
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Senide sikayet edecegim domuzbagi .. Senin masandanda ac kalkiyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.