Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl mavı tehdıt degıl canım sadece sennn gorursunn dedım bak ya var mı hıc tehhhhdıt
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Geçmiş olsun,kolunuz için üzüldüm Bende yardım için her zaman buradayım... Şimcik sen bana en derken şişmansın mı demek istedin ablacım (yok öle en-lik falan sevgili enginar,saolsunlar sevdiklerinden öle söylüyorlar ) Teşekkür ederim Radya. Sende sıkılmazsın umarım. Çünkü karşınızda sıfır bir öğrenciniz varrrrr.
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl mavı tehdıt degıl canım sadece sennn gorursunn dedım bak ya var mı hıc tehhhhdıt forum oyunlarında seni fena benzettim yoğ mu tehdit
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar sercan sustu,teşekkür ederim enginar,artıkın kankim diyeceğim sana,sercan bitti Ne şimdi ben kankin mi oldum ay ama sercanı da alalım olmaz mı?
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl forum oyunlarında seni fena benzettim yoğ mu tehdit sımdı cevap vermıyecem bıraz daha yıgılsın cezaların sonra ben patlarım sana sevgılı engınar sıfır bırı olmanız onemlı degıl merak etmeyın ;)o bızım ısımız daha kolaylastır ögretme ebabında
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Ne şimdi ben kankin mi oldum ay ama sercanı da alalım olmaz mı? yoğ,sercanı almayalım,beni tehdit ediyor sercan kankim,boşfer onu sımdı cevap vermıyecem bıraz daha yıgılsın cezaların sonra ben patlarım sana sevgılı engınar sıfır bırı olmanız onemlı degıl merak etmeyın ;)o bızım ısımız daha kolaylastır ögretme ebabında hocam,ama siz hala tehdit ediyorsunuz
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar merhaba...Hosgeldin..cok şeker yuruyo gercekten.. Aramızda kalsın ama ben o avatarı bulana kadar kaç kişiye ne rüşvetller verdim bir bilseniz.Hatta avatar yazdıklarında ne olduğunu öğrenene kadar verdiklerimin hesabını tutamadım. Ama yıkılmadım ayaktayım ve hala koşuyorum..
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar yoğ,sercanı almayalım,beni tehdit ediyor sercan kankim,boşfer onu hocam,ama siz hala tehdit ediyorsunuz E ! sen bilirsin. Çünkü ben yeniyim kanki.
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Aramızda kalsın ama ben o avatarı bulana kadar kaç kişiye ne rüşvetller verdim bir bilseniz.Hatta avatar yazdıklarında ne olduğunu öğrenene kadar verdiklerimin hesabını tutamadım. Ama yıkılmadım ayaktayım ve hala koşuyorum..
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl E ! sen bilirsin. Çünkü ben yeniyim kanki. teşekkürler,o uzakta kalsın,garibim sercan
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Aramızda kalsın ama ben o avatarı bulana kadar kaç kişiye ne rüşvetller verdim bir bilseniz.Hatta avatar yazdıklarında ne olduğunu öğrenene kadar verdiklerimin hesabını tutamadım. Ama yıkılmadım ayaktayım ve hala koşuyorum.. karsılıksız olmuyo he.. bu arada gecmis olsun.. Acil şifalar dilerim..
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Radya beni de çok güldürdün .Ben o yazıyı sana yazdım sandım yanlışlıkla.Bunu öğrenmek içinde yine rüşvet vermek zorunda kaldım ,ama işi öğrendim. Sen öğrettiğinde de rüşvete alıştığımdan dolayı sana da böyle göndereceğim:hediye:
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar teşekkürler,o uzakta kalsın,garibim sercan Öyle diyorsan öyle olsun kanki
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar pc bozulduu..cepten yazıyorum imdaaat... Şaşı olacagım he Hiç üzülme ,şaşı olmana gerek yok. Çözüm"bir Tunceli bileti al" .Yalnız acele et .
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Radya beni de çok güldürdün .Ben o yazıyı sana yazdım sandım yanlışlıkla.Bunu öğrenmek içinde yine rüşvet vermek zorunda kaldım ,ama işi öğrendim. Sen öğrettiğinde de rüşvete alıştığımdan dolayı sana da böyle göndereceğim:hediye: Tesekkür ederim
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Tesekkür ederim Sana rüşvet deyince mi karete bildiğini söyledin . Oh be ilk defa rüşvetsiz iş yapan birini buldum.
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Sana rüşvet deyince mi karete bildiğini söyledin . Oh be ilk defa rüşvetsiz iş yapan birini buldum. Hahahaaaaaaaaaa o benim imzammmm Sen şimdi imzada ne ki dersin demii
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Hahahaaaaaaaaaa o benim imzammmm Sen şimdi imzada ne ki dersin demii Ders bir .imza ne soru 2 .Nikahta da mı bu imza yı kullanacaksın.
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Ders bir .imza ne soru 2 .Nikahta da mı bu imza yı kullanacaksın. Kanki,Radyamız zaten evli,,,sor bakem,nikahta bunu mu kullandı?
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Ders bir .imza ne soru 2 .Nikahta da mı bu imza yı kullanacaksın. 1.Seninle özleşecek,seninle örtüşen bir yazı,kontrol panelini biraz incelersen sen de oradan kendine bir tane hazırlayabilirsin. 2.Bu imzaya ortada damat kalır mı sence
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Kanki,Radyamız zaten evli,,,sor bakem,nikahta bunu mu kullandı? Kanki , sana çok iş düşüyor.Arkadaşları tanıtmaya başlasan iyi olacak .Yoksa ben çok pot kıracağım. Pardonda kankicim ben bunları nereden öğreneceğim. Bunları yazan yer var mı?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.