Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

NO RESERVATIONS

(AŞK TARİFİ)

no_reservations_altered_poster_t250.jpg

Yönetmen Scott Hicks

Senaryo Carol Fuchs, Sandra Nettelbeck

Yapımcılar Susan Cartsonis, Bruce Berman, Sergio Aguero

Görüntü Yönetmeni Stuart Dryburgh

Prodüksiyon Tasarımı Barbara Ling

Kostüm Tasarımı Melissa Toth

Kurgu Pip Karmel

Özgün Müzik Philip Grass

Yapımcı Stüdyo Castle Rock Entertainment

Türkiye Dağıtımı Warner Bros.

Gösterim Tarihi 7 Eylül 2007

Oyuncular

Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Patricia Clarkson, Jenny Wade, Bob Balaban, Lily Rabe

Manhattan'daki bir restoranın baş aşçısı olan Kate Armstrong, işinde oldukça başarılı, disiplinli ve son derece katı kuralları olan ve özel hayatında da bu kurallarından asla taviz vermeyen bir kadındır. Öyle ki özel hayatını da tıpkı aşçısı olduğu mutfağı yönetir gibi yönetmektedir.

Fakat hiç beklenmedik bir anda ve hiç beklenmedik bir şekilde Kate’in hayatına 2 farklı insan girer ve Kate’in mükemmeliyetçi düzenini bir anda alt üst olur.

Bu kadar özet yeter… Diyeceğim şudur ki eğer romantik komedi severlerdenseniz kaçırmamanız gereken bir film… Ben çok eğlendim… Gayet eğlenceli, hoş bir o kadar da duygusal… Öyle ki bazı sahnelerinde gözümden yaş gelmedi desem şimdi yalan olur…

Gönderi tarihi:

Ben bu filmi uzun zaman önce izlemiştim ama hiç beğenmemiştim Gloria,son derece sıkıcı ve izlendikten sonra üzerinde hiç düşünülmeden yorum yapılmadan unutulup gidilecek filmlerden biri..

Yalnız aklımda kalan kadının yemek pişirme sanatı müthiş bir sanatı icra eder gibi yemek pişirmesi müthişti..

Birde bazı duygusal sahneleri vardı sanırım yeğeni olan küçük kızla ilgi..

sıradan bir film..

Önemli not:Admin lütfen şu reklam olayına bir çözüm getirin topici açıyoruz reklam tam yazılan iletinin üzerine kaymış duruyor okumak için epey bir güçlük çekiyoruz..

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Admin

Çerez film dediğim filmlerden bir tanesi, yapacağınız bir şey yok kanepede veya koltuğunuzda uzanıp aval aval televizyon ekranına bakmak istediğiniz anlar olur ya ve kolunuz altında sevdiğiniz veya siz onun kolunun altında...

İşte tam o an bu tür filmleri koyarsınız çünkü düşünmek istemezsiniz, sıradan romantizm etkiler sizi, birden kahkahalar boğulursunuz ve öylece film biter ve size kolunuzun altındakine bakar ve sarılırsınzı işte on an filmle ilgili hiç bir şey kalmaz...

İşte onlardan birisi ama ilk oyunculara baktığımda Aaron Eckhart (Eckhart filmlerini linkini ismine koydum) görünce seyretmem gerek dedim çünkü bu adam bana hep oyunculuk yeteneği ile heyecan veriyor ama hiç böyle bir film içinde izlememiştim ayrıca Abigail Breslin Küçük gün ışığım'dan hatırlarsınız...

Onlar için seyretmeye karar vermiştim... Herneyse sanırım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

valla ben anladım... Hele de şu son soylediğin sozlerden birisi, film biter sevdigine bakarsın sonra da sarılırsın mevzusu :D Bunu da cok iyi anladım :D

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:
valla ben anladım... Hele de şu son soylediğin sozlerden birisi, film biter sevdigine bakarsın sonra da sarılırsın mevzusu :D Bunu da cok iyi anladım :D

:D:P

Tek başıma seyretsem de fena değildi ben beğendim. ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.