Φ bomberman Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2005 BEN PSİKOPATIM ÇÜNKÜ, bombacıyım hergün trafikte 4 saat geçiriyorum hergün 6da kalkıyorum hergün 11de yatıyorum arkadaşlar öyle diyor babam emekli istanbulda yaşıyorum sevdiğim kız beni sevmiyor tanımadığım bir kız beni seviyor tarafından reddedildiğim kızı hergün görüyorum yüzüm hiç gülmüyor bahtım hep kara Alıntı
Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2005 ben psikopatım çünkü sıkıldığım zaman dvd player'ı açıp The Passion'ı izliyorum..basbayağı da zevk alıyorum!.. Alıntı
Φ ferhat_ekemen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2005 ya kardeş onu bunu bırakta imzan beni çok etkiledi tam bana göre diye düşündüm bir an!! Alıntı
Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2005 bir arkadaşımdan alıntı asLında..sanırım bir şarkı sözü..rap!.. Alıntı
Φ ferhat_ekemen Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2005 bir arkadaşımdan alıntı asLında..sanırım bir şarkı sözü..rap!.. 4703[/snapback] ya hangi şarkı öğrenebilir misin? Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Bir Delinin Günlügü sarki oldugunu bilmiyorum da, 18.yüzyil Rus edebiyatinin babalarindan Gogol un en sevilen kitabinin adidir. Okumanizi öneririm. Not:yasakli degildir Alıntı
Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2005 bilmiyorum..ama sagopa kajmer'in,ceza'nın ya da fuat'ın sözlerindenbiri olabilir:) Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 Psikopatlari tanimak, insanliga cok sey kazandirir ayni zamanda. Ama onlar öyle biri olduklarini asla itiraf etmezler. en basitinden psikopatlari tanirsak, Alman NPD üyeleri, yani yeni nazilerin neden o partiye gittikleri ve yabanci düsmani olduklari hakkinda bircok bilgi edinebilirim. Alıntı
Φ bomberman Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2005 Psikopatlari tanimak, insanliga cok sey kazandirir ayni zamanda. Ama onlar öyle biri olduklarini asla itiraf etmezler. en basitinden psikopatlari tanirsak, Alman NPD üyeleri, yani yeni nazilerin neden o partiye gittikleri ve yabanci düsmani olduklari hakkinda bircok bilgi edinebilirim. 5087[/snapback] BİE PSİKOPATIN ANCAK DİĞER BİR PSİKOPAT TANIR VE ANLAR GARDAŞ Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2005 Vallahi haklisin gardas, dogru söze ne denir Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Piskopatim cünkü... Isimden nefret ediorum... bazi insanlarin dogruyu yanlistan ayirt edememeleri beni cileden cikartio... Annem yok artik... Babam yanimda diil... Isten eve gittigimde bir bekleyenin olmamasindan SIKIldim artik... gereksiz yere bos vaktimi bilgisayarin basinda geciriorum... yeni bir is aramak icin yeterince ugrasmiorum... Denizi, sahili özledim... gereksiz insanlarla muhattap olmak sorunda kalmaktan nefret ediorum... hatalarimin bedelini ödemekten gina geldi... fesat, riyakar, iki yüzlü, art niyetli insanlardan tiksinc geldi... cifte standartlarin diz boyu oldugu dünya bana dar gelio... yaw ben piskopat olmiim de kim olsun Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Piskopatim cünkü... Isimden nefret ediorum... bazi insanlarin dogruyu yanlistan ayirt edememeleri beni cileden cikartio... Annem yok artik... Babam yanimda diil... Isten eve gittigimde bir bekleyenin olmamasindan SIKIldim artik... gereksiz yere bos vaktimi bilgisayarin basinda geciriorum... yeni bir is aramak icin yeterince ugrasmiorum... Denizi, sahili özledim... gereksiz insanlarla muhattap olmak sorunda kalmaktan nefret ediorum... hatalarimin bedelini ödemekten gina geldi... fesat, riyakar, iki yüzlü, art niyetli insanlardan tiksinc geldi... cifte standartlarin diz boyu oldugu dünya bana dar gelio... yaw ben piskopat olmiim de kim olsun al benden de o kadar.. ama mücadele halleri..hani diyor ya; ne olursa olsun yaşamaya mecbursun.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 devam edeceksın,yalandan yaşamayaa manganın şarkısı aklıma geldı konuya binaen Alıntı
Φ hestia Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 ben bi psikopatım. çünkü her anlamda problemlerim var ve çevremdeki aptallar beni sinir ediyo kendileri gibi aptal ve gereksiz nedenlerini problemmiş gibianlatıp benimde canımı sıkıyolar benim derdim zaten bana yetiyo. onlar için hiç de hoş şeyler düşünmüyorum suratlarına bi tane patlatmak geliyo içimden yada onları ağlatmak canlarını yakmak herkesten nefret ediyorum..... evet ben bir psikopatım... Alıntı
Φ gugukcuk Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Kelimeler ne cok şey anlatır bilenlere ve sadece çizikten ibarettir bilmeyenlere Sizler psikopat filan değilsiniz. Kronik kızgınlardan da değilsiniz. Sadece ateşi yakıp uzaklaşan kıvılcımlarsınız. Tepkili, ölçülü duyarlı ve özgün Sizler günümüz insanısınız o kadar. Abartmayalım Lütfen Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Piskopatim cünkü... Isimden nefret ediorum... bazi insanlarin dogruyu yanlistan ayirt edememeleri beni cileden cikartio... Annem yok artik... Babam yanimda diil... Isten eve gittigimde bir bekleyenin olmamasindan SIKIldim artik... gereksiz yere bos vaktimi bilgisayarin basinda geciriorum... yeni bir is aramak icin yeterince ugrasmiorum... Denizi, sahili özledim... gereksiz insanlarla muhattap olmak sorunda kalmaktan nefret ediorum... hatalarimin bedelini ödemekten gina geldi... fesat, riyakar, iki yüzlü, art niyetli insanlardan tiksinc geldi... cifte standartlarin diz boyu oldugu dünya bana dar gelio... yaw ben piskopat olmiim de kim olsun Al bendende okadar sanki benim içimi dile getirdin herşeyden bıktım yalnızlıktan bana yaklaşan abuk sabuk insanlardan işten çıktım diye maaşımı ödemeyen tipsiz patronumdan sımarık saygısız yeğenlerimden bıktım yarısı gitmiş ömrümün kalanında nasıl bir düzen kuracağımı düşünmekten bıktım neyse saymakla bitmez hadi sanada iyi psikopatlıklar dilerim. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Kelimeler ne cok şey anlatır bilenlere ve sadece çizikten ibarettir bilmeyenlere Sizler psikopat filan değilsiniz. Kronik kızgınlardan da değilsiniz. Sadece ateşi yakıp uzaklaşan kıvılcımlarsınız. Tepkili, ölçülü duyarlı ve özgün Sizler günümüz insanısınız o kadar. Abartmayalım Lütfen slm gugukçuk nekadar iyimsersin böylede olmak lazım,ama yaşadığımız şehir stresli, bir okadarda insanı yıpratıp tüketen etkenlerden.. mücadelenin en üst seviyede yaşandığı ortam, doğal olarak sinirler yıpranabiliyor..sevgiler. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 BEN PSİKOPATIM ÇÜNKÜ, bombacıyım hergün trafikte 4 saat geçiriyorum hergün 6da kalkıyorum hergün 11de yatıyorum arkadaşlar öyle diyor babam emekli istanbulda yaşıyorum sevdiğim kız beni sevmiyor tanımadığım bir kız beni seviyor tarafından reddedildiğim kızı hergün görüyorum yüzüm hiç gülmüyor bahtım hep kara ne kaldıki ...........çok haklısın arkadaşım.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 ne kaldıki ...........çok haklısın arkadaşım.. Ya neden insan hep imkansızı sever..bende hep hayatım boyunca imkansız kişileri sevdim, doğal olarak ulaşamadım.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Ya neden insan hep imkansızı sever..bende hep hayatım boyunca imkansız kişileri sevdim, doğal olarak ulaşamadım.. demekki sen imkansız aşklar için yaratılmışın.. ...selam yenisin galiba..ben figgaro..hoşgeldin..umarım sana uygun yeni bir iş bulursun .. Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 ben psikopatım beni annem psikopat olayım diye doğurmuşş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 demekki sen imkansız aşklar için yaratılmışın.. ...selam yenisin galiba..ben figgaro..hoşgeldin..umarım sana uygun yeni bir iş bulursun .. ahanda psıkologumuz geldi.. fıggaro ya bence pıskopata bağlanmayın..hayat kısa değmez.. bizi üzen olaylar değildir aslında;olaylara bakış açımızdır..bazen çok yıpratan bı olaya daha sonra bakınca''ya değmezmış üzülmeme''diyoruz... e madem pişman olacan şimdi de üzülmesene ya Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 demekki sen imkansız aşklar için yaratılmışın.. ...selam yenisin galiba..ben figgaro..hoşgeldin..umarım sana uygun yeni bir iş bulursun .. Ah meraba nihayet birisi beni gördü evet yeniyim siteyi bile birbirine karıştıracak kadar... ahanda psıkologumuz geldi.. fıggaro ya bence pıskopata bağlanmayın..hayat kısa değmez.. bizi üzen olaylar değildir aslında;olaylara bakış açımızdır..bazen çok yıpratan bı olaya daha sonra bakınca''ya değmezmış üzülmeme''diyoruz... e madem pişman olacan şimdi de üzülmesene ya slm söylemek istediğin aslında zaman herşeyi telafi eder bunun bilincindeyiz ama sorun olaylar esnasında bunu hayata geçirememek.. bakış açımız nekadar esnek olursa olsun olaylar bizi istemesekte içine çekebiliyor.işte ozaman yıpratıcı olabiliyor.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.