Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl Gözlerime inanamadım görünce...Bugün doğan amma çok üye var Ama hiç kimse kendi kendine "iyiki doğdun" dememeli öle değil mi... Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, huzurlu, neşe dolu bir yaşam dilerim. Doğum gününüz kutlu olsun...
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl Gözlerime inanamadım görünce...Bugün doğan amma çok üye var Ama hiç kimse kendi kendine "iyiki doğdun" dememeli öle değil mi... Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, huzurlu, neşe dolu bir yaşam dilerim. Doğum gününüz kutlu olsun... Bende ilk gözümle temas ettigimde biraz bir ikilim gecirdim megerse doğan larmis iclerinde tanidik aradim bulamadim ama iyiki dogdular hepsinin doğum günü kutlu olsun
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl bence onlar 1 Ocak'ta doğmadı benim kardeşim yılbaşına 3 gün kala doğdu,annem bahtı açık olsun diye 1 Ocak yazdırdı tabi işin esprisi...hepsinin doğum günü kutlu olsun.
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl Bende bir baktım bu liste neyin nesi diye bugün doğan herkesin dogum günü kutlu olsun
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 16 yıl evet evet iyi dikkat çekmişsin Radya forumun yaş ortalamasınında 100 olduğunu anladık bu sayede
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.