Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl sitenize üye olmadan önce şöyle bir göz attım.öncelikle belirtmeliyim ki eğer hoşuma gitmeseydi şuan bu postu okuyor olmazdınız.birlikte güzel vakit geçirmek dileğiyle.
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl Admin Öncelikle güzel sözleriniz için yönetim ve üyelerimiz adına teşekkür edeyim ve hoş geldiniz diyelim.... Saygılar
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl Yazar bende hoşbuldum diyeyim o zaman.. bu arada en kısa zamanda ben ropörtaj istiyorum..eğer mümkünse tabi:)
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl bende hoşbuldum diyeyim o zaman.. bu arada en kısa zamanda ben ropörtaj istiyorum..eğer mümkünse tabi:) merhaba..hosgeldiniz.. Roportaj konusu ne olacak acaba, bi talebiniz var mı
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl Yazar hoşbuldum diyerek başlamalıyım sanırım:) ropörtaj konusunu gördüm de heveslendim.tabi işleyişi nedir, süreç nasıl işler bilmiyorum ama eğer bir sıra varsa sıramın çabuk gelmesini diliyorum:)
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 16 yıl bende hoşbuldum diyeyim o zaman.. bu arada en kısa zamanda ben ropörtaj istiyorum..eğer mümkünse tabi:) Öncelıkle hosgeldınız röportaj konusuna gelınce tabıkı mumkun yalnız su anda lıste epey kabarık o yuzden bıraz beklemenız gerekecek;)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.