Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 16 yıl doktor bey tam doktora ihtiyacim varken yok oldunuz ve halen gelmediniz geri
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar Pişt nerdesin arkadaş iyiki sana defter aldık insan kaçar gidermi yaaaaa ben geldim sen yoksun ben çiçegimi bırakıyorum umarım birgün alırsınız...
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar T ühh az kalsın unutuyordum getirdiklerimden 2 sini ermeden gidecektim cevizli incir lokumu(karışık) birde kendim yaptım söylemesi ayıp cevizli incir tatlısı bence çabuk alın yoksa sabah tek bir parça kalmıcak özelikle godzi görürse
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl doktor bey tam doktora ihtiyacim varken yok oldunuz ve halen gelmediniz geri Geldim Nyx ama atrık sen yoksun sanırım
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl Pişt nerdesin arkadaş iyiki sana defter aldık insan kaçar gidermi yaaaaa ben geldim sen yoksun ben çiçegimi bırakıyorum umarım birgün alırsınız... Sevgili Yaramaz Karınca sakladım çiçeği çanta yaptım sana hediyem olsun
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl Tekrarciktan hosgelmissin insallah elin bos gelmemissindir ama ben yinede tebrimi alayim
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl Tekrarciktan hosgelmissin insallah elin bos gelmemissindir ama ben yinede tebrimi alayim Ellerine sağlık eski dostum uzaktaaan yollamışsın soğumuş sıcağını koyayım
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl Ellerine saglikta bu kahve birincisi cok acik ikincisi fincani kuccuk ogrenemedin gittin
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl Bekar adamdan ancak bu kadar, zamanla en iyi yaptığım şey kahve yapmak olacak bu kesin...
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl Alistirmalara basla ozaman simdiden, Eskiden kahve yapmasini bilmeyen kiz evde kaliyorsu simdi dunya tersine dondu kahve yapmasini bilmeyen erkek evde kaliyor
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl Bir kahvenin 40 yıl hatırı var deseler de ne kahveler içtim hatırlamadılar sonradan. Ama biliyorum ki senin kahven gerçek hislerle tatlanmış, gönülden yapılmış. Yüzlerce yıl geçse unutulmayacak tatlardan. Birgün senin kadar gönülden yapabildiğimde kahvemi, öğrenmiş olacağım sanırım. Evde kalmak değil, gönüllerde kalamamak sorun
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl Olurmu hic oyle, muhakkaki her gonulde bir taht kurmussundur, Hem unutma unutulanlar unutanlari asla unutmazlar.. Haa illaki benim yatigim kahveden icmek istersende adresi biliyoruz ..
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl Söz verdim gelmeye er geç yanında içeceğim. Bir de bira sözü vardı unutmadım...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.