Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl tanışmak için geç mi oldu ne yoksam katılalı biraz zaman oldu ama olsun ben yine de yeni geldim hepinize merhaba diyeyeim bari maksat adet yerini bulsun..... :)
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl topiclerde karşılaşıyoruz ama hoşgeldin diyememiştik... hoşgeldin arkadaşım aramıza...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl tanışmak için geç mi oldu ne yoksam katılalı biraz zaman oldu ama olsun ben yine de yeni geldim hepinize merhaba diyeyeim bari maksat adet yerini bulsun..... :) ee dedin ne oldu...... hadi neyse ojj geldün...
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 19 yıl Yazar baktım benim karşılamam az olmuş üst tarafa çekeyim dedim. ala ala
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Yazar Hoşgeldin angelflower... Konu aşağıya indiğinde elimden geleni yapıp üste çıkarırım kendi adıma çok teşekkür ederim eren çok naziksin seninle daha önce hiç karşılaşmamıştık.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Ben nasil seni gözden kaçirip hosgeldin dememisim,neyse simdi telafi edeyim bari Hosgeldin hosgeldin hosgeldin hosgeldin hosgeldin Hosgeldin sefalar getirdin angelflover
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Yazar tatlım normal benimkini aşağılara atmışlar ben yukarı çıkardım
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl Yazar ya ben sana hoş geldin dememişim çok ayıp etmişim hoş geldin ewet ya focal dememişsin neyse bir kahve ısmarlarsın ödeşiriz olur mu ?
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl aaaaaa ben ne kadar terbisesizmişim ben yazdım diye hatırlıyorum canım hooooşgeldin iyiki geldin
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl ewet ya focal dememişsin neyse bir kahve ısmarlarsın ödeşiriz olur mu ? cafede göremedim seni bende bi sana bi bana alıp ta buralara kadar getirdim şimdi beraber içelim
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl Yazar çok teşekükür ederim ellerine sağlık zahmet ettin buraya kadar getirmişsin çok naziksin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.