Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 1.Seninle özleşecek,seninle örtüşen bir yazı,kontrol panelini biraz incelersen sen de oradan kendine bir tane hazırlayabilirsin. 2.Bu imzaya ortada damat kalır mı sence Ay kontrol paneli aramaktan helak oldum. Üstüne üstlük durmadan koşuyorum .Artık çok yoruldum. Ben yatıyorum. Ama sizlerin yardımınızla ben herşeyi öğreneceğim umarım. herkeze iyi geceler. Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Öncelıkle hosgeldınız Aklınıza takılan bırcok soruyu asagıda verecegım lınkten ogrenebılırsınız: BURAYI TIKLAYIN Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Hiç üzülme ,şaşı olmana gerek yok. Çözüm"bir Tunceli bileti al" .Yalnız acele et . süpersin ya )) koptum var ya... yardımlar ayasak gelıyo koşayım ben Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 süpersin ya )) koptum var ya... yardımlar ayasak gelıyo koşayım ben Sevgili direniş, Yardımları yakaladın mı?Yorulmuşundur sen şimdi. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Öncelıkle hosgeldınız Aklınıza takılan bırcok soruyu asagıda verecegım lınkten ogrenebılırsınız: BURAYI TIKLAYIN Hoş bulduk. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Kanki , sana çok iş düşüyor.Arkadaşları tanıtmaya başlasan iyi olacak .Yoksa ben çok pot kıracağım.Pardonda kankicim ben bunları nereden öğreneceğim. Bunları yazan yer var mı? valla efem,ben de yeni yeni öğreniyorum...nerde yazar bilmiyorum ki,ben ajanlıktan buldum.Sen,sor bana istediğini kankim Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 valla efem,ben de yeni yeni öğreniyorum...nerde yazar bilmiyorum ki,ben ajanlıktan buldum.Sen,sor bana istediğini kankim Tamam bundan sonra her şeyi senden öğreniyorum .Ajan x. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Tamam bundan sonra her şeyi senden öğreniyorum .Ajan x. anlaştık değil mi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.