Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 dayı bu kardeşin yalan söylemez,yalanı sevmez,çok zor durumlarda bile yalandan kaçınır,ben böyle öğrendim hayatı etrafımda böyle bilinir ve böyle tanınırım,İST.göbeğinde gökdelenlerin içinde yaşıyorum,zaten RABBİM ALLAH bize böyle olmamızı emrediyor, bundan dolayı çok yara aldım,çok ezildim,ama hala ayaktayım,zaten ölümdende korkmuyorum,bu kadar kötü insanın içerisinde çoğu zaman ölümü kurtuluş olarak görüyorum,etrafıma baktıkça acaba başka bir gezegendenmi geldim diye düşünüyorum,ben böyleyim abi,ister inan,ister inanma,istediğiniz yerde tanışabiliriz,tüm forumdaş kardeşlerde dahil,saygılar ve sevgiler sunarım. Bende hep yanlış gezegene atıldığımı düşünürüm Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Bende hep yanlış gezegene atıldığımı düşünürüm Biz doğru gezegende isek..diğerleri yanlışlıkla atıldıysa bu gezegene..olamazmı yani.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Biz doğru gezegende isek..diğerleri yanlışlıkla atıldıysa bu gezegene..olamazmı yani.. Toplu yanlış atılmalar olmuş bu gezegene öyle ise Dayı Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Toplu yanlış atılmalar olmuş bu gezegene öyle ise Dayı Toplu olduğu kesinde..yanlışmı..yoksa biz dünyalılara gıcık olsun diyemi..burası kesin değil işte.. Bakma kalabalık olduklarına.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Toplu olduğu kesinde..yanlışmı..yoksa biz dünyalılara gıcık olsun diyemi..burası kesin değil işte.. Bakma kalabalık olduklarına.. Gıcık olsun diye evet Her biri belki de, zorlu bir sınavın problemleridir kimbilir Alıntı
Φ arci Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Sn.arci.. Ayın on beş günü İst.da kalan onbeşide Bursada geçiyor.. Madem İst.dasınız iletişim sağlanabilirse oturup bir DEMLİK çay içilebilir..davetin için teşekkür ederim.. ok.dayı görüşmek ve buluşmak dileğiyle saygılar ve sevgiler sunarım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.