Φ PcCanawari Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 Tanrııım kör oldum artık kusura bakamıyorum...... unuttum sanma seni her köpek havladığında aklımdasın:) bir meyhane keşfettim karşısı mezarlık beni ararsan ya ordayım yada karşısında ben kabuslarla büyüdüm,hayal etmek ne haddime? Sakız:10ykr Şeker:5krş Senin Sevgin:1krş Bile Etmez... allah gücü erkeğe güzelliği kadına vermiş ne var ki herşeyi yenen güç güzelliğe yenilmiş Alıntı
Φ alone_leyla Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 ßєуиîмdє iиtiar çiçekLєri açмış hєr gözуαşıмdα ßirαz dαhα ßüуüor çıqLıkLαrıм Soиuиu gєtirємєdiiм ђîkαуєLєrîм Var вєnîм 1 2 3 †ıp !! [ ] KOLpa qeNçLiq 100metre Uzak Durun benden [ ] Yırttı Kanattı İçim birkez daha acıdı Aldır/ma/dım Sen Şiirimin " qizLi " özNesi... =) ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık... Hépimiz sorumLuLuk sahiBi oLamayacak kadar ßénciLiz ●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] VoLume ıııııııııııııııı[]ıııııı %85 Bass ıııııııııııııııııı[]ıı %95 |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] KayıtLaRa geçSindi ''ßu Sevda(!)'' ♥ .. . .. ღ .. qm sefdı sHenı bNm kdar ¿/ géri sayıyorum ; üç , iki , bir , sıfır , éksi bir gittikçé soğuyor bu düş saydam artık gözlérim ki bu iyiyé işarét Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 ohoooo....! bu arkadaş uçmuş yaa Alıntı
Φ alone_leyla Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 ohoooo....! bu arkadaş uçmuş yaa nie ki kötü mü oLmuş *? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.