Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 16 yıl evet denız kızı dogum gunun kutlu olsun canım pasta yok param da pulumda yok ısde yok gucte yok neyse hadı acıdım senın ıcın caldım yanı aldım nıce senelere
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 16 yıl evet denız kızı dogum gunun kutlu olsun canım pasta yok param da pulumda yok ısde yok gucte yok neyse hadı acıdım senın ıcın caldım yanı aldım nıce senelere tşk ediyorummm. düşünmen yeterli sercancım çalsan da alsan da düşünmüşsün ya sen.
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 16 yıl Yazar bende onu dedım caldıgım amcaya ne farkeder ıla sana bırsey vermek zorunda mıyım yav dedım ve kactım denızcım denız kadar ıyılıklerle dolu yıllların olsun.umdugun her seyı bulman ve onları degerlendırmen dılegıyle canım. ve umarım pastadan lan yazan yerını bana bırakırsın bılerek yazdırdım kı kımse yemesın
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 16 yıl bende onu dedım caldıgım amcaya ne farkeder ıla sana bırsey vermek zorunda mıyım yav dedım ve kactım denızcım denız kadar ıyılıklerle dolu yıllların olsun.umdugun her seyı bulman ve onları degerlendırmen dılegıyle canım. ve umarım pastadan lan yazan yerını bana bırakırsın bılerek yazdırdım kı kımse yemesın Teşekkür ediyorum, hatırlanmak çok güzel bir duygu. O kısım senin olsun bari
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 16 yıl Yazar tamam o zamana ben yokken gelen arkadaslara solle yemesınler
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 16 yıl aman aman,kimin doğum günüymüş canım,nice senelere............. içinde dileklerin var;)
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 16 yıl Bugün beni görmesende bil ki yanındayım....Senin gibi dosta sahip olduğum için...Kendimi sanslı hissediyorum.....Eeeeeee nede olsa benim bebeğimsinnnnnnnn.....Tüm kötülüklerin senden uzak olmasını dilerim.....İyiki varsın,iyiki dostumsun....Hep birlikte nice yıllara.. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİMMMMMMMMMMMM
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 16 yıl aman aman,kimin doğum günüymüş canım,nice senelere............. içinde dileklerin var;) Mmmmavimmmm canımm en güzel dileklerini okudum paketimi açınca. Teşekkür ediyorum. Benim de senin için her zamanki dileğim umarım gökyüzün hep masmavi olur.
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 16 yıl Bugün beni görmesende bil ki yanındayım....Senin gibi dosta sahip olduğum için...Kendimi sanslı hissediyorum.....Eeeeeee nede olsa benim bebeğimsinnnnnnnn.....Tüm kötülüklerin senden uzak olmasını dilerim.....İyiki varsın,iyiki dostumsun....Hep birlikte nice yıllara.. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİMMMMMMMMMMMM Bitanemmm benim, biliyor musun iyiki bu form var ve bende iyi ki seni tanıyorum. Dostum, ablam canım teşekkür ederim.
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 16 yıl dogum gununuz kutlu olsun sayın denız_kızı Çok teşekkür ederim, Sayın Duyguseli.
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 16 yıl denız kızı dogum günün kutlu olsun deniz kızı dogum günün kutlu olsun
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 16 yıl denız kızı dogum günün kutlu olsun deniz kızı dogum günün kutlu olsun teşekkür ederim efendim, ama resmi göremiyorum tşkler yinede
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 16 yıl oolleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy iyi ki doğdunn Deniz kızzzııııııııııı sen seç bişey buradan ...sana ne alsam karar veremedim yani
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 16 yıl oolleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy iyi ki doğdunn Deniz kızzzııııııııııı sen seç bişey buradan ...sana ne alsam karar veremedim yani Deniz hepsini isteeeee Kendin gibi hayatında çok güzel olsun ablacım İyi ki doğmuşsun
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 16 yıl oolleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy iyi ki doğdunn Deniz kızzzııııııııııı sen seç bişey buradan ...sana ne alsam karar veremedim yani Hepiiisssiiiiniii isterim bannaa bannee En çok da bol da kahveli şeylerden olabilir
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 16 yıl Deniz hepsini isteeeee Kendin gibi hayatında çok güzel olsun ablacım İyi ki doğmuşsun Ablammm bitanemm benimmmm. İYİ Kİ VARSINIZ...
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl ya ben bugünü nası kaçırırım çok özür dilerim canım doğum gününde burda olamayıp, geç kaldığım için Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara... bakalım hediyeni beğenecek misin? isveç çikolatası ve badem aromalı kahve aldım senin için
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.