Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 2005'te kilisede evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis için Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, yeniden İslam'a döndü. Uğruna Hıristiyan olduğu eşinden boşanma kararı alan Manken Tuğçe Kazaz, Kelime-i Şehadet getirip yeniden Müslüman oldu. 'Vatanım Yunanistan' dedi 2005'te kilisede evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis için Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, bu uğurda ailesini kaybetmeyi göze almıştı. Çok değil, 2 ay önce de "Vatanım Yunanistan" diyerek değişimin suyunu çıkaran Tuğçe, geçtiğimiz haftalarda Yunan eşiyle boşanma kararı alıp Türkiye'ye döndü. İş bulabilmek için mi? "Vatanım Yunanistan, adım Maria" sözleriyle tepki çeken Tuğçe Kazaz, Türkiye'ye dönmekle kalmadı, yeniden Müslüman oldu. Geçtiğimiz gün Kelime-i Şehadet getiren Tuğçe, bu anı kameraya aldı. İstanbul'da bir otelde kalan Tuğçe'nin Müslüman olma nedeninin altında Türkiye'de iş bulamama korkusunun yattığı söyleniyor. 'Artık kızım değil' Hristiyan olunca ailesinin reddettiği Tuğçe Kazaz, yeniden Müslüman olunca annesinin gönlünü aldı. Ancak babası ile babaannesi Tuğçe'yi affetmeyeceklerini söylüyor. kaynak :mynet Sımdı bu haberı okuyunca ne kadar garip ınsanlarız dıye dusunuyorum.ne bır gurur ne de haysıyet kalmıs bızlerde.acaba hangı dın bu olayı tasdıkler? sımdı gıdeyım yarın gelırım.bakarsın öbur gun yıne gıderım.benım ısım bellı olmaz. bu kadar basıt mı dın degıstırmek? pekı ask ıcın bu yapılır mı bu sevıyeye gelınır mı? ve bu ıs bulamama korkusuyla mı yasıyoruz bu olaydan sonra? artık bazı seyler sıradanlasıyor... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Bence hic de önemli degil,ask bu yarin bir baskasina asik olur, ve vatanim Tibet der,budist olur,bu dünya böyleleri icindir zaten. saygilarla Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Ha hristiyanlık, ha müslümanlık, ikisi de aynı tanrıya inanmada çok benzer hak yollar. Önemli olan dinlerin özü. Bundan gocunanlarda maç taraftarı yaklaşımı görüyorum. Kafalarda öyle bir müslüman ve öyle bir hristiyan tasviri oluşmuş gibi sanki biri siyah biri beyaz ve birinden diğerine geçiş ise en büyük onursuzluk. Saygılar... Alıntı
Φ muvakkar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Yeniden kelimesi biraz tuhaf oluyor daha önce seçmiş miydi (acaba) ki bu ikincisi olsun? Bizde inanç mirastır , öncesinde İslam adına ne koymuştu acaba?... Keşke imanlarımız tahkiki hale gelebilse. Adam fırın tabelası asmış ama içerde un yok usta yok ekmek yok buranın adına fırın demek!... Alıntı
Φ muvakkar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Ha hristiyanlık, ha müslümanlık, ikisi de aynı tanrıya inanmada çok benzer hak yollar. Önemli olan dinlerin özü. Bundan gocunanlarda maç taraftarı yaklaşımı görüyorum. Kafalarda öyle bir müslüman ve öyle bir hristiyan tasviri oluşmuş gibi sanki biri siyah biri beyaz ve birinden diğerine geçiş ise en büyük onursuzluk. Saygılar... Birbirlerinin düşmanı yada karşıtı değiller ama özde yada teoride yada pratikte benzer değiller. İsevilikte inanç tamamen vicdana indirgenmiş "statik iman"dır.İslam'da inanç aksiyon demektir ve "dinamiktir". Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Birbirlerinin düşmanı yada karşıtı değiller ama özde yada teoride yada pratikte benzer değiller.İsevilikte inanç tamamen vicdana indirgenmiş "statik iman"dır.İslam'da inanç aksiyon demektir ve "dinamiktir". Statiklik Alevi müslüman olarak Protestan hristiyana mı, yoksa sünni olarak katoliğe mi baktığınıza bağlı. Mevlevilerin, ve vahabilerin dinamisitesi bir değil, evangelist ve uniteryanın statikliği bir değil. Saygılar... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Aslinda uzerinde tartisilacak bir konu olmadigini dusunuyorum cunku, ne din bukadar basittir, Nede soz konusu olan Ask.. Ask Demek sevdigin insani oldugu ve gorundugu gibi kabul etmektir.. sayet bunu yapamiyor ve evlenmek icinde dini on kosul olarak goruyorsaniz ozaman zaten asik degildinizdir demektir.. Bir digeride, bir insan icin kendi kulturunden dininden orfunden adetinden vazgecebiliyorsan ozaman karaketerin zayif demektir.. Burada gorunende odur zaten.. Saygilar Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 80'lerden beri insanımız kendisine bir film ya da dizi seçip onu oynamaya başlamış. Söz konusu bayan da kendisine göre bir senaryo oynuyor. Dinlerden ne anlar, entelektüel seviyesi nedir, ne önemi vardır da gündemi meşgul etsin. Hiç şüphe yok ki çoğu gibi bunun da en iyi bildiği şey şarkı sözü ezberlemektir. Hadi Maria, hadi Tuğçe! Görelim seni, kim bilir daha kimlerin gönlünü alırsın bu engin din bilgilerinle... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Ben de onu anlamıyorum. Bize ne o dine geçmiş, bu dine geçmiş, istediği dine istediği sebeple istediği sayıda geçer. Tamamen o kişinin bileceği iş. Bize ne ki? Hatta basına ne ki? Saygılar... Alıntı
Φ K A R A G Ü M R Ü K Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Din İman para dedikleri bu işte.Soy adı bir çağrışım yaptı.Sürekli Din değiştirmesinin nedeni olabilir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.