Φ ibrahimevren Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 sitenize üye olmadan önce şöyle bir göz attım.öncelikle belirtmeliyim ki eğer hoşuma gitmeseydi şuan bu postu okuyor olmazdınız.birlikte güzel vakit geçirmek dileğiyle. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Admin Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Öncelikle güzel sözleriniz için yönetim ve üyelerimiz adına teşekkür edeyim ve hoş geldiniz diyelim.... Saygılar Alıntı
Φ ibrahimevren Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 bende hoşbuldum diyeyim o zaman.. bu arada en kısa zamanda ben ropörtaj istiyorum..eğer mümkünse tabi:) Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 bende hoşbuldum diyeyim o zaman.. bu arada en kısa zamanda ben ropörtaj istiyorum..eğer mümkünse tabi:) merhaba..hosgeldiniz.. Roportaj konusu ne olacak acaba, bi talebiniz var mı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Merhaba...Aramıza hoşgeldiniz... Alıntı
Φ ibrahimevren Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 hoşbuldum diyerek başlamalıyım sanırım:) ropörtaj konusunu gördüm de heveslendim.tabi işleyişi nedir, süreç nasıl işler bilmiyorum ama eğer bir sıra varsa sıramın çabuk gelmesini diliyorum:) Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 bende hoşbuldum diyeyim o zaman.. bu arada en kısa zamanda ben ropörtaj istiyorum..eğer mümkünse tabi:) Öncelıkle hosgeldınız röportaj konusuna gelınce tabıkı mumkun yalnız su anda lıste epey kabarık o yuzden bıraz beklemenız gerekecek;) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.