Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar 1.Seninle özleşecek,seninle örtüşen bir yazı,kontrol panelini biraz incelersen sen de oradan kendine bir tane hazırlayabilirsin. 2.Bu imzaya ortada damat kalır mı sence Ay kontrol paneli aramaktan helak oldum. Üstüne üstlük durmadan koşuyorum .Artık çok yoruldum. Ben yatıyorum. Ama sizlerin yardımınızla ben herşeyi öğreneceğim umarım. herkeze iyi geceler.
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Öncelıkle hosgeldınız Aklınıza takılan bırcok soruyu asagıda verecegım lınkten ogrenebılırsınız: BURAYI TIKLAYIN
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl Hiç üzülme ,şaşı olmana gerek yok. Çözüm"bir Tunceli bileti al" .Yalnız acele et . süpersin ya )) koptum var ya... yardımlar ayasak gelıyo koşayım ben
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl Yazar süpersin ya )) koptum var ya... yardımlar ayasak gelıyo koşayım ben Sevgili direniş, Yardımları yakaladın mı?Yorulmuşundur sen şimdi.
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Öncelıkle hosgeldınız Aklınıza takılan bırcok soruyu asagıda verecegım lınkten ogrenebılırsınız: BURAYI TIKLAYIN Hoş bulduk. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl Kanki , sana çok iş düşüyor.Arkadaşları tanıtmaya başlasan iyi olacak .Yoksa ben çok pot kıracağım.Pardonda kankicim ben bunları nereden öğreneceğim. Bunları yazan yer var mı? valla efem,ben de yeni yeni öğreniyorum...nerde yazar bilmiyorum ki,ben ajanlıktan buldum.Sen,sor bana istediğini kankim
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl Yazar valla efem,ben de yeni yeni öğreniyorum...nerde yazar bilmiyorum ki,ben ajanlıktan buldum.Sen,sor bana istediğini kankim Tamam bundan sonra her şeyi senden öğreniyorum .Ajan x.
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl Tamam bundan sonra her şeyi senden öğreniyorum .Ajan x. anlaştık değil mi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.