Φ angelflower Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 tamamen mantığa dayalı bir soru 1) 5 tane ev var, hepsi ayrı renk 2) her evde oturanın ayrı bir uyruğu var 3) hepside ayrı bir içecek içiyor, ayrı bir hayvan besliyor ve ayrı bir sigara içiyor 4) bu beş insanın hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor. yani sigaraları ayrı, içeçekleri ayrı, besledikleri hayvanlar ayrı ve evleri ayrı Soru: balık kime ait? açıklamalar: 1) ingiliz kırmızı evde oturuyor. 2) isveçlinin köpeği var 3) danimarkalı çay içiyor 4) yeşil ev tam beyaz evin solunda duruyor. 5) yeşil evin sahibi kahve içmeyi seviyor 6) palmall sigarası içenin kuşu var 7) ortadaki evde oturan süt içmeyi seviyor Sarı evde oturan Dunhill sigarası içiyor. 9) norveçli birinci evde oturuyor. 10) marlboro içen, kedisi olanın yanındaki evde oturuyor 11) atı olan insan, dunhill sigarası içenin yanındaki evde oturuyor. 12)winfield sigarası içen, birayı seviyor 13) mavi evin yanında norveçli oturuyor. 14) alman rothmanns sigarası içiyor. 15) marlboro içenin komşusu sadece su içiyor. evet tüm bu açıklamalardan hareketle balık kime ait? Alıntı
Φ catpower Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 tamamen mantığa dayalı bir soru 1) 5 tane ev var, hepsi ayrı renk 2) her evde oturanın ayrı bir uyruğu var 3) hepside ayrı bir içecek içiyor, ayrı bir hayvan besliyor ve ayrı bir sigara içiyor 4) bu beş insanın hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor. yani sigaraları ayrı, içeçekleri ayrı, besledikleri hayvanlar ayrı ve evleri ayrı Soru: balık kime ait? açıklamalar: 1) ingiliz kırmızı evde oturuyor. 2) isveçlinin köpeği var 3) danimarkalı çay içiyor 4) yeşil ev tam beyaz evin solunda duruyor. 5) yeşil evin sahibi kahve içmeyi seviyor 6) palmall sigarası içenin kuşu var 7) ortadaki evde oturan süt içmeyi seviyor Sarı evde oturan Dunhill sigarası içiyor. 9) norveçli birinci evde oturuyor. 10) marlboro içen, kedisi olanın yanındaki evde oturuyor 11) atı olan insan, dunhill sigarası içenin yanındaki evde oturuyor. 12)winfield sigarası içen, birayı seviyor 13) mavi evin yanında norveçli oturuyor. 14) alman rothmanns sigarası içiyor. 15) marlboro içenin komşusu sadece su içiyor. evet tüm bu açıklamalardan hareketle balık kime ait? almana ait çok uğraştırdı behh soru ama zevkliydi sağol... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 bravoo ben de çok uğraşmıştım bu soruyu çoğu kişi bulamıyormuş tebrikler..... Alıntı
Φ k_otrine Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 yane açıklayın bekliyoruz Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 alman, yeşil evde oturur,kahve içer,(rothmanns prince)sigarası kullanır ve balığı besler. hatırladığım kadarıyla böyle olmalı arkadaşlar çok önceden çözmüştüm. Alıntı
Φ drresra Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 norveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeççççççççççç Alıntı
Φ k_otrine Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 biri açıklasın ya uykularım kaçıyo üf be Alıntı
Φ catpower Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 biri açıklasın ya uykularım kaçıyo üf be verilen ipuçlarından yola çıktım ve soruyu şöyle çözdüm sarı mavi kırmızı beyaz yeşil norveç danimarka ingiliz isveç alman kedi at kuş köpek balık su çay süt bira kahve dunhill marlboro palmall winfield rothmanns sevgiler... Alıntı
Φ ribel_ebru Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 evet ben 23 dk buldum aslında kolay bi soru sadece akıl yürütmek gerekir alman besliyor yeşil evde oturuyooo Alıntı
Φ X_@Si_BuC@LI_X Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ya bu soruyu bulmak icin cokumu ugratin ya. varya beynım durdur bi an ama genede YESIL ev diyorum. ilk mavi ev gibi geldi ama sonrada yesil diyorum ya cvp yollamak istersim ama yazım kotu oldugu icin yollamadim:) Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 uğraşmadım bulmak için bana sordular çözmek için epey uğraştım buldum en sonunda katılımlarınız için ayrıca teşekkür ederim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Alman Balık besliyor ilk ev sarı renk, norveçli, dunhill marka sigara tüketiyor, su içiyor ve kedi besliyor mavi renk, danimarkalı, blend marka sigara tüketiyor ,çay içiyor ve at besliyor kırmızı renk, ingiliz, pallmall marka sigara tüketiyor, süt içiyor ve kuş besliyor yeşil renk, ALMAN, prince marka sigara tüketiyor, kahve içiyor ve BALIK besliyor beyaz renk,isveçli, blue master marka sigara tüketiyor, bira içiyor ve köpek besliyor.. evler yanyana biçimde olacak şekilde sıralanmıştır.. Alıntı
Φ coskunidar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 bravoo ben de çok uğraşmıştım bu soruyu çoğu kişi bulamıyormuş tebrikler..... arkadaşlar belki inanmazsınız ama bu soru beş dakkamı bile almadı aslında insanların yüzde doksan sekizinin çözemeyeceği kadarda zor değil bence yada einstein bunu söylerken biraz nefis yapmış herhalde Alıntı
Misafir sedat abaci Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2014 almana ait çok uğraştırdı behh soru ama zevkliydi sağol... Bende öyle düşünüyorum... Alıntı
Misafir misafir Gönderi tarihi: 3 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2015 ya tabikeide almanlar benim 10 dk kamı almadı Alıntı
Misafir misafir Gönderi tarihi: 22 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2015 verilerinleri yerine yazarak biraz düşününce alman çıkıyor basit soru Alıntı
Misafir yağmur Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2015 almanin yeşil evde oturuyor kahve iciyor rotmans kullNıyor Alıntı
Misafir Servet Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2015 Sadece ve sadece 15 dk mi aldi ama cok guzel bi soruydu 1 ev norvec dunhill su ve kedi 2 ev danimarka bland cay ve at 3 ev ingiliz pall mall sut ve kus 4 ev ALMAN MARLBORO KAHVE BALİKKKKKKKK 5 ev isvec blue master bira ve köpek Saygilar Alıntı
Misafir ozan Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2015 verilen ipuçlarından yola çıktım ve soruyu şöyle çözdüm sarı mavi kırmızı beyaz yeşil norveç danimarka ingiliz isveç alman kedi at kuş köpek balık su çay süt bira kahve dunhill marlboro palmall winfield rothmanns sevgiler... marlboro içenin komşusu sadece su içecek yani ya 1. yada 5. marlboro içmeli ki 1 komşusu olsun Alıntı
Misafir Çölbeyi Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2015 Balık kimseye ait değil maalesef Alıntı
Misafir avni Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2015 Hepsi yanlış ya malbora sigarayı koyuyorlar yada malboro içenin komşusunun sadece su içtiğini yanı 1. Veya 5. Evde olması gerekiyor Alıntı
Misafir D. Ali Ercan Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2015 Ev:........Sarı.........Mavi.......Kırmızı.....Yeşil.........Beyaz Uyruk:.. Norveç, Danmark...İngiliz....Alman..........İsveç Hayvan: Kedi.........At..........Kuş......Balık...........Köpek İçecek : Su...........Çay......Süt........Kahve..........Bira Sıgara : Dunhill..Marlboro...Palmall..Rothmanns...Winfield æ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.