Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Mrblar ben de geleli kısa bi süre oldu. Ben d.bakırda oturuorm arkadaslar sohbetler güzel ve eglenceli. Zaten ben de eglenceli seyleri cok severim. Okul, dersler derken günler gecior. Kafa dağıtırız Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 kimse hoşgeldin dememiş yavv hoşgeldin aysumm Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 ojj geldün.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 hoşgeldin bakalım, inşallah hoş vakit geçirmene yardımcı oluruz... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 tesekkürler hoşbulduk. sevindim ya! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Ne iş ERBAY sende mezardakileri çıkartıp getireceksin..!! üstü toz tutmuş topikleri siliyom abi belki sahipleri gelir diye.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 amaan ben unutmuşum burayı mazinin tozlu sayfeleri arasında kalmıştı ama erbayım kurtarmış silinmekten sağ olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Aaa aysumun da hoşbulduk topici varmış.. Ben hoşgeldin dememişim.. Hoşgeldinis ii forumlar arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.