Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 57
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:):clover:

Geçmiş olsun,kolunuz için üzüldüm :( Bende yardım için her zaman buradayım...

Şimcik sen bana en derken şişmansın mı demek istedin ablacım :usutuk:

(yok öle en-lik falan sevgili enginar,saolsunlar sevdiklerinden öle söylüyorlar :blush: )

Teşekkür ederim Radya. Sende sıkılmazsın umarım. Çünkü karşınızda sıfır bir öğrenciniz varrrrr. :D

Gönderi tarihi:
forum oyunlarında seni fena benzettim :lol: yoğ mu tehdit :D

sımdı cevap vermıyecem bıraz daha yıgılsın cezaların sonra ben patlarım sana :D

sevgılı engınar sıfır bırı olmanız onemlı degıl merak etmeyın ;)o bızım ısımız daha kolaylastır ögretme ebabında :)

Gönderi tarihi:
Ne şimdi ben kankin mi oldum :hug: ay ama sercanı da alalım olmaz mı? :P

yoğ,sercanı almayalım,beni tehdit ediyor sercan -_- kankim,boşfer onu B)

sımdı cevap vermıyecem bıraz daha yıgılsın cezaların sonra ben patlarım sana :D

sevgılı engınar sıfır bırı olmanız onemlı degıl merak etmeyın ;)o bızım ısımız daha kolaylastır ögretme ebabında :)

hocam,ama siz hala tehdit ediyorsunuz :P

Gönderi tarihi:
merhaba...

Hosgeldin..cok şeker yuruyo gercekten.. :)

Aramızda kalsın ama ben o avatarı bulana kadar kaç kişiye ne rüşvetller verdim bir bilseniz.Hatta avatar yazdıklarında ne olduğunu öğrenene kadar verdiklerimin hesabını tutamadım. Ama yıkılmadım ayaktayım ve hala koşuyorum.. :D

Gönderi tarihi:
Aramızda kalsın ama ben o avatarı bulana kadar kaç kişiye ne rüşvetller verdim bir bilseniz.Hatta avatar yazdıklarında ne olduğunu öğrenene kadar verdiklerimin hesabını tutamadım. Ama yıkılmadım ayaktayım ve hala koşuyorum.. :D

:yuvarlan::yukari:

Gönderi tarihi:

karsılıksız olmuyo he.. :) bu arada gecmis olsun.. Acil şifalar dilerim..

Gönderi tarihi:
:yuvarlan::yukari:

Radya beni de çok güldürdün .Ben o yazıyı sana yazdım sandım yanlışlıkla.Bunu öğrenmek içinde yine rüşvet vermek zorunda kaldım ,ama işi öğrendim.

Sen öğrettiğinde de rüşvete alıştığımdan dolayı sana da böyle göndereceğim:hediye: :gul::semsiye::kek::kahve:

Gönderi tarihi:
Radya beni de çok güldürdün .Ben o yazıyı sana yazdım sandım yanlışlıkla.Bunu öğrenmek içinde yine rüşvet vermek zorunda kaldım ,ama işi öğrendim.

Sen öğrettiğinde de rüşvete alıştığımdan dolayı sana da böyle göndereceğim:hediye: :gul::semsiye::kek::kahve:

:D

Tesekkür ederim :flowers::gul::gul::gul:

Gönderi tarihi:
Sana rüşvet deyince mi karete bildiğini söyledin . Oh be ilk defa rüşvetsiz iş yapan birini buldum.

Hahahaaaaaaaaaa o benim imzammmm :lol:

Sen şimdi imzada ne ki dersin demii :aptalkafam:

Gönderi tarihi:
Ders bir .imza ne

soru 2 .Nikahta da mı bu imza yı kullanacaksın. :excl:

1.Seninle özleşecek,seninle örtüşen bir yazı,kontrol panelini biraz incelersen sen de oradan kendine bir tane hazırlayabilirsin.

2.Bu imzaya ortada damat kalır mı sence :islik:

Gönderi tarihi:
Kanki,Radyamız zaten evli,,,sor bakem,nikahta bunu mu kullandı?

Kanki , sana çok iş düşüyor.Arkadaşları tanıtmaya başlasan iyi olacak .Yoksa ben çok pot kıracağım.

Pardonda kankicim ben bunları nereden öğreneceğim. Bunları yazan yer var mı?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.