Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 Admin Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 Sokak Dansı (2008) Step Up 2 the Streets Hip-hop'çular buraya... Hip-hop müzikleri ve dansının iç içe geçtiği sıradan bir hip hop filmi ve herzamanki gibi sokak-okul çekişmesini konu alan bir film... Tek güzel özelliği en yeni hip-hop dans figürlerinin dansçılar tarafından ortaya konulması.... Boş zamanınız varsa seyredin. Hip-hop seviyorsanız kaçırmayın... Yönetmen: Jon Chu Oyuncular: Briana Evigan, Robert Hoffman, Adam G. Sevani, Cassie Ventura, Danielle Polanco, Christopher Scott, Mari Koda, Janelle Cambridge After being branded "the new kid" at an elite performing-arts high school, a tough street dancer (Briana Evigan) bands together with other outcasts -- including the class prodigy (Robert Hoffman) -- to compete in an underground dance battle. Navigating between two diverse worlds, she undergoes both frustration and anguish, a pair of powerful emotions that are skillfully woven into routines by choreographers Jamal Sims, Hi-Hat and Dave Scott. Director: Jon Chu Cast: Briana Evigan, Robert Hoffman, Adam G. Sevani, Cassie Ventura, Danielle Polanco, Christopher Scott, Mari Koda, Janelle Cambridge Ve filmden iki fragman: http://www.turkish-m...p...view&id=151 http://www.turkish-m...p...view&id=150 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Hip-hop seviyorsanız kaçırmayın... Ama eger kacirirsanizda fazla yeni hip hop dansi kacirmis olmicaksaniz. Step 2 birden daha iyi olur diye bekledim ama yine dans sekilleri goremedim malesef. JabbaWockeZ gibi orijinal gruplari ozletti Film bana Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Ama eger kacirirsanizda fazla yeni hip hop dansi kacirmis olmicaksaniz. Step 2 birden daha iyi olur diye bekledim ama yine dans sekilleri goremedim malesef.JabbaWockeZ gibi orijinal gruplari ozletti Film bana Aslında eğer yanlış haırlamıyorsam ve okuduğum makaleye göre bu film HIP-HOP (Ayrıca STOMP) olayında 14 yeni figure eklemiş.... Dah önceki filmlerin çoğu en çok 3-4 figure le kalırlarmış bunda kareograf yapan kişinin yeteneği filme yansımış diye okumuştum ama tabiki anlamayan birisi için çok fazla yorum yapamıyorum... Not: Ayrıca bu filmde Funk motiflerine çok yer verilmiş. Funk olunca HİP HOP kendi içinde üstüne kurulduğu RAP motiflerinden biraz uzaklaşmış diyorlar ama bana style olarak stomp la Funk arasında rap'e gidiş geliş gibi göründü... Saygılar Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Film basit bir gençlik filmi gibi görünsede danslar ve çalan müzikler müthiş son derece keyf aldım izlerken Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Film basit bir gençlik filmi gibi görünsede danslar ve çalan müzikler müthiş son derece keyf aldım izlerken Aslında bu yorum filme 'CUK' diye oturuyor gerçektende öyle... Ama unutmamak lazım bu dans türünü sevenler bundan daha iyi bir tanımıda buraya ekleyebilirler... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Aslında eğer yanlış haırlamıyorsam ve okuduğum makaleye göre bu film HIP-HOP (Ayrıca STOMP) olayında 14 yeni figure eklemiş.... Dah önceki filmlerin çoğu en çok 3-4 figure le kalırlarmış bunda kareograf yapan kişinin yeteneği filme yansımış diye okumuştum ama tabiki anlamayan birisi için çok fazla yorum yapamıyorum... Evet bende okumustum bir kac yeni "moves" gosterdiklerini ama Street battles icin cok az gorulumdu.... Final battle oldugunda filmin sonunda o zaman yeni dans sekilleri gordum bana fazla uzun gelmedi. Daha cok dans daha az "plot" gormeyi terci ederdim. Bide daha cok choreography seklinde dance edildi ve guzeldi tabiki ama Street dansci olarak tek kendileri olarak dans fazla gormedim. Filmde Popping & Locking, bboying, breakdance, Hip hop, street dance, freestyle sekli danslar tabiki guzeldi izleyin yinede dans filmlerini seviyorsaniz eglenceli ama dedigim gibi Sokak dansi oldugu icin daha cok beklemistim filmden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.