Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
dayı bu kardeşin yalan söylemez,yalanı sevmez,çok zor durumlarda bile yalandan kaçınır,ben böyle öğrendim hayatı

etrafımda böyle bilinir ve böyle tanınırım,İST.göbeğinde gökdelenlerin içinde yaşıyorum,zaten RABBİM ALLAH bize böyle olmamızı emrediyor,

bundan dolayı çok yara aldım,çok ezildim,ama hala ayaktayım,zaten ölümdende korkmuyorum,bu kadar kötü insanın içerisinde çoğu zaman ölümü kurtuluş olarak görüyorum,etrafıma baktıkça acaba başka bir gezegendenmi geldim diye düşünüyorum,ben böyleyim abi,ister inan,ister inanma,istediğiniz yerde tanışabiliriz,tüm forumdaş kardeşlerde dahil,saygılar ve sevgiler sunarım.

Bende hep yanlış gezegene atıldığımı düşünürüm :D

Gönderi tarihi:
Biz doğru gezegende isek..diğerleri yanlışlıkla atıldıysa bu gezegene..olamazmı yani.. :D

Toplu yanlış atılmalar olmuş bu gezegene öyle ise Dayı :lol:

Gönderi tarihi:
Toplu yanlış atılmalar olmuş bu gezegene öyle ise Dayı :lol:

Toplu olduğu kesinde..yanlışmı..yoksa biz dünyalılara gıcık olsun diyemi..burası kesin değil işte.. :D

Bakma kalabalık olduklarına.. :D

Gönderi tarihi:

Toplu olduğu kesinde..yanlışmı..yoksa biz dünyalılara gıcık olsun diyemi..burası kesin değil işte.. :D

Bakma kalabalık olduklarına.. :D

Gıcık olsun diye evet :) Her biri belki de, zorlu bir sınavın problemleridir kimbilir :unsure:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sn.arci.. :)

Ayın on beş günü İst.da kalan onbeşide Bursada geçiyor.. :)

Madem İst.dasınız iletişim sağlanabilirse oturup bir DEMLİK çay içilebilir..davetin için teşekkür ederim.. :)

ok.dayı görüşmek ve buluşmak dileğiyle saygılar ve sevgiler sunarım.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.