Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Leon ( 1994) Leon the Professional

Bu filmi hic kimse tanitmamis mi ? Sasirdim dogrusu.

Yazar ve Direktor:Luc Besson

Oyuncular: Jean Reno, Gary Oldman ve Natalie Portman Leon-poster-01.jpg

Konu: Mathilda adli bir 12 yasindaki kiz cogucu New York'ta yasayan ve kardesinden baska ailesini sevmeyen bir kucuk Kiz alis veris icin marketteyken, Babasini uyusturucu islerinin yuzunden Mafia evlerine gelir ve hepsini tek tek oldurur. Mathilda leon'un kaldigi binada saklanir. Leon cok soguk kanli bir katildir isinde belkide en iyilerinden biri. Mathilda ile arkadas olur sevgi dolu yonunu ozterir. Hem arkadas hem baba rolunu oynar ve Mathildayi herseyden korur.

Leon beni cok etkileyen bir Filmdir. Belkide ilk agladim Filmlerden biri di Leon. Leon da aslinda bir katil olmasina rahmen insan onu sevmemesi mumkun degil. Hem Baba hem arkadas gibi mathildanin yaninda olmasi ona hayati kendi nasil goruyorsa biraz oyle ogretmesi beni cok etkilemisti.

Benim de bir Leon'um olsun istemistim smile.gif

Bu Filmi simdiye kadar izlemeyen aranizda varsa mutlaka izlesin. Jean Reno rolunu harika oynamis. Coktan izlemeyenlerde yine izleme sansi bulduklarinda yinede izlesinler bu Filmden bikmaz insan kolay kolay .

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bu filmin hakkında aslında yazılacak söylenecek o kadar çok şey var ki...ama ben başkalarının açtığı film başlıklarına yorum yapmama kararı aldım o yüzden yalnızca tek şey söyleyeyim muhteşem bir film...

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Bir Fight Club, iki Leon'dur benim listemde... Çocukluğumun filmi.

İlk kez orta okul sıralarındayken TGRT'de izlemiştim bu filmi, çok etkilenmiştim ama neden etkilendiğimi bilmeden etkilenmiştim... Sonra tekrar tekrar kaç kez izledim bilmiyorum. Ah Natalie Portman daha küçükken nasıl bir oyuncu olacağı belliymiş. Çok beğenirim

14.leon: büyümek için zamana ihtiyacın var

matilda: ben artık büyümüyorum, sadece yaşlanıyorum

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bu aralar çok sevdiğim filmlere dönüş yaptım hepsini tekrar izlemeye çalışıyorum. Leon da onlardan birisiydi... Epey zaman olmuştu izlemeyeli.. Nasıl zevkle izledim, anlatamam. Leon'un ne kadar güzel bir film olduğunu neredeyse unutuyormuşum... Tekrar izleyin :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.