Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Çok iyi bir şey hem de, böylesi görülmedi bak, ama sölemem, gelirsen görürsün, yoksa maviye veririm Düşünmem gerek
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl ben geldim ve gözümden uyku akıyor hoşgeldin neden acaba uyku kıyor ki erkende de uyumuşsun ama
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Hem sen daha niye yatmadın bakalım, barbunya mı çekti canın yoksa
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Aaaa, ben barbunya derken siz başka anlamışsınız benim barbunyam daha güzel bir kere
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Tamam deniz kızı seninkini de meze yaparız yanında olmazzz bananee ya benimkisi ana öğün
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Peki senin için, ana menü seninki, benim balık da meze, içki yok bu bir aile yemeği
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl aile yemeklerinde içki içilmez mi meze deyince aklıma geldi napayım denizin barbiesini isterim ben... ben barbuna denizin barbiesi diyorum nefis bi balık
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Peki senin için, ana menü seninki, benim balık da meze, içki yok bu bir aile yemeği olmadı yaaa mızıkçılık yaptın domuzbağı ben oynamıyorum işte
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl aile yemeklerinde içki içilmez mi meze deyince aklıma geldi napayım denizin barbiesini isterim ben... ben barbuna denizin barbiesi diyorum nefis bi balık eçülmez bizim burda,günah
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl İsteyene kolaya kanyak ekliyoruz, küsme deniz kızı hemen kıyamam gel geri
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl içki günahsa niye çıkmış piyasaya içerim ben bende içkisiz olmaz yaşa direniş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.