Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 mavı tehdıt degıl canım sadece sennn gorursunn dedım bak ya var mı hıc tehhhhdıt Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Geçmiş olsun,kolunuz için üzüldüm Bende yardım için her zaman buradayım... Şimcik sen bana en derken şişmansın mı demek istedin ablacım (yok öle en-lik falan sevgili enginar,saolsunlar sevdiklerinden öle söylüyorlar ) Teşekkür ederim Radya. Sende sıkılmazsın umarım. Çünkü karşınızda sıfır bir öğrenciniz varrrrr. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 mavı tehdıt degıl canım sadece sennn gorursunn dedım bak ya var mı hıc tehhhhdıt forum oyunlarında seni fena benzettim yoğ mu tehdit Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 merhaba... Hosgeldin..cok şeker yuruyo gercekten.. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 sercan sustu,teşekkür ederim enginar,artıkın kankim diyeceğim sana,sercan bitti Ne şimdi ben kankin mi oldum ay ama sercanı da alalım olmaz mı? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 forum oyunlarında seni fena benzettim yoğ mu tehdit sımdı cevap vermıyecem bıraz daha yıgılsın cezaların sonra ben patlarım sana sevgılı engınar sıfır bırı olmanız onemlı degıl merak etmeyın ;)o bızım ısımız daha kolaylastır ögretme ebabında Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Ne şimdi ben kankin mi oldum ay ama sercanı da alalım olmaz mı? yoğ,sercanı almayalım,beni tehdit ediyor sercan kankim,boşfer onu sımdı cevap vermıyecem bıraz daha yıgılsın cezaların sonra ben patlarım sana sevgılı engınar sıfır bırı olmanız onemlı degıl merak etmeyın ;)o bızım ısımız daha kolaylastır ögretme ebabında hocam,ama siz hala tehdit ediyorsunuz Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 merhaba...Hosgeldin..cok şeker yuruyo gercekten.. Aramızda kalsın ama ben o avatarı bulana kadar kaç kişiye ne rüşvetller verdim bir bilseniz.Hatta avatar yazdıklarında ne olduğunu öğrenene kadar verdiklerimin hesabını tutamadım. Ama yıkılmadım ayaktayım ve hala koşuyorum.. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 yoğ,sercanı almayalım,beni tehdit ediyor sercan kankim,boşfer onu hocam,ama siz hala tehdit ediyorsunuz E ! sen bilirsin. Çünkü ben yeniyim kanki. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Aramızda kalsın ama ben o avatarı bulana kadar kaç kişiye ne rüşvetller verdim bir bilseniz.Hatta avatar yazdıklarında ne olduğunu öğrenene kadar verdiklerimin hesabını tutamadım. Ama yıkılmadım ayaktayım ve hala koşuyorum.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 E ! sen bilirsin. Çünkü ben yeniyim kanki. teşekkürler,o uzakta kalsın,garibim sercan Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Aramızda kalsın ama ben o avatarı bulana kadar kaç kişiye ne rüşvetller verdim bir bilseniz.Hatta avatar yazdıklarında ne olduğunu öğrenene kadar verdiklerimin hesabını tutamadım. Ama yıkılmadım ayaktayım ve hala koşuyorum.. karsılıksız olmuyo he.. bu arada gecmis olsun.. Acil şifalar dilerim.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 pc bozulduu..cepten yazıyorum imdaaat... Şaşı olacagım he Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Radya beni de çok güldürdün .Ben o yazıyı sana yazdım sandım yanlışlıkla.Bunu öğrenmek içinde yine rüşvet vermek zorunda kaldım ,ama işi öğrendim. Sen öğrettiğinde de rüşvete alıştığımdan dolayı sana da böyle göndereceğim:hediye: Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 teşekkürler,o uzakta kalsın,garibim sercan Öyle diyorsan öyle olsun kanki Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Öyle diyorsan öyle olsun kanki sağolasın kankim Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 pc bozulduu..cepten yazıyorum imdaaat... Şaşı olacagım he Hiç üzülme ,şaşı olmana gerek yok. Çözüm"bir Tunceli bileti al" .Yalnız acele et . Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 sağolasın kankim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Radya beni de çok güldürdün .Ben o yazıyı sana yazdım sandım yanlışlıkla.Bunu öğrenmek içinde yine rüşvet vermek zorunda kaldım ,ama işi öğrendim. Sen öğrettiğinde de rüşvete alıştığımdan dolayı sana da böyle göndereceğim:hediye: Tesekkür ederim Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Tesekkür ederim Sana rüşvet deyince mi karete bildiğini söyledin . Oh be ilk defa rüşvetsiz iş yapan birini buldum. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Sana rüşvet deyince mi karete bildiğini söyledin . Oh be ilk defa rüşvetsiz iş yapan birini buldum. Hahahaaaaaaaaaa o benim imzammmm Sen şimdi imzada ne ki dersin demii Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Hahahaaaaaaaaaa o benim imzammmm Sen şimdi imzada ne ki dersin demii Ders bir .imza ne soru 2 .Nikahta da mı bu imza yı kullanacaksın. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Ders bir .imza ne soru 2 .Nikahta da mı bu imza yı kullanacaksın. Kanki,Radyamız zaten evli,,,sor bakem,nikahta bunu mu kullandı? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Ders bir .imza ne soru 2 .Nikahta da mı bu imza yı kullanacaksın. 1.Seninle özleşecek,seninle örtüşen bir yazı,kontrol panelini biraz incelersen sen de oradan kendine bir tane hazırlayabilirsin. 2.Bu imzaya ortada damat kalır mı sence Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Kanki,Radyamız zaten evli,,,sor bakem,nikahta bunu mu kullandı? Kanki , sana çok iş düşüyor.Arkadaşları tanıtmaya başlasan iyi olacak .Yoksa ben çok pot kıracağım. Pardonda kankicim ben bunları nereden öğreneceğim. Bunları yazan yer var mı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.