Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 Kılıçdaroğlu yeni evinde O ev ilk kez görüntülendi! Ne kadar kira ödüyor? CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kağıthane’de 20 gün önce kiraladığı evinde gazetecileri misafir etti. Gazetecilere çay ve kurabiye ikram eden Kılıçdaroğlu, Başkan Kadir Topbaş’ı imar rantlarının taşeronu olmakla suçladı. Atasay Kuyumculuk’un sahibi Cihan Kamer ve ortaklarınının Eyüp’teki arsayı Futbol Federasyonu’na bağışlamalarıyla ilgili olarak, “Bir küçük soru ile Türk sporuna büyük katkımız oldu. Arsa apar topar bağışlandı. Yine soruyorum alışveriş merkezini de bağışlayacaklar mı? Önce yeşil alan diye insanların elinden aldılar. Sonra imar durumunu değiştirdiler” dedi. AYDA 850 TL KİRA VERİYOR: Dün CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin’le birlikte gazetecileri Bahçeler Caddesi’ndeki yeni evine davet eden Kılıçdaroğlu, konuklarını içeri galoş giydirip de aldı. Fenerbahçe taraftarı olan Kılıçdaroğlu, dışı sarı kırmızı boyalı 5 katlı binanın üçüncü katındaki 100 metrekarelik daireyi, 20 gün önce 850 TL’ye kiraladığını ve bir yıllık kontrat yaptığını belirtti. Kılıçdaroğlu, yakında İzmir’de olan eşinin de bu eve taşınacağını söyledi. Üç oda bir salonu olan dairede Kılıçdaroğlu, gazetecilere çay ve kurabiye ikram etti. Komşularından büyük ilgi gören Kılıçdaroğlu cama çıkıp selam verdi. BOMBALAR 29 MART’TA PATLAYACAK: “Asıl bombalar 29 Mart’tan sonra patlayacak” diyen Kılıçdaroğlu, “Onların paniğinin nedeni bu. İstanbul’da yaşayanların sırtından sağlanan 250 milyar dolarlık rant kime gitti? CHP’nin seçimi aldığı gün bütün bombaları patlayacak. Cihan Kamer, Tayyip’çi Tayyip Erdoğan’da Cihan Kamer’cidir. İkisi de birbirini besliyor” dedi. Bülent ERGÜN / VATAN Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Secim propagandasindan baska birsey degildir .. Mutevazi bir ev nezamandir 100 metrekareden oluyormus hic gormedim acikcasi ayrica sayin kilicdaroglu alsin bakalim bir asgari ucrette odesin o 850tllik evkirasini odeyebiliyormu acaba buna birde elektirik, su, telefon faturasi, mutfak masraflari ve yol parasi katilsinda ozaman isin icinden cikmaya calissin bakalim .. Bu gun turkiye sartlarinda kilicdaroglunun aldigi maas nedir acaba.. Kilicdaroglunada versinler bakalim asgari ucret ve bir yil gecimini saglasin o asgari ucret ve 850tllik mutevazi dairesindede goreyim.. Ondan sonra ciksin desin ben istanbulun en fakir semtinde oturuyorum diye.. Fakir semtinde oturman icin fakirler gibi yasamalisin yoksa ici seni disi beni yakar.. bos sozler vaadler bunlar sak sak reklam ... Saygilar Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 benım gercekten tasınmam gerekıyorsa bunu secımden sonra yapardım. belkı nıyetınız art nıyetlı olmayabılır yalnıız ınsalnalr boyle algılar ve boyle algılamalrıda cok normal bence. ben uzerıme laf atılmasındansa tasınmayı ertelerım daha ıyı.. Secim propagandasindan baska birsey degildir .. Mutevazi bir ev nezamandir 100 metrekareden oluyormus hic gormedim acikcasi ayrica sayin kilicdaroglu alsin bakalim bir asgari ucrette odesin o 850tllik evkirasini odeyebiliyormu acaba buna birde elektirik, su, telefon faturasi, mutfak masraflari ve yol parasi katilsinda ozaman isin icinden cikmaya calissin bakalim .. Bu gun turkiye sartlarinda kilicdaroglunun aldigi maas nedir acaba.. Kilicdaroglunada versinler bakalim asgari ucret ve bir yil gecimini saglasin o asgari ucret ve 850tllik mutevazi dairesindede goreyim.. Ondan sonra ciksin desin ben istanbulun en fakir semtinde oturuyorum diye.. Fakir semtinde oturman icin fakirler gibi yasamalisin yoksa ici seni disi beni yakar.. bos sozler vaadler bunlar sak sak reklam ... smile.gifSaygilar kesınlıkle katılıyorum asgarıyle nasıl odeyecekse artık .ya bakarsınız secımler bıtsın kılıcdaroglu luks bır vıllaya tasınmıs hayıdır kılıcdaroglu ne oldu ''- secımler bıttı evıme donebılırım'' Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 benım gercekten tasınmam gerekıyorsa bunu secımden sonra yapardım. belkı nıyetınız art nıyetlı olmayabılır yalnıız ınsalnalr boyle algılar ve boyle algılamalrıda cok normal bence. ben uzerıme laf atılmasındansa tasınmayı ertelerım daha ıyı.. kesınlıkle katılıyorum asgarıyle nasıl odeyecekse artık .ya bakarsınız secımler bıtsın kılıcdaroglu luks bır vıllaya tasınmıs hayıdır kılıcdaroglu ne oldu ''- secımler bıttı evıme donebılırım'' Sayin bursercan Zaten sayin Kilicdaroglu orada oturmayacakmis, sadece calismak amaciyla tutmus evi eger secimleri kazanirsa o eve calismak icin gelecekmis yani yatili kalmayacak.. hem Istanbulu yoneten birisine yakisirmi oyle 100 m^2 lik bir evde yasamak ona daha sasali bir ev lazim sonra herkes neder .. Kilicdaroglu bakiyorumda onun bunun kirli camasirlarini cikarirken cok rahat benimsemis siyaseti hem iki evin kirasini neyle odeyecek ? kimin sirtindan cikaracak bunu ustune ustelikte 1 yillik kontrat imzalamis Ustune ustelik eve gazetecileri galos giydirerek aliyor herkesin evinin onunde galos varya niye cikarmiyorlar ayakabilarini coraplari delikmi yoksa kirlimi ... onu bunu bilmem ama oyle gorunuyorki gelen gideni aratacak Saygilar Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 cok yersız bırsey ya yakısıklı gercekten hele galos olayıda resmen sacmalık.sanırım galosuda ev kırlenırse evı kım temızleyecek kım temızlıkcı tutacak kım para verıcek onları dusunyor yanı. kılıcdaroglu:''-onun yerıne temızlıkcıye verecegım parayı mılletıme harcarım vatan sagolsun'' acaba gezetecelılerden gırıs bıletı kesıyor mu kılıcdaroglu:''- buda mılletım ıcın '' :D Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gazetecilerden bilet almamistir kesin ve net bu secimlerin sonuclanmasini bekliyordur.. icten ice siz secimlerden sonra gorursunuz.. Oda kesin birileri gibi babani al buradan git yada five minute five minute diyecektir... Ama simdi sayin kilicdaroglunun Kagithaneden ev kiralamasi, kagithanedeki mal sahiplerine yaradi ayni sekilde yine firsat zadelere kiralarda birden bire artis olacaktir ve yarin kilicdaroglu sayesindede Kagithane semti istanbulun en fakir semti olmaktan kurtulacak vede belkide istanbulun en gozde semtlerinden birisi olacak artik kim sorarsa nerede oturuyorsun diye Kilicdaroglunun komsusuyum diyecektir... Saygilar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Hersey bitti,sira Kilicdaroglu'nun tuttugu eve geldi galiba. Yukardaki yazilari okudum,ilk baslik yazisi disinda digerleri tamamen Kilicdaroglu muhalifi gibi.Nedir yani,oturur oturmaz bumudur ölcü sizler icin.Adamlar gemiler aliyor ama bu kadar tartisilmiyor.Adam basbakan ve oglunun,Kadir Topbas'in yolsuzluklarini ortaya atti cit yok ama oturacagi ev icin hararetli bir tartisma var,hadi hayirlisi. saygilarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Hersey bitti,sira Kilicdaroglu'nun tuttugu eve geldi galiba. Yukardaki yazilari okudum,ilk baslik yazisi disinda digerleri tamamen Kilicdaroglu muhalifi gibi.Nedir yani,oturur oturmaz bumudur ölcü sizler icin.Adamlar gemiler aliyor ama bu kadar tartisilmiyor.Adam basbakan ve oglunun,Kadir Topbas'in yolsuzluklarini ortaya atti cit yok ama oturacagi ev icin hararetli bir tartisma var,hadi hayirlisi. saygilarla Bir politikaci oturdugu evi secim propagandasi icin kullaniyorsa tabiiki konusulur. Birinin yanlis yapmasi digerinin de benzeri yanlisligi yapma hakkini vermez. Gazetecilere poz vererek ne kadar sade bir vatandas oldugunu ima etmeye calisan bir belediye baskani adayinin amaci herhalde secim yatirimindan baska bir sey olamaz. O aday ise vatandasinda onu konusma hakki vardir. Yok yanlis diyorsaniz, konuyu baslik yapan arkadasa söyleyin derdinizi. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Kilicdaroglu'nun tuttugu ev kimi ilgilendirir,oturur veya oturmaz,bumudur Türkiyenin sorunu? saygilarla Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 benım gercekten tasınmam gerekıyorsa bunu secımden sonra yapardım. belkı nıyetınız art nıyetlı olmayabılır yalnıız ınsalnalr boyle algılar ve boyle algılamalrıda cok normal bence. ben uzerıme laf atılmasındansa tasınmayı ertelerım daha ıyı.. Otelde kalsa daha mı halk adamı olacaktı. kesınlıkle katılıyorum asgarıyle nasıl odeyecekse artık .ya bakarsınız secımler bıtsın kılıcdaroglu luks bır vıllaya tasınmıs hayıdır kılıcdaroglu ne oldu ''- secımler bıttı evıme donebılırım'' Arkadaşım, adam yolsuzluk mu yapmış da kira ödemiş ? Ne yani, kümeste mi yaşayacaktı ? Bu gibi eleştirilerinizi neden başkaları için yapmıyorsunuz, hani asgari ücreti bu hale getirenlerden bahsediyorum Villada oturanlar dururken varsayımlar üzerinden eleştirmek ne demek oluyor ? Seçimi kazanıp da Villaya geçsin de o zaman konuşun. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Otelde kalsa daha mı halk adamı olacaktı. Arkadaşım, adam yolsuzluk mu yapmış da kira ödemiş ? Ne yani, kümeste mi yaşayacaktı ? Bu gibi eleştirilerinizi neden başkaları için yapmıyorsunuz, hani asgari ücreti bu hale getirenlerden bahsediyorum Villada oturanlar dururken varsayımlar üzerinden eleştirmek ne demek oluyor ? Seçimi kazanıp da Villaya geçsin de o zaman konuşun. Keske gazetecileri cagiripta sov anlamina gelen aciklamalarda bulunmasaydi daha inandirici olurdu. Klicdaroglu'nun nerede oturdugu önemlimide üstüne basa basa herkese ilan ediyor? Secim yatirimi olmasa bu tür girisimde bulunmazdi galiba. Gercekleri görüp burada paylasmak kötü degildir. Karsi atak olarak villalarda oturanlari gösrmüyorsunuz demek dogru bir durus degil. Her yanlisin elestirilmesi gerek. Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Zaten sayin Kilicdaroglu orada oturmayacakmis, sadece calismak amaciyla tutmus evi eger secimleri kazanirsa o eve calismak icin gelecekmis yani yatili kalmayacak.. Bu da nerden çıktı ? Ustune ustelik eve gazetecileri galos giydirerek aliyor herkesin evinin onunde galos varya niye cikarmiyorlar ayakabilarini coraplari delikmi yoksa kirlimi ... onu bunu bilmem ama oyle gorunuyorki gelen gideni aratacak Bu da mı suç oldu şimdi ? Arkadaşım, sen ne yazdığının farkındamısın ? Sırf eleştirmek için eleştirmek senin yaptığın. Evin girişinin cami girişi gibi olması mı gerekiyor illaki ? Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Keske gazetecileri cagiripta sov anlamina gelen aciklamalarda bulunmasaydi daha inandirici olurdu. Klicdaroglu'nun nerede oturdugu önemlimide üstüne basa basa herkese ilan ediyor?Secim yatirimi olmasa bu tür girisimde bulunmazdi galiba. Gercekleri görüp burada paylasmak kötü degildir. Karsi atak olarak villalarda oturanlari gösrmüyorsunuz demek dogru bir durus degil. Her yanlisin elestirilmesi gerek. Ecevit halk işi kasket takardı, Erdal İnönü kırmızı ışıkta durdururdu makam aracını, bunlar sembolik göndermelerdir. Seçim yatırımı olup olmadığı seçimi kazanırsa eğer, ondan sonraki davranışlarında belli olur ancak. Şimdiden bunu kesinmiş gibi göstermek muhalif prropoganda yapmak oluyor. Ayrıca, gazetecileri kendisi mi çağırıyor, yoksa, gazeteciler haber üretmek için peşinde mi dolaşıyor, o da ayrı bir konu. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Kilicdaroglu'nun tuttugu ev kimi ilgilendirir,oturur veya oturmaz,bumudur Türkiyenin sorunu? saygilarla Bu da nerden çıktı ? Bu da mı suç oldu şimdi ? Arkadaşım, sen ne yazdığının farkındamısın ? Sırf eleştirmek için eleştirmek senin yaptığın. Evin girişinin cami girişi gibi olması mı gerekiyor illaki ? Arkadaslar yapmayin simdi neye bukadar aliniyorsunuz anlamis degilim sizler degilmisiniz bilmem kimin soyadinin turk olup olmadigiyla sayfalarca yorum yapiyorsunuz kimseler size birsey demiyor, ayrica siz degilmisiniz akp, israile vs. vs. yorumlar yaparken kimse kimse demiyor turkiyenin sorunu bumu simdi ben size sorayim Ahmet Turkun soyadi nicin turktur bumudur turkiyenin sorunu... Dogru sayin basbakanda one minute one minute diye davosta slogan yapmisti.. Sirf Elestiri icin elestirmek sozude sanirim sizin yeni sloganiniz olsa gerek cunku bir sirf elestirmek icin elestiri demek moda oldu forumda .. Kendi yazdiklarinizi gormemezlikten gelmekte moda nasilsa degilmi arkadaslar.. Bana sirf elestirmek icin elestiriyorum diyenler once kendileri baska baslikta yazdiklarini okusunlar.. Egerki konu basligi acilmissa elbetteki herkes kendi dusunduklerini yazacaktir egrisiyle dogrusuyla.. Ben bugune kadar dogru bildigim konularda gorusumu acik acik yazdim Bu konu basliklari AKP, PKK, yada herhangi bir konu hakkinda ozamanlar sirf elestirmek icin elestiri degildide bugun nicin Kilicdaroglu hakkinda yazdigimda elestirmek icin elestirmek oldu ... Saygilar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Arkadaslar yapmayin simdi neye bukadar aliniyorsunuz anlamis degilim sizler degilmisiniz bilmem kimin soyadinin turk olup olmadigiyla sayfalarca yorum yapiyorsunuz kimseler size birsey demiyor, ayrica siz degilmisiniz akp, israile vs. vs. yorumlar yaparken kimse kimse demiyor turkiyenin sorunu bumu simdi ben size sorayim Ahmet Turkun soyadi nicin turktur bumudur turkiyenin sorunu... Dogru sayin basbakanda one minute one minute diye davosta slogan yapmisti.. Sirf Elestiri icin elestirmek sozude sanirim sizin yeni sloganiniz olsa gerek cunku bir sirf elestirmek icin elestiri demek moda oldu forumda .. Kendi yazdiklarinizi gormemezlikten gelmekte moda nasilsa degilmi arkadaslar.. Bana sirf elestirmek icin elestiriyorum diyenler once kendileri baska baslikta yazdiklarini okusunlar.. Egerki konu basligi acilmissa elbetteki herkes kendi dusunduklerini yazacaktir egrisiyle dogrusuyla.. Ben bugune kadar dogru bildigim konularda gorusumu acik acik yazdim Bu konu basliklari AKP, PKK, yada herhangi bir konu hakkinda ozamanlar sirf elestirmek icin elestiri degildide bugun nicin Kilicdaroglu hakkinda yazdigimda elestirmek icin elestirmek oldu ... Saygilar Bakin arkadasim,Kilicdaroglu,etrafa ilan verip hey gazeteciler ben filan yere tasiniyorum gelin beni haber yapin demedi.Gazeteciler onu adim adim takip ettikleri icin orada bir ev tuttugunuda kamuoyuna duyurdular.Mahalleli toplandi tezahürat yapti,yani Kilicdaroglu,biryerlere gizlenip aman beni kimse görmesin yoksa secim yatirimi olur diye mi düsünmeliydi?Tabiiki tartisilacak yazilacak cizilecek ama ön yargi olmadan.Bakin Kilicdaroglu soru soran gazetecilere hic saklamadan konustu dedi ki:Tabii eger secimi kazanirsam ayri bir ofisim olacaktir veya evim olacaktir.Ama hem burada hem orada oturmamam icin bir nedenyoktur.Yani bundan daha acik olamazdi.Secim yatirimi diyorsunuz,Kilicdaroglu zengin bir adam degil sonucta bir milletvekili ve heralde simdi daha degil.Tutacagi evin kirasini ve masraflarinida düsünmesi gerekir.Bütcesine göre ev tutacakti baska ne yapabilirdi? Ha bu arada ben Kilicdaroglu CHP'lidir diye yazmiyorum,onu gercekten dürüst bir insan olarak görüp saygi duydugum icin önyargi olmadan yazalim diyorum.MHP'den de Oktay Vural'a saygi duyuyorum cünkü AKP'nin yolsuzluklarini ifsa etmektedir Kilicdaroglu gibi. saygilarla saygilarla Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Bakin arkadasim,Kilicdaroglu,etrafa ilan verip hey gazeteciler ben filan yere tasiniyorum gelin beni haber yapin demedi.Gazeteciler onu adim adim takip ettikleri icin orada bir ev tuttugunuda kamuoyuna duyurdular.Mahalleli toplandi tezahürat yapti,yani Kilicdaroglu,biryerlere gizlenip aman beni kimse görmesin yoksa secim yatirimi olur diye mi düsünmeliydi?Tabiiki tartisilacak yazilacak cizilecek ama ön yargi olmadan.Bakin Kilicdaroglu soru soran gazetecilere hic saklamadan konustu dedi ki:Tabii eger secimi kazanirsam ayri bir ofisim olacaktir veya evim olacaktir.Ama hem burada hem orada oturmamam icin bir nedenyoktur.Yani bundan daha acik olamazdi.Secim yatirimi diyorsunuz,Kilicdaroglu zengin bir adam degil sonucta bir milletvekili ve heralde simdi daha degil.Tutacagi evin kirasini ve masraflarinida düsünmesi gerekir.Bütcesine göre ev tutacakti baska ne yapabilirdi? Ha bu arada ben Kilicdaroglu CHP'lidir diye yazmiyorum,onu gercekten dürüst bir insan olarak görüp saygi duydugum icin önyargi olmadan yazalim diyorum.MHP'den de Oktay Vural'a saygi duyuyorum cünkü AKP'nin yolsuzluklarini ifsa etmektedir Kilicdaroglu gibi. saygilarla Sayin Politika Ben bugune kadar hic bir yazimda veyahut dusuncemi ifade ederken onyargi ile yorum yapmam vede yapmamisimdir.. Ayrica Burada bana kalkipta Kilicdaroglunun avukatligini yada savunmasini yapmaniz veya birseylere inandirmaniz gerekmiyor.. Cunku sonucta bu bir secimdir ve herkes oyunu kuralina gore oynamaktadir.. Bu gun bu baslikta kilicdaroglu hakkinda konu acilmistir bende bir Turkiye Cumhuriyeti vatandasi olarak kendi gorusumu dile getirmisimdir.. Sizinle farkli goruste olsamda sanirim demoktratik cercevesi icerisinde yorum yapmamda bir sakinca yok oyle degilmi.. Haa Kilicdaroglu gidip bir gece kondudami oturur veyahut bir villadami orasida beni ilgilendirmez parasi olan istedigi yerde oturur size bana danismaz.. Bugun Turkiyede sirf oy ugruna bir takim bulduklari aciklari kendi lehine cevirecektir adi uzerinde siyaset ve politikadir.. Kilicdaroglu ve Oktay Vuralda AKPnin yanlis yonetiminin aciklarindan elbetteki faydalanacaktir.. Gun gelecek baska biriside Kilicdaroglunun ve Oktay Vuralin acigini bulup degerlendirecektir.. Su gorusunuze katilmiyorum ve halen onceki yorumlarimdaki gibi yeniliyorum ev secim propagandasiydi.. Cunku madem kagithanede oturmayi kafaya takmisti sayin kilicdaroglu secimlerin sonuclanmasini bekleyebilirdi en azindan bende ozaman ayakta alkislardim bukadar basittir ulkede bir hizmet yapiliyorsa tam yapilsin arkadasim yarim yamalak gostermelik degil.. Saygilar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Sayin Politika Ben bugune kadar hic bir yazimda veyahut dusuncemi ifade ederken onyargi ile yorum yapmam vede yapmamisimdir.. Ayrica Burada bana kalkipta Kilicdaroglunun avukatligini yada savunmasini yapmaniz veya birseylere inandirmaniz gerekmiyor.. Cunku sonucta bu bir secimdir ve herkes oyunu kuralina gore oynamaktadir.. Bu gun bu baslikta kilicdaroglu hakkinda konu acilmistir bende bir Turkiye Cumhuriyeti vatandasi olarak kendi gorusumu dile getirmisimdir.. Sizinle farkli goruste olsamda sanirim demoktratik cercevesi icerisinde yorum yapmamda bir sakinca yok oyle degilmi.. Haa Kilicdaroglu gidip bir gece kondudami oturur veyahut bir villadami orasida beni ilgilendirmez parasi olan istedigi yerde oturur size bana danismaz.. Bugun Turkiyede sirf oy ugruna bir takim bulduklari aciklari kendi lehine cevirecektir adi uzerinde siyaset ve politikadir.. Kilicdaroglu ve Oktay Vuralda AKPnin yanlis yonetiminin aciklarindan elbetteki faydalanacaktir.. Gun gelecek baska biriside Kilicdaroglunun ve Oktay Vuralin acigini bulup degerlendirecektir.. Su gorusunuze katilmiyorum ve halen onceki yorumlarimdaki gibi yeniliyorum ev secim propagandasiydi.. Cunku madem kagithanede oturmayi kafaya takmisti sayin kilicdaroglu secimlerin sonuclanmasini bekleyebilirdi en azindan bende ozaman ayakta alkislardim bukadar basittir ulkede bir hizmet yapiliyorsa tam yapilsin arkadasim yarim yamalak gostermelik degil.. Saygilar Beni Kilicdaroglu'nun avukati yapmissiniz bundan gurur duyarim,ama ayni hassasiyeti size avukatlik yapanlarada göstermenizi isterdim.Her neyse bu benim sorunum degil.Ben bir secmen olarak degilde aklikesen bir vatandas olarak önyargili olmaya karsiyim.Acikca önyargi yapilmis adam hakkinda ha eger bu avukatliksa ayni meslege seve seve devam ederim,sonucta avukatlik yaptigim kisi dürüst bir insandir. saygilarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Ecevit halk işi kasket takardı, Erdal İnönü kırmızı ışıkta durdururdu makam aracını, bunlar sembolik göndermelerdir. Seçim yatırımı olup olmadığı seçimi kazanırsa eğer, ondan sonraki davranışlarında belli olur ancak. Şimdiden bunu kesinmiş gibi göstermek muhalif prropoganda yapmak oluyor. Ayrıca, gazetecileri kendisi mi çağırıyor, yoksa, gazeteciler haber üretmek için peşinde mi dolaşıyor, o da ayrı bir konu. Sn Dogrucudavut, sizin cikisiniz aynen tereciye tere satmaya benziyor. Birbirimizi aldatmaya hic te gerek yok. Siz de adiniz gibi biliyorsunuz arkasindaki maksadi. Bu tip davranislar ülkemizde secim arifesinde olan olaylar, bilmeyen yokki, siz hala degisik yorumlamaya calisiyorsunuz. Türkiye siyaseti acisindan gayet dogal bir davranis, birileri camasir makinesi dagitir, birileride halkla bereber oturdugu imayi veriri. AKP de camasir makinasi dagitimini yatirim olarak kabul etmiyor. Sizin aciklamaniz dogruysa, AKP'ninki de dogru olmasi gerek. Ama bana göre ikiside secim yatirimi. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Beni Kilicdaroglu'nun avukati yapmissiniz bundan gurur duyarim,ama ayni hassasiyeti size avukatlik yapanlarada göstermenizi isterdim.Her neyse bu benim sorunum degil.Ben bir secmen olarak degilde aklikesen bir vatandas olarak önyargili olmaya karsiyim.Acikca önyargi yapilmis adam hakkinda ha eger bu avukatliksa ayni meslege seve seve devam ederim,sonucta avukatlik yaptigim kisi dürüst bir insandir. saygilarla Sayin Politika Kimmis bu benim avukatligimi yapanlar?.. Siz kendinizce onyargili olmadiginizi dusunebilirsiniz en dogal hakkiniz peki biz simdi gorusumuzu belirtigimizde onyargilimi oluyoruz ?? Saygilar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gazetecilerden bilet almamistir kesin ve net bu secimlerin sonuclanmasini bekliyordur.. icten ice siz secimlerden sonra gorursunuz.. Oda kesin birileri gibi babani al buradan git yada five minute five minute diyecektir... Ama simdi sayin kilicdaroglunun Kagithaneden ev kiralamasi, kagithanedeki mal sahiplerine yaradi ayni sekilde yine firsat zadelere kiralarda birden bire artis olacaktir ve yarin kilicdaroglu sayesindede Kagithane semti istanbulun en fakir semti olmaktan kurtulacak vede belkide istanbulun en gozde semtlerinden birisi olacak artik kim sorarsa nerede oturuyorsun diye Kilicdaroglunun komsusuyum diyecektir... Saygilar Yukarda ki yazinin icersinde kac tane önyargi var sayin yakisikli,lütfen,yani sizi neden yanlis yere elestireyim ki? saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Secim propagandasindan baska birsey degildir .. Mutevazi bir ev nezamandir 100 metrekareden oluyormus hic gormedim acikcasi ayrica sayin kilicdaroglu alsin bakalim bir asgari ucrette odesin o 850tllik evkirasini odeyebiliyormu acaba buna birde elektirik, su, telefon faturasi, mutfak masraflari ve yol parasi katilsinda ozaman isin icinden cikmaya calissin bakalim .. Bu gun turkiye sartlarinda kilicdaroglunun aldigi maas nedir acaba.. Kilicdaroglunada versinler bakalim asgari ucret ve bir yil gecimini saglasin o asgari ucret ve 850tllik mutevazi dairesindede goreyim.. Ondan sonra ciksin desin ben istanbulun en fakir semtinde oturuyorum diye.. Fakir semtinde oturman icin fakirler gibi yasamalisin yoksa ici seni disi beni yakar.. bos sozler vaadler bunlar sak sak reklam ... Saygilar benım gercekten tasınmam gerekıyorsa bunu secımden sonra yapardım. belkı nıyetınız art nıyetlı olmayabılır yalnıız ınsalnalr boyle algılar ve boyle algılamalrıda cok normal bence. ben uzerıme laf atılmasındansa tasınmayı ertelerım daha ıyı.. kesınlıkle katılıyorum asgarıyle nasıl odeyecekse artık .ya bakarsınız secımler bıtsın kılıcdaroglu luks bır vıllaya tasınmıs hayıdır kılıcdaroglu ne oldu ''- secımler bıttı evıme donebılırım'' Sayin bursercan Zaten sayin Kilicdaroglu orada oturmayacakmis, sadece calismak amaciyla tutmus evi eger secimleri kazanirsa o eve calismak icin gelecekmis yani yatili kalmayacak.. hem Istanbulu yoneten birisine yakisirmi oyle 100 m^2 lik bir evde yasamak ona daha sasali bir ev lazim sonra herkes neder .. Kilicdaroglu bakiyorumda onun bunun kirli camasirlarini cikarirken cok rahat benimsemis siyaseti hem iki evin kirasini neyle odeyecek ? kimin sirtindan cikaracak bunu ustune ustelikte 1 yillik kontrat imzalamis Ustune ustelik eve gazetecileri galos giydirerek aliyor herkesin evinin onunde galos varya niye cikarmiyorlar ayakabilarini coraplari delikmi yoksa kirlimi ... onu bunu bilmem ama oyle gorunuyorki gelen gideni aratacak Saygilar cok yersız bırsey ya yakısıklı gercekten hele galos olayıda resmen sacmalık.sanırım galosuda ev kırlenırse evı kım temızleyecek kım temızlıkcı tutacak kım para verıcek onları dusunyor yanı. kılıcdaroglu:''-onun yerıne temızlıkcıye verecegım parayı mılletıme harcarım vatan sagolsun'' acaba gezetecelılerden gırıs bıletı kesıyor mu kılıcdaroglu:''- buda mılletım ıcın '' keyif alarak okudum paylaşımlarınızı,çok doğru... Evet,Türk'ün soyadı ülkenin meselesi oluyorsa bu samimiyetsizlik neden olmasın Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Sayin Politika Kimmis bu benim avukatligimi yapanlar?.. Siz kendinizce onyargili olmadiginizi dusunebilirsiniz en dogal hakkiniz peki biz simdi gorusumuzu belirtigimizde onyargilimi oluyoruz ?? Saygilar Sn Yakisikli, biliyorsunuz Ergenekon davasindan beri birilerinin Avukati veya yargilamak icin savci olmak moda oldu. Yeni bir siyasi acilim ve siyasi kültür galiba. Baksaniza birileri Kilicdaroglu'nun seve seve Avukati olurum diyor. Moda geregi sizede bir Avukatlik vermek istediler galiba. Kilicdaroglunu bakan olarakta yasamadik, belediyebaskani olarakta, basbakan olarak ta yasamadik, ama gene birileri o siyasetcinin 100% temizligine inaniyor ve bunun ismide kimseyi kayirmadan normal vatandas olarak görüs bildirmek oluyor. Ne kadar celiskili degilmi. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Kilicdarogluna tabii ki herkes istedigi gibi düsünerek yazabilir,bu aslinda onun muhalifleri acisindan dogaldir.Cünkü bazilari var ki secim yatirimi diye daglarin tepelerine buz dolabi camasir makinesi gönderilmesini alkisliyor onu secim yatirimi görmüyor ama Kilcdaroglunun evin penceresinden el sallamasini samimiyetsizlik olarak yorumluyor. Ahmet Türk'ün soyadi neden TÜRK'e gelince,onun gercegini ancak o bilir.Ben bir yazimda "eger soyadi Kürt olsaydi asiret reisi olamazdi diye yazdim.Bunu tartismiycam simdi.Ama sadece su kadarini söyliycem ki;Türk milletinden ve devletinden nefret edenlerin Türk soyadi tasimalari samimiyetsizliginde daniskasidir. saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Sn Yakisikli, biliyorsunuz Ergenekon davasindan beri birilerinin Avukati olmak moda oldu. Yeni bir siyasi acilim ve siyasi kültür galiba. Baksaniza birileri Kilicdaroglu'nun seve seve Avukati olurum diyor. Moda geregi sizede bir Avukatlik vermek istediler galiba.Kilicdaroglunu bakan olarakta yasamadik, belediyebaskani olarakta, basbakan olarak ta yasamadik, ama gene birileri o siyasetcinin 100% temizligine inaniyor ve bunun ismide kimseyi kayirmadan normal vatandas olarak görüs bildirmek oluyor. Ne kadar celiskili degilmi. Evet,evet hepimiz birer savcı ve avukatız bundan böyle;ülkemizin özeleştiriye değil savunmalara ve karalamalara ihtiyacı var. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Sn Yakisikli, biliyorsunuz Ergenekon davasindan beri birilerinin Avukati veya yargilamak icin savci olmak moda oldu. Yeni bir siyasi acilim ve siyasi kültür galiba. Baksaniza birileri Kilicdaroglu'nun seve seve Avukati olurum diyor. Moda geregi sizede bir Avukatlik vermek istediler galiba.Kilicdaroglunu bakan olarakta yasamadik, belediyebaskani olarakta, basbakan olarak ta yasamadik, ama gene birileri o siyasetcinin 100% temizligine inaniyor ve bunun ismide kimseyi kayirmadan normal vatandas olarak görüs bildirmek oluyor. Ne kadar celiskili degilmi. Sayin Dunyahepimizin Turkiyede sokaga cikip sorsak bugun kim istemezki ulkesinin emin ellerde dogru durust politikacilar tarafindan yonetilmesini herkes isterki bugun 6.5 milyon issizin dogru durust bir isi olmasini herkes ister aksam kafasini yastiga koydugunda acabalari olmasin herkes evine ekmek getirsin.. Bizlerde herkes gibi ozaman kimseyi elestirmeyiz herkesi alkislariz bu kim olursa olsun ister mhpli ister chpli isterse dspli olsun yeterki halki icin emek verip calissin.. Ama gorunen oki ulkede hersey magazine donusmus hersey cikar olmus.. Halkim beni secin ama sectiginizde sizin harcadiklarimi once bir alayim eger vakit kalirsa yada secime ½ kala sizin icin birseyler yaparim mantigi yatmakta.. bu soylediklerim sadece Kilicdaroglu icin degildir tum siyasetciler icindir.. siyasetciler medya onunde kameralar karsisinda birbirleriyle sac basa girerler kameralar kapandiktan sonra el sikisip opusurler bu dunyanin heryerinde boyledir.. Siyasetcilerin kusura bakmayalim ama bizim avukatligimiza ihtiyaclari yok dilerlerde ulkenin en iyi avukatlari emirlerindelerdir.. yeri gelir sizi bizi tanimazlar bukadar basittir.. Saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.