Φ Mehdî Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 Kimden : Alevi milliyetçisi (Bay, 35) Kime : Grup: Alevi Haber Ajansı...-AHA- Tarih : 21.12.2008 12:03 (GMT +2:00) Konu : Muallim-i Âli'ye MEHDİ'NİN CEVABIDIR...(türkiş-medya.com'da) Mehdi: Neden üzerinize alındınız efendim ... ATATÜRK'E DİNSİZ VE DECCAL DİYENLER DİNSİZLERİN VE MÜNAFIKLARIN TA KENDİLERİDİRLER... ONLAR Kİ GERÇEKTEN DECCAL-İ LAİNİN EN CESUR ASKERLERİDİRLER...SÜLEYMAN-I DECCAL-İ LAİNİN ASASI KIRILMAK ÜZEREDİR... Muallim-i Âli: Aksini ispatla sahtekar! Ezanı susturmuş, değiştirmiş, imamları astırmış, islam halifesini tahttan indirmiş dolayısıyla islam birliğini bozmuş! ve kendisini reis ilan etmiş, Halkın desteğini alana kadar müslüman, güç elde ettikten sonra devrimlerini gerçekleştiren, soyu Türk bile olmayan hatta soyu belli olmayan(ıspatlanamayan) makedonyalı bir devrimciyi müslüman olarak tanımlamak senin gibi cahil ve sahtekarların oyuncağıdır. Mehdi: Yalan söyleyen tarih utansın diyorsunuz? ..tamam varım bunu biraz daha genişletelim ve 1400 yıllık İslam tarihini saptıran tarih ve tarihçiler utansın...Hatta yalancı tarihçilere ve tahrifçilere ***********... Aksini ispatlayalım bu bir misillemedir...Atatürk (r.a.) diyor ki:*Tarih tekerrürden ibarettir* evet bir zamanlarda Yezitin Mülkü olan ikinci Osmanlı'da bizim alimlerimizi ve velilerimizi astırmış haksızlıkla zulmetmiştir... O zamanlar şeyhülislamlarınız bizim için fetva verir infazda bulunurlardı:*Onları bulduğunuz yerde dağıtın mallarına el koyun! * ve netice nedir... Allah diyor ki:*Batıl olan yok olmaya mahkumdur* ve şimdi söyle bakalım ŞAKİ NURSUZUN lain torunu? ..yok olan sizmisiniz bizmiyiz... Neymiş efendim dört mezhep haktır İMAMLARINIZ HAKTIR AMA SİZLER BATILSINIZ...İŞTE ORTADOĞU ORTADA SIRITIYOR...********... DAHADA HELAK OLACAKSINIZ...SİZİ MEHDİ'Yİ KÜÇÜMSEDİNİZ... İMAM CEFRİ-İ SADIKA SORDULAR Kİ:*KAİM ALEYHİSSELAM NE ZAMAN GELECEK...* KAİM MEHDİ'NİN DİĞER ADLARINDAN? VE İMAM DEDİ Kİ:*O GELDİĞİ ZAMAN HİÇ HOŞUNUZA GİTMEYECEK Kİ; * HZ.HÜSEYİN DİYOR Kİ:************* MEHDİ ZUHUR ETMEZ...* ELBETTEKİ YETMİÜÇ FIRKANIN YETMİŞİKİSİ HELAK OLACAKTIR...VE KURTULAN TABİKİ NURCULAR VE FETHULLAHÇILAR OLMAYACAKTIR VESELAM...ÇÜNKİ SİZLER TARİKATİ VE ONUN HAKİKATİNİ İNKAR ETTİNİZ...İMAM-I RABBANİ DEDİ Kİ:*NAKŞİBENDİ TARİKATİ KIYAMETE KADAR VAR OLACAKTIR...* VE BİZİMDE TESPİTİMİZDİR Kİ:*NAKŞİBENDİ YOLUYLA BEKTAŞİ YOLU ÇAKIŞACAK VE MEHDİDE SON BULACAKTIR... İMAM-I RABBANİ ŞUNUDA DEDİ:*ZAHİR VE BATIN İLİM VE AHKAM MEHDİDE BİRLEŞİR...* İŞTE YOLUN ZAHİRİ NEKŞİBENDİDİR...BATINIDA BEKTAŞİDİR...İSLAMIN ZAHİR BAYRAĞI NAKŞİDE BATIN BAYRAĞI BEKTAŞİDEDİR...TIPKI SAMSUNDAN ÇIKAN BAYRAKLI GENCİN 19 MAYISDA BAYRAĞI CUMHURBAŞKANINA ŞEREFLE TESLİM ETMESİ GİBİDİR... DOLAYISI İLE SÜNNİLERİN KURTULAN YOLU NAKŞİLİKTİR...ŞİİLERİN KURTULAN YOLUDA BEKTAŞİLİKTİR...CÜMLEDEN ULU OLAN YOL İSE ŞÜPHESİ ALİ'NİN YOLUDUR Kİ BU YOL SRATEL MÜSTAKİMDİR...ALEVİLİKTİR VESSELAM... ZİKR-İ HAKİKATİMİZDİR... ______________________ BAKİ GERÇEKLER DEMİNE HU DOST ALLAH EYVALLAH... GERÇEĞE HU MÜ''MİNE YA ALİ YA MEHDİ SAHİB-İ ZAMAN... Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 ...kur-an-ı mukaddeste **zalimler için yaşasın cehennem** denmiştir? fakat bilincsizler için denmemiştir? hz.ali diyor ki: **alim bilincsizi bilir kendiside önce bilincsizdi? ancak bilincsiz alimibilemez önce alimdeğildi=???** ...estağfirullah? ...biz sadece ilimzekatımızı sizlere veriyoruz? ...mehdi konusu çok derin ve gaybi ilimlerle alakalıdır? birde imanda nasipili olan kişiler için fitnedir? tıpkı şu 19 fitnesi gibi veselam? ...imam-ı rabbani gibi yüksek marifet sahibi ehlisünnet alimlerine nasipolmuştur ki, yakinen inanmışlardır? ...bir dağın arkasında büyük bir göl vardır dersek ve siz buna inanırsanız bu ilmelyakin olur? sonra dağa çıkıp da o büyük gölü gördüğünüzde aynelyakin olur? ve aşağı inip o göle girerseniz bu sefer hakkelyakin olur? ...yani özetle kulağımızla işitmek ilmelyakin,gözümüzle görmek aynelyakin ve dilimizle tatmakta hakkel yakin olur? ihsanı düşününüz **siz görmesenizde o sizi görüyor?** gayb ilminde olmasından kasdımız budur? ...mehdiye iman etmek ilmelyakindir? onun hakkında 299 hadisi derin tefekkürle okumanız aynel yakindir ve şeksiz şüphesiz onun zuhurunu beklemeniz tıpkı azrailin gelişinibekler gibi hakkelyakin olur? ...siz akıllı bir kadınsınız? sizin anlıyacağınız kısaca şudur? siz imanınızın kamil olup olmadığını mehdiye olan imanınızla ölçebilirsiniz? kendi kendinize sorunuz neden ben mehdiye ve onun zuhuruna inanmıyorum? ve ona iman etmeme engelolan vesveseler nelerdir? kimler ne hangiunsurlar buna engeloluyor? şeytan mı? mehdi mi? diyeceğimiz noktada nasıl ki,şeytan batıl noktada haksa mehdide hak noktasında haktır? şeytana iman ettiğiniz kadar mehdiyede iman iderseniz sizin için bitmiş demektir? ...ama bununlada yetinmeyerek ona zemin hazırlamalısınız? aslında olay nedir biliyor musunuz? siz mehdiye biat ettiğiniz andan itibaren aslında hakikatte şeytanlada ilim cihadınız başlamış demektir vesselam? ...imza: ...naib-i imam,bab-ı mehdi? > To: [email protected] > Subject: SELAM > From: [email protected] > Date: Sat, 20 Jun 2009 21:35:05 +0200 > -http://www.cubbeliahmethoca.tv/- 'dan Gelen Mesaj : > > cubbeliahmethoca.tv sitesinde 65617 nolu mesaja yazılan cevaptır. > CEVAP : > ESSELEMÜ ALEYKÜM. > BİRAZ DAHA AÇAR MISINIZ? MEHDİ MESELESİNİ. > BİZ BU KONUDA CAHİLİZDE BİRAZ. > ALLAHA EMANET OLUN > Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Tarafını belli et! Hikmet ehli zatlar buyuruyor ki: Süleyman aleyhisselam, hem padişahtı hem peygamberdi. Padişah olduğu zaman devlet reisleri hediyeler götürmeye başladı. Karıncanın biri de, bir çekirgenin kopmuş bacağını ağzına almış, o da saraya gidiyormuş. Nereye gidiyorsun diye sormuşlar. Karınca demiş ki: — Süleyman aleyhisselam padişah oldu, ona hediye götürüyorum. — Yahu sen aklını başına topla, devlet adamları gidiyorlar, çok büyük hediyeler götürüyorlar, senin çekirgenin bacağına mı kaldı bu iş? — Öyle demeyin, Süleyman aleyhisselama, kim hediye getirdi diye listeye yazacaklar. Ben adımı yazdıracağım. Bacağı yazdırmayacağım! Orada, kimler geldi, kimler gelmedi diye listeye bakacaklar. Herkes tarafını belli edecektir. Başka çare yoktur; çünkü ahirette iki yer var: Bir Cennet var, bir de Cehennem var, üçüncü bir yer yok. Diyecekler ki, sen hangi taraftasın? İbrahim aleyhisselam ateşe atılacağı zaman, yine bir karınca, ağzıyla su taşıyor. Mübarek bir zat diyor ki: — Sen yaklaşamazsın bile bu ateşin yanına, bu suyla bu ateş söner mi? — Sönmez elbette, sönmeyeceğini ben de biliyorum. — Peki, niye taşıyorsun? — Tarafımı belli ediyorum. Ben ateşi söndürmek tarafındayım. Diğer tarafta ise yılan devamlı üflüyor. Yılana diyor ki: — Sen ne yapıyorsun böyle? — İbrahim yanacak, ateşi büyüsün diye üflüyorum. Ateşi körüklüyorum. — Neden yapıyorsun? — Tarafımı belli ediyorum, ben bu taraftayım. Zulmedenler, sokanlar tarafındayım. Herkes bir vasıtaya biniyor, herkes bir yola giriyor. Ne mutlu bize ki, Ehl-i sünnet âlimlerinin gösterdiği yola girdik. Bu yol, düşsek de, kalksak da, yürüsek de, sürünsek de bizi Cennete götürür. Bu çıkar yoldur, sonu güzeldir! O kadar çok güzeldir ki, Şah-ı Nakşibend hazretleri, (Biz o yolun sonunu, en başa koyduk) buyuruyor. En başa koyduk demek, sizi uyandırdık demektir. Herkes bu işin sonunda uyanırken, onlar işin başında bizi uyandırdılar. Yani, doğruyu, yanlışı, iyiyi kötüyü öğrettiler. Dünyada en zor iş budur, hangisi doğru, hangisi yanlış bilmektir. Bunu bilmek mümkün değildir; ancak biri söylerse, biri öğretirse insan bilebilir. Bize, elhamdülillah bunu öğrettiler. Aradaki fark, görenle görmeyen arasındaki fark gibidir. Yani ilk başta gözümüzü açtılar. Dediler ki, bakın, sizin gözünüz artık görüyor, iyiyi kötüyü görebiliyorsunuz, onun için yanlış yapmayın! ...bu yukarıda ki,makale mehmet ali demirbaş (aleyhillane) tarafından bugün türkiye gazetesinde yayınlanmıştır? bugün 27 haziran 2009 cumartesi'dir? ...alevibektaşşii fakih bu makaleye gıcık kapmış ve cevap verme hissi uyanmış ve aşağıdaki yazılarını tuşlamıştır? meraklılarına ve ilgililerine afiyet olsun: ...imam-ı rabbani 251.mektubunun bir kısmında şöyle buyuruyor: ...Hazret-i Emîrin (hz.ali'nin) ismi Cennet kapısının üzerinde yazılı olduğunu öğrenince, Şeyhayn'ın Cennet kapısındaki husûsiyyet ve i’tibârlarının nasıl olduğunu merâk etdim... ...imam-ı rabbani'nin bu tesbiti çok doğrudur? nitekim cafer-i sadık'ta bunu haber vermiş ve cennetin kapısında şöyle yazılı olduğunu bildirmiştir: ...la ilahe illallah,muhammedün resulullah,aliyyen nasr-i resulullah? (ali resulullahın yardımcısıdır) ...nitekim o ümminebi şöyle buyurmuştur: ...ben ilmin kentiysem ali kapısıdır? harun musa'ya ne ise,ali bana öyledir? ben ve ali bu ümmetin babasıyız? ben nübüvvet o velayet babasıdır vesselam? ...şimdi durum bu iken,muaviyenin azılı avukatı olan mehmet ali demirbaş diyor ki,**Bu yol, düşsek de, kalksak da, yürüsek de, sürünsek de bizi Cennete götürür.** çok komik? ...mezhepsizler adlı kitabında en az 93 sefer muaviyeye **hazret** diyen ve mevdudiyi bir kez olsun muaviye'ye hazret çekmedi diye kınayan bu adam birde **radyallahu anh** diyede ekliyor? ne demek radyallahu anh (allah razı olsun) demektir? ne için razı olsun? ehlibeyte lanet ettiği için mi? hanedan-ı ehlibeyti ve ashab-ı muminleri katlettiren yezite biat topladığı için mi? münkir ve münafıklığı,facir ve fasıklığı için mi? allah razı olsun? bu tıpkı allahın lanet ettiği şeytan için rahmet dilemek gibi birşeydir haşa sümme haşa? ...ve imam cafer-i sadık yine haber vermiştir ki: ...o dört büyük meleğin kanatlarında da,((...la ilahe illallah,muhammedün resulullah,aliyyen nasr-i resulullah?)) ((ali resulullahın yardımcısıdır)) yazılıdır? yani o zalimlerin yüzüne ve sırtına vurarak canını alan azrail aleyhisselamında kanatlarında bu yazıyor demektir? o azrailki,tüm hakikatleri,hikmetleri ve hüccetleri bilen büyük bir melektir? ((tabi ki,ali'yi,hasan'ı,hüseyini ve mehdi'yi de bilendir o azrail)) ...durum bu ise,ey mehmet ali demirbaş,ölümlerden ölüm beğen sen? umulur ki,azrail senin yüzüne ve sırtına vurarak canını alacaktır? ...o ümminebi haber veriyor ki: ...kıyamet günü muaviye ateşten bir tabut içerisinde getirilecektir? ...ve kur'an-ı mukaddes der ki: ...o zor ve çetin günde,herkes imamlarıyla birlikte haşrolacaktır? ve meydana sürülecektir? ey muaviyenin azılı avukatı senin halin nice olur o zaman? ...hz. ali diyor ki: ...******* ...ey mehmet ali demirbaş sen bu durumda muaviyenin eline yüz suyu döken gibi değil misin? ...mervan ibn-i hakem (de(CC)al) dedi ki,osmanı kollamada aliden daha gayretli birini tanımıyorum? peki niye onu minberde lanetliyorsunuz öyleyse? dendiği zaman bu sefer bu böyle olmalıdır? dedi...belkide yakayı şeytana fena kaptırdılar ki,böyle olması gerekiyordu? bu şeytan-ı de(cc)al'in içtihatıdır diyebiliriz? tıpkı ehlisünnet alimlerinin muaviye'ye illaki **hazret** çekmeden ehlisünnet alimi olunamıyacağını şart koşması gibidir mutlak? ve yahut,yakın zaman bilim adamlarının referans olarak evrim teorisini kabul zorunluluğu gibidir? ve ve yahutta? illuminatinin çemberinde yer almak isteyen abd başkanlarının mesihüdde(cc)al'ı temsil eden kişinin yüzüğünü öpmesi gibidir vesselam? ...ben şunu görüyorum? artık muaviyenin saltanatı en direkt sona eriyor? mü'min kim münafık kim? mehdi zuhur ettiği zaman anlaşılacaktır? o ümminebi aliye ne demişti:**ya ali,benden sonra mü'min kim? münafık kim? seninle belli olacak?** işte belkide harun musaya ne ise sen bana öylesin hadisinin gerçek anlamı burda saklıdır? o musa peygamber kavmiyle otuzgün için anlaşmıştı? allah ongün daha ekledi ve kırk gün dağda kalınca ümmet-i musa tedirgin oldu? ve samiride bu boşluktan yararlanıp onları saptırdı? ama dikkat edin harun onların henüz arasında iken bunlar oldu? ve işte muaviye gerçeğide böyle emevi gerçeğide böyle? ali,hasan,hüseyin henüz aralarında iken olanlar oldu ve kim mü'min,kim münafık belli oldu? olmakla kalmadı mü'min ve münafık islam içtihadıda yerini aldı ve ali mü'minlerin imamı olarak? muaviyede münafıklarıı imamı olarak temsil edildi? ta ki,mehdi zuhur edipte akla kara birbirinden seçilinceye kadar? ...rabbülalemin ne diyor:((ankebut,1,2,3,4,)) ...Elif, Lam, Mim. ...İnsanlar, (sadece) "İman ettik" diyerek, sınanmadan bırakılacaklarını mı sandılar? ...Andolsun, onlardan öncekileri sınadık; Allah, gerçekten doğruları da bilmekte ve gerçekten yalancıları da bilmektedir. ...Yoksa kötülükleri yapanlar, Bizi (aşıp) geçeceklerini mi sandılar? Ne kötü hükmediyorlar? ...rabbülalemin böyle buyurmuştur? ...mehdi ümmet-i muhammedin,ehlibeytin,ashab-ı mü'minin ve tüm insanlık aleminin bir karakutusudur? ve aynı zamanda münafıklarında ne yazık ki,karadeliğidir? aklı olan işletsin? kulağı olan işitsin? kalbi olan iman etsin? vesselam? ...bu yazımı okuyanlardan bir istirhamım olacaktır? lütfen bu yazımdan dolayı rabbinize şükredin ve bu şükrün karşılığı olarak bu yazımızı ulaştırabileceğiniz heryere ulaştırınız? gerçek yakında bilinecek? o gerçek sizi özgür kılacaktır? işte tüm insanlığın özgürlüğü için sizden bu sanal misyonerliğinizi istiyorum? ben çok yoruldum? rabbim kuvvet verse devam edeceğim? lütfen görevimde bana biraz yardımcı olunuz? ...şeytan inatla vesvese yapıyor? ...mehdi itikatla nasihat ediyor? ...yezit zulmüne devam ediyor? ...hüseyinde hala biat etmiyor vesselam? Şeytan'da sevmedi onları? Birisi Muhammed birisi Ali? Birde var iki kuzucukları? Birisi Hasan birisi Hüseyin? Birde var ki; Kıyametin evvelinin evveli? Muhammed ile Ali'nin öz torunları? Hasan ile Hüseyinin öz evlatları? Hatice ile Fatımanın öz yari? Allah'ın yeryüzündeki gölgesi,kulu ve halifesi? Ümmet-i Muhammedin en hayırlısı? Meryemoğlu İsa'nın ardında namaz kılacağı İmam-ı zaman? Yer ve gök ehlinin kendisinden razı olacağı? Sürüngenlerin,balıkların ve kuşların anını ve şanını yüceltip tesbih edecekleri KRAL-I MUKADDES? BİSMİLLAH-İ HÛ **ŞAH MUHAMMED EL MEHDİ HAN SAHİB-İ ZAMAN** İNŞAALLAH-Û TEALA VE İNŞAALLAH-Û EKBER... ...imza: ...naib-i imam,bab-ı mehdi? Zikr-i hakikatimizdir: ======================= Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 mehdihaberajansı: hazret-i ali haydar-ı kerrar sahib-i zülfikar kaatil-i küffarı ne kadar seviyorsunuz? ERGÜN POYRAZ YAZAREFENDİYE İTHAFDIR: ((laik ve demokratik sosyal bir hukuk devleti olan TC ayakta durduğu sürece CHP onursal iktidarın hep sahibidir? zira hazret-i türk atatürk diyor ki:benim iki büyük eserim vardır? birisi TC diğeri ise; CHP'dir vesselam)) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.