Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

doktor bey tam doktora ihtiyacim varken yok oldunuz ve halen gelmediniz geri :unsure::(

• Cevaplar 187
  • Görüntü 18b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Pişt nerdesin arkadaş iyiki sana defter aldık insan kaçar gidermi yaaaaa :( ben geldim sen yoksun :unsure: ben çiçegimi bırakıyorum umarım birgün alırsınız...tekpapatyaks2.jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar

T ühh az kalsın unutuyordum getirdiklerimden 2 sini ermeden gidecektim :(

DSCF0345.JPG cevizli incir lokumu(karışık) birde kendim yaptım söylemesi ayıp :D

sofra_3_1.jpg cevizli incir tatlısı :P bence çabuk alın yoksa sabah tek bir parça kalmıcak özelikle godzi görürse :D

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Pişt nerdesin arkadaş iyiki sana defter aldık insan kaçar gidermi yaaaaa sad.gif ben geldim sen yoksun unsure.gif ben çiçegimi bırakıyorum umarım birgün alırsınız...tekpapatyaks2.jpg

HF3012.jpg

Sevgili Yaramaz Karınca sakladım çiçeği çanta yaptım sana hediyem olsun wink.gif

Gönderi tarihi:

Tekrarciktan hosgelmissin insallah elin bos gelmemissindir ama ben yinede tebrimi alayim :)

52411-msg

Gönderi tarihi:

Tekrarciktan hosgelmissin insallah elin bos gelmemissindir ama ben yinede tebrimi alayim smile.gif

baileys_coffee_other.jpg

Ellerine sağlık eski dostum uzaktaaan yollamışsın soğumuş sıcağını koyayım stuart.gif

Gönderi tarihi:

Ellerine saglikta bu kahve birincisi cok acik ikincisi fincani kuccuk :D ogrenemedin gittin :angry:

Gönderi tarihi:

Alistirmalara basla ozaman simdiden, Eskiden kahve yapmasini bilmeyen kiz evde kaliyorsu simdi dunya tersine dondu kahve yapmasini bilmeyen erkek evde kaliyor :D

Gönderi tarihi:

Bir kahvenin 40 yıl hatırı var deseler de ne kahveler içtim hatırlamadılar sonradan. Ama biliyorum ki senin kahven gerçek hislerle tatlanmış, gönülden yapılmış. Yüzlerce yıl geçse unutulmayacak tatlardan. Birgün senin kadar gönülden yapabildiğimde kahvemi, öğrenmiş olacağım sanırım. Evde kalmak değil, gönüllerde kalamamak sorunclover.gif

Gönderi tarihi:
:) Olurmu hic oyle, muhakkaki her gonulde bir taht kurmussundur, Hem unutma unutulanlar unutanlari asla unutmazlar.. :D Haa illaki benim yatigim kahveden icmek istersende adresi biliyoruz .. :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.