Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Bir mezarda 6 kişi yatmakta ve bu mezarın başında da şunlar yazmaktadır: İki babaanne iki torunu ile.. İki kadın iki kocası ile.. İki erkek iki kızkardeşiyle.. İki erkek iki kızı ile.. İki kız iki annesiyle.. İki kız iki kuzeniyle.. İki dede iki torunu ile yatmaktadır. Aralarında hiçbir gayrimeşruluk olmadığına göre bu olay nasıl olmuştur? Alıntı
Φ eroglu Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bulan yokmuuuuuuuuuuuuuuu Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bende bulammadım yaaa çatlayacağım neyse biraz daha düşüneyim Alıntı
Φ k_otrine Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 ya sen su balık kime aiti bi açıklasana Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 bu soruda 2 erkek 4 kadın var. kadınların ikisi kardeş diğer iki kadın kız kardeşlerin kızları ve bunlarda hamile 2 erkek 2 kız kardeşle evlenir bunların birer tane kızı olur kızlarıda hamileyken hep beraber ölürler. dolayısiyle 2 erkek hem dede hem baba olur.kadınlarda aynı şekilde hem anne hem babaanne olur. hamile ölen kadınların karnındaki çocuklar teyze çocukları olduğu için kuzen olur. Alıntı
Φ eroglu Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 iki erkeğin iki kız kardeşi nerde Alıntı
Φ drresra Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 şimdi ali ve ayşe kardeş.veli gül ile kardeş.ali ve gül evlenir fatma diye kızları olur.ayşe ile veli evlenir.derya diye kızları olur.ve icabeten ölürler. Alıntı
Φ drresra Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 hemen de atladınız.eheheh!!!! burda yanlış nerde bulun bakalım!!!! Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 bu soruda 2 erkek 4 kadın var. kadınların ikisi kardeş diğer iki kadın kız kardeşlerin kızları ve bunlarda hamile 2 erkek 2 kız kardeşle evlenir bunların birer tane kızı olur kızlarıda hamileyken hep beraber ölürler. dolayısiyle 2 erkek hem dede hem baba olur.kadınlarda aynı şekilde hem anne hem babaanne olur. hamile ölen kadınların karnındaki çocuklar teyze çocukları olduğu için kuzen olur. gözden kaçırdığım nokta şuydu 2 erkeği isimlendirirsek ahmet ve mehmet ahmet mehmetin kızkardeşiyle evlenir mehmette ahmetin kız kardeşiyle evlenir eder 4 bunların birer tane kızı olur büyürler evlenirler eder 6 ikisi hamile kalır kocaları olmadan ahmet mehmet eşleri ve bu kızlar bir kazada ölürler mezarda 6 kişi yattıkları halde akrabalık derecelerinden dolayı sizin yazdıklarınız meydana gelir Alıntı
Φ eroglu Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 evt davet haklısın bu cvp daha mantıklı ama bana nedense daha farklı bi cvbı olmalıymış gibi geliyor çok düşündüm ondan kafam mı bulandı acaba Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 ben bir,az daha düsüncem Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 bence de cevabı farklı olmalı ama ben de cevabını bilmiyorum ki Alıntı
Φ hackerhead Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Bir mezarda 6 kişi yatmakta ve bu mezarın başında da şunlar yazmaktadır: İki babaanne iki torunu ile.. İki kadın iki kocası ile.. İki erkek iki kızkardeşiyle.. İki erkek iki kızı ile.. İki kız iki annesiyle.. İki kız iki kuzeniyle.. İki dede iki torunu ile yatmaktadır. Aralarında hiçbir gayrimeşruluk olmadığına göre bu olay nasıl olmuştur? bence cevap bu pek üstünde uğraşmadım ama siz bi karar verin yani bende doru olup olmadığını bilmiyorum bence genç bir erkek ile bir dul kadın evlenir bu dul kadının kızıylada genç erkeğin babası evlenir bu iki evliliktende genç erkeğin kızı babsınında oğlu olur eğer bu cavabı kontrol ederseniz sevinirim Alıntı
Φ eroglu Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 iki erkek iki kızkardeşiyle olmuyo galiba ya bide bu ilişki biraz tuhaf olmuş sanki üvey dede üvey torun ... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 ben cavebını bilmiyorum arkadaşlar keşke bilsem de yazsam çalışmalara devammm saolun Alıntı
Φ sarı Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Bir mezarda 6 kişi yatmakta ve bu mezarın başında da şunlar yazmaktadır: İki babaanne iki torunu ile.. İki kadın iki kocası ile.. İki erkek iki kızkardeşiyle.. İki erkek iki kızı ile.. İki kız iki annesiyle.. İki kız iki kuzeniyle.. İki dede iki torunu ile yatmaktadır. Aralarında hiçbir gayrimeşruluk olmadığına göre bu olay nasıl olmuştur? bi kız bi babaanne bi kadın bi erkek bi adam bi dede Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.