Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
dayı bu kardeşin yalan söylemez,yalanı sevmez,çok zor durumlarda bile yalandan kaçınır,ben böyle öğrendim hayatı

etrafımda böyle bilinir ve böyle tanınırım,İST.göbeğinde gökdelenlerin içinde yaşıyorum,zaten RABBİM ALLAH bize böyle olmamızı emrediyor,

bundan dolayı çok yara aldım,çok ezildim,ama hala ayaktayım,zaten ölümdende korkmuyorum,bu kadar kötü insanın içerisinde çoğu zaman ölümü kurtuluş olarak görüyorum,etrafıma baktıkça acaba başka bir gezegendenmi geldim diye düşünüyorum,ben böyleyim abi,ister inan,ister inanma,istediğiniz yerde tanışabiliriz,tüm forumdaş kardeşlerde dahil,saygılar ve sevgiler sunarım.

Bende hep yanlış gezegene atıldığımı düşünürüm :D

• Cevaplar 80
  • Görüntü 11,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Evet..bunu soruyorum bende..VAR birisi,de ''O''kim.. SEN,misin..sen desek sen yüz yıl sonra yoksun benim gibi aynen..peki bu yazıları kim yazdı buraya klavyeylen..

• Bırakalım dinazorları..kendimize gelelim..İNSAN,a.. daha kolay çözmesi..el altında var numunesi..

• lena..   Gerçekten ilginç bilgiler verdin..teşekkür ederim..   Bütün bunlardamı tesadüf.. (diğer topicin konusu )

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Bende hep yanlış gezegene atıldığımı düşünürüm :D

Biz doğru gezegende isek..diğerleri yanlışlıkla atıldıysa bu gezegene..olamazmı yani.. :D

Gönderi tarihi:
Biz doğru gezegende isek..diğerleri yanlışlıkla atıldıysa bu gezegene..olamazmı yani.. :D

Toplu yanlış atılmalar olmuş bu gezegene öyle ise Dayı :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Toplu yanlış atılmalar olmuş bu gezegene öyle ise Dayı :lol:

Toplu olduğu kesinde..yanlışmı..yoksa biz dünyalılara gıcık olsun diyemi..burası kesin değil işte.. :D

Bakma kalabalık olduklarına.. :D

Gönderi tarihi:

Toplu olduğu kesinde..yanlışmı..yoksa biz dünyalılara gıcık olsun diyemi..burası kesin değil işte.. :D

Bakma kalabalık olduklarına.. :D

Gıcık olsun diye evet :) Her biri belki de, zorlu bir sınavın problemleridir kimbilir :unsure:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sn.arci.. :)

Ayın on beş günü İst.da kalan onbeşide Bursada geçiyor.. :)

Madem İst.dasınız iletişim sağlanabilirse oturup bir DEMLİK çay içilebilir..davetin için teşekkür ederim.. :)

ok.dayı görüşmek ve buluşmak dileğiyle saygılar ve sevgiler sunarım.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.