Misafir direniş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 doğu ve güney doğu halkını aşağılamıyorum ayrı tutmuyorum ama ordan gelen oylarla bu ülkenin kaderi değişiyor.. doğuda halk işsiz.. eğitim imkanlarından yoksun... ve yardımlarla iktidar partısıne baglanıyorlar... ve büyükşehir sınırlarına dahil edilen küçük ilçeler... offffffff Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Izdıraba devam! Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Hangi izdiraba ?! ortada izdirap falan yok.. Halk halinden memnun gorunuyor.. Demekki sizler keyfinizden sikayet etmek durumundasiniz... Sonuclar gun gibi ortada.. Sikayet eden boylemi yapar... Ayrica Sayin direnis izledigim kadariyla sonuclari sadece dogu ve guney dogudan gelen oylar etkilemiyor.. 81 ilden hepsi etkilemekte izmir disinda butun sehirlerde hemen hemen mazaralar ayni seyi gostermekte.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Tunceli’de beyaz eşya AKP’nin oyunu artırdı İlk sonuçlara göre; DTP, beyaz eşya dağıtımıyla gündeme gelen Tunceli’de birinciliği bu yıl da kaptırmamış görünüyor. Ancak AKP oy oranını iki kattan fazla artırdı. Tunceli’de saat 20.30 itibarıyla 33.15 oy oranıyla DTP yine birinci parti durumunda. AKP, geçen seçimdeki oy oranını iki kattan fazla artırarak yüzde 19.24'e yükseltti. CHP de oy oranını yaklaşık iki kat artırarak 16.20'ye çıkardı. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 ya ben cok sinirliyim ciddi anlamda.. aklım çok karışık ve ifade zorluğu yaşıyorum... ben bu yönetimi haketmiyorum... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Benim bu secimlerden anladigim ve gozlemlediigim kadariyla Chpnin genel baskani Deniz Baykalin Acilen koltugunun baska bir adaya devretmesi gerekmektedir ve ve dogru adaylarin dogru sehirlerde aday gosterilmesi gerekir bugun.. Chp secimlere Deniz Baykalsiz girmis olsaydi bugun eminimki cok farkli oy tablosu karsimiza cikacak olurdu ama bir koltuk sevdasidir gitmekte ulkemizde.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 evet chp de başkan bunalımı var. baykaldan herkes şikayetçi.. koltugu yenı ve guclu bır ısme bırakması ıstenıyor.. baykal gıderse partıye oy verecek secmen sayısı artacaktır.. solda yenı ve güçlü bir lider gerekıyor.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 ya ben cok sinirliyim ciddi anlamda.. aklım çok karışık ve ifade zorluğu yaşıyorum... ben bu yönetimi haketmiyorum... Farkımız yok, güldüğüme bakmayın Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Her toplum hak ettigi sistemle ve siyasilerle yönetilir. Kimsenin burada yakinnmaya hakki yok derim. Ülkemizin insanlarini öyle bir duruma getirdikki, secimlerini yaparken hizmete göre degil, dine, verdigi hediyelere (rüsvet), irka, Ergenekoncumu yoksa Deniz fenerindenmi, Türkcümü, Kürtcümü, cetelerle ve derin devletle ne kadar iyi iliskileri var, TSK'ne sadikmi yoksa elestirenlerdenmi, seriatcimi yoksa laikmi gibi görüslere bakarak oy veren bir toplum olduk. Biraz agizini acanlar ise solcu denilerek kücümseniyorlar. Evet biz bu sistemi ve politikacilari hak ettik!!!!! Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Baykal go home kısaca. Ama oy oranımız arttı başarılıyız sözlerini duymamız da yakın tabi. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Baykal go home kısaca. Ama oy oranımız arttı başarılıyız sözlerini duymamız da yakın tabi. Ona ne suphe gecen secimlerde 1 puan artisla secimleri bitirip ardindan secimleri kazandik demesiyle simdi ise aynen sunu soyleyecektir.. Izmirde oy patlamasi yasadik, Istanbul buyuk sehir belediyesini aldik bu secim bize cok iyi geldi.. yola devam .. Deniz Baykalin gozu tok az ile yetiniyorr.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 baykal şunu dıyecek.. sonuclar ıncelendıgınde basarımız ortada.. oylarımız arttı.. buyuk basarı yakaladık.. tebrık edıyorum tum arkadaslarımı.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Üsküdar'da büyük sürpriz AK Parti adayı rahat kazanırım diyordu ama hesaplar sandıkta tutmamış görünüyor. SP böldü ve sürpriz tablo ortaya çıktı. İstanbul'da seçimin sürprizi Üsküdar'da yaşanıyor. AKP'nin korktuğu başına gelmiş görünüyor. Erdoğan'ın oturduğu Üsküdar'da CHP, AK Partiyi terletiyor... Saadet Partisi adayı Yılmaz Bayat, AK parti'ye darbe vurdu. Sağ oyları bölününce CHP adayı Sema Barlın, müthiş bir sürpriz yaptı. Şu anda büyük bir çekişme var. AKP ile CHP başabaş durumda. Oy oranları yüzde 26'ya yüzde 26... Üsküdar'a gider iken aldı da bir yağmur Katibimin setresi uzun eteği çamur Katip uykudann uyanmış gözleri mahmur Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Bir sıkıntı da şu hadi Baykal gitti, ya yerine gelebilecek alternatif kim? Kılıçdaroğlu mu, pek sanmam... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Bir sıkıntı da şu hadi Baykal gitti, ya yerine gelebilecek alternatif kim? Kılıçdaroğlu mu, pek sanmam... CHP'nin basindan Baykali'in derhal gitmesi gerekli. Bundan sonraki baskanliga secilecek sahsin secim kaybetmesi durumunda da derhal geri cekilmesi gerekli. Türkiye'de artik siyasette saltanatlik devrinin son bulmasi ve demokratiklesmenin gelmesi gerekli. Baykal'in alternetivi yok diyorsak bu durumun tek sorumlusu gene Baykal ve kurmaylari cünki, onlar kendilerine alternatif olacak beyinleri devamli partiden dislamislardir. CHP'nin gercek sosyaldemokrasiyi savunan ve hazmeden, demokrasiden yana olan, irkciliga ve asimilasyona karsi gelen dürüst ve valiskan bir baskana ihtiyaci var. Simdiki CHP'nin siyasi cizgisine ve kadrosuna bakarsaniz benim saydiklarimin bir tanesi bile yok. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Bu durumda belki daha sonraki seçimlerde DSP nin yıldızı parlayabilir yeniden, daha önce Ecevitin yaptığı gibi. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Aglamak istiyorum yaa olamaz yaaa Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Aglamak istiyorum yaa olamaz yaaa Ağlama canım hemen, pes etmek yok dik dur Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Ağlama canım hemen, pes etmek yok dik dur Daha kaç kez göreceğiz bu yönetimi yaa Dahi bakalım görecez yardımlardan umut bekleyim oy verenleri Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Daha kaç kez göreceğiz bu yönetimi yaa Dahi bakalım görecez yardımlardan umut bekleyim oy verenleri deniz kizim umut ediyor isen, sen bunu hemen unut malesef AK Parti önde -http://www.sabah.com.tr/haber,BA4E8BC9FCFA4D9D9EFA87547AD0FDD7.html- Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 deniz kizim umut ediyor isen, sen bunu hemen unut malesef AK Parti önde -http://www.sabah.com.tr/haber,BA4E8BC9FCFA4D9D9EFA87547AD0FDD7.html- Yok bircemm umudum yok içimde git gide büyüyen kızgınlıklar var Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Yok bircemm umudum yok içimde git gide büyüyen kızgınlıklar var Umudu yitirme, AKP bu ekonomik performansını sergilemeye devam etsin yeter, çünkü oyları yüzde 7 düştü neticede. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Umudu yitirme, AKP bu ekonomik performansını sergilemeye devam etsin yeter, çünkü oyları yüzde 7 düştü neticede. Sonuçta yine iktidarda Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Benim bulunduğum ilçede chp önde umarım büyük şehiri de alırız. Umutla bekliyorum. Yüksek öğrenim düzeyinin yüksek olduğu yerlerde görülüyor ki ; chp önde gidiyor. Akp nin oyları daha çok varoşlarda ve anadolunun muhafazakarlığı yüksek olan yerlerinde görünüyor. Üzücü olan da Türkiyenin geleceğini bu kesimlerin tayin ediyor olması. Üstelik geçen seçimlerde 2-3saat içinde sonuçların açıklanması, ortalıkta dönen seçim dalaveralarını da tekrar düşünmemizi gerektiriyor. Kime sorsak "biz vermedik" diyordu ama iki kişiden biri oy vermiş görünüyordu. TC kimlik numaralarının zorunlu tutulması iyi oldu. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Benim bulunduğum ilçede chp önde umarım büyük şehiri de alırız. Umutla bekliyorum. Yüksek öğrenim düzeyinin yüksek olduğu yerlerde görülüyor ki ; chp önde gidiyor. Akp nin oyları daha çok varoşlarda ve anadolunun muhafazakarlığı yüksek olan yerlerinde görünüyor. Üzücü olan da Türkiyenin geleceğini bu kesimlerin tayin ediyor olması. Üstelik geçen seçimlerde 2-3saat içinde sonuçların açıklanması, ortalıkta dönen seçim dalaveralarını da tekrar düşünmemizi gerektiriyor. Kime sorsak "biz vermedik" diyordu ama iki kişiden biri oy vermiş görünüyordu. TC kimlik numaralarının zorunlu tutulması iyi oldu. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.