Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Flörtün incelikleri


batu35

Önerilen İletiler

Slm arkadaşlar, ben 2 hafta önce gördüğüm bir kıza vuruldum. Şu aralar daha sık görmeye başladım, arada sırada bana gülümsüyor ama ben duygularından emin değilim. Ben onu tanımak ve ileride kim bilir onunla evlenmek isteyebilirim belki. Şu an sadece gözlerimi gözlerinden alamıyorum, onu gördüğümde heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum. Onu çok tanımak istiyorum, açılmak istiyorum ama elim ayağım birbirine dolaşıyor, onun yanına gidipte bir türlü konuşamıyorum. Onu bir kafeye mi davet etsem, yoksa gittiği dersaneyemi takılsam bilemiyorum. Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar, neler yapmalıyım, onunla nasıl flört etmeliyim?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle ilgilendiğiniz için hepinize teker teker çok teşekkürler arkadaşlar. Onu bu sabah otobüsten inerken gördüm, yanında biri erkek iki kız daha vardı. Erkek olanını pek sevmedim, gördüğüm kadarıyla onunla çok samimiler! Acaba sevgilisi mi yoksa yakın arkadaşı mı, onu çözmeye çalışıyorum şu aralar... Onunla daha samimi olamadım ve onu tanımıyorum ama, şimdiden diğer erkeklerden çok kıskanıyorum. Ona gün geçtikçe daha da çok bağlandığımı, onu daha çok sevdiğimi hissediyorum ve onu görünce içim içime sığmıyor. Daha önce hiç böyle hissetmemiştim arkadaşlar; onu kaybetmek istemiyorum. Ona daha yakın olmak, onu tanımak ve beni tanımasını sağlamak istiyorum ama elimde değil işte... Öyle bir gülümsemesi var ki, bir de gözlerini gözlerimin içine bakarak öyle güzel bakıyor ki elim ayağıma dolaşıyor, ona bir merhaba bile diyemiyorum... Her neyse biraz daha bekleyip onu ve arkadaş ortamını inceleyip biriyle olup olmadığını öğrenmeye çalışmak biraz daha mantıklı geldi benim için. Ama yinede kararsızım arkadaşlarve beni öyle bir esir almış ki mantıklı düşünemiyorum, duygularımla hareket edersem yanlış yaparım diye korkuyorum... Biraz daha bekleyip onu yavaş yavaş tanımalı mıyım yoksa acele edip küçük komplimanlar mı hazırlamalıyım bilemiyorum! Vur kaç olayını şu aralar mı yoksa biraz daha tanıyıp sonra mı denemeli miyim? Acele edip konuşmak şimdilik yanlış gibi geliyor bana! Sizce ne yapmalıyım?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Çıktığı biri yokmuş Allah'a şükür :) Vur kaç taktiği kesinlikle işe yaradı(death is the will of GOD, gezgin siz harikasınız!) Cesaretimi toplayıp onunla hiç vakit kaybetmeden konuştum, ona açıldım!(SELAM_YALNIZLIK sen de harikasın!) ilk aşamayı sorunsuz atlattık :) Son 5 günden beri onunla çıkıyorum, çok iyi anlaşıyoruz ama sık sık görüşmemizin zamanla ilişkimizi monotonlaştıracağı kanaatindeyim ve bundan korkuyorum! Ona şu an aşığım ama ileride birlikte yaşayacağım bu insanı, herşeyi ağırdan alarak incelemek, yavaş yavaş tanımak, kendimi tanıtmak, ilişkimizi sürdürmek istiyorum... (sevgili angelflower bu çok önemli bir olgu gerçekten! Çok saol!)Acele işe şeytan karışır derler!!! Yardım eden herkese çok teşekkürler, çok slmlr! Şu an onunla çok mutluyum... Sevgiler...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.