Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Bugunluk benden bukadar, sizlere iyi eglenceler sohbet icin tskler sabah is var malum ..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Bu kısa sürede alışkanlık yaptın bende, girince arıyorum hemen, bakıyorum Direniş burda mı, bir de Yakışıklı tabii ya ben ya ben anladım siz benim gibi kapitalistleri sevmiyorsunuz ben de sizi sefmiyom
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl günaydın mavi kıskanmayalım lütfen... gel sen de katıl bize biz seni seviyoruz ama kapitalist olman puan kaybettiriyor
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl vey,kıskanmak mı kıskanıyom işte bu aralae kapitalist olmak rövanşta,ondan kapitalistim çaktırma
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Mavi sen gündüz moduna geçtin. Artık biz ayrı dünyaların forumcusuyuz. Ayrı 12 saatlik dilimlerde yaşıyoruz. Gel sende gece vardiyasına, katıl aramıza, hem gündüzün muhabbeti de pek sönük canım
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl tamam şimdi yazıyorum bir istifa dilekçesi Sayın Müdürüm, Ben gece moduna gireceğim için istifa ediyorum,size eyi günler nasıl olsa bir doktor bir avukat bir de eczacı var bana bakacak biz aynı dünyaların insanı olacaz
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl tamam şimdi yazıyorum bir istifa dilekçesi Sayın Müdürüm, Ben gece moduna gireceğim için istifa ediyorum,size eyi günler nasıl olsa bir doktor bir avukat bir de eczacı var bana bakacak biz aynı dünyaların insanı olacaz sonra işsziler ordusuna mavim sende katılırsın
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Mavi koskaca hastane patronu ne işsizi Gece varidyasına geçerse, sabah kalkamayacağı için sonu öyle görünüyor
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl sonra işsziler ordusuna mavim sende katılırsın nerde Mavi koskaca hastane patronu ne işsizi demi ama yaşasın patronluk Gece varidyasına geçerse, sabah kalkamayacağı için sonu öyle görünüyor haklısın,haklı bence sende haklısn
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Deniz kızı sen hangi saatlerde denizden çıkıyorsun, bugece ay ışığı olursa sen de gel
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Deniz kızı sen hangi saatlerde denizden çıkıyorsun, bugece ay ışığı olursa sen de gel Ben müvetazi birisi olaraktan böyle kuru kuru davetlere gelemiyorum Bilmiyorum denizden çıkarmak için ne yaparsınız
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Dolma yapacaktık ama, denizde gaz yapar, dibe inmek zor olur. Senin için balık yapsak o da olmaz Küçük balık yaparız bizde
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Dolma yapacaktık ama, denizde gaz yapar, dibe inmek zor olur. Senin için balık yapsak o da olmaz Küçük balık yaparız bizde Bulara kanar mıyım ben
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Bir tüyo verseydin Ne yapsak ki, tamam gelirsen bir süprizimiz var ama sölemem ne olduğunu, ancak gelirsen görürsün...
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Bir tüyo verseydin Ne yapsak ki, tamam gelirsen bir süprizimiz var ama sölemem ne olduğunu, ancak gelirsen görürsün... Olmaz ne olduğunu bilmem gerek ya kötü birşeyse
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Çok iyi bir şey hem de, böylesi görülmedi bak, ama sölemem, gelirsen görürsün, yoksa maviye veririm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.