Φ politika Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Soru: Dünyanin en mutlu çifti kimlerdir? Cevap: Adem ile Havva. Soru: Neden Adem ile Havva? Cevap: Çünkü: 1- Adem'in de Havva'nin da kaynanasi olmadi. 2- Adem de Havva da aldatilmaktan korkmadi. 3-Havva hiçbir zaman kiyafeti ile Adem'i çileden çikartmadi. 4- Adem:'Arkadaslarimla maç yapmaya gidiyorum.' diyemedi. 5- Havva kiz arkadaslarini eve toplayip aksama kadar dedikodu yapamadi. 6- Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip, gecenin bir köründe eve sarhos gelemedi. 7- Adem hiç uzun is görüsmeleri için yurtdisina gidemedi. Gitse bile gittigi yerde otel odasinda kalamadi. 8-Sevgililer Günü'nü unutmaktan dogan kavgalar çikmadi. 9- Randevulara gecikince trafigi bahane edemediler. 10- Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartismadilar. 11- Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaslarini davet etme gibi bir ihtimalleri olmadi. 12- Adem hiçbir zaman Havva'ya 'Sen bu dünyada gördügüm en güzel kadinsin derken yalan söylemedi. 13- Hiçbir zaman röntgenleyen var mi? diye tedirginilige düsmediler. 14- Onlar enflasyon canavariyla hiç tanismadilar. Birikimlerini batirip, alacak bankacilarla da hiç karsilasmadilar. 15- Onlar mutluydular. Çünkü, ne sayima gerek vardi, ne de sayilmaya. 16- Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadilar. Telefonda kavga da etmediler. 17- Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil, din, irk tartismasina girmediler 18- Hiçbir zaman Havva, ' Beni en son ne zaman sinemaya götürdün, enson ne zaman disarida yemek yedik demedi. 19- 'Senden baska gül koklarsam namerdim' lafi da gerçekti ve Havva da bunun dogru olduguna emindi. saygilarla Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 hehehe iyidi politika ademle hava hicmi kavga etmemisler etmislerse neden kavga etmisler bide ozamanlar ademde havvada tek insan olunca rakipsiz oluyolarmi hehehe ikiside bibirni tekmi geciyor bak insanlar cogaldikca rakiplerde cogaliyo Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 hehehe iyidi politika ademle hava hicmi kavga etmemisler etmislerse neden kavga etmisler bide ozamanlar ademde havvada tek insan olunca rakipsiz oluyolarmi hehehe ikiside bibirni tekmi geciyor bak insanlar cogaldikca rakiplerde cogaliyo Kavga ettiklerini sanmiyorum cünkü elmayi yiyince bi tatli olmuslardir rakipsiz olduklari icinde her tarafta birbirlerini bulmus olacaklar,ikiside biribirine bulunmaz bursa kumasi gibi bakmis olacaklar heralde.rakipler cogalincada Adem ile Havva yoktu artik. saygilarla Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 elma yediklerini ne biliyosun bence ayva yemisler fazla uzagada kacamazlar kavga edince arabada yok yaaa yuru yuru nereye kadar he he havvanin moda takip etme sorunuda yok marka icat olmamisti ozamanlar makyaj yapmasina hiccc gerek yok ademi kiskandircak baska kimse yok Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 elma yediklerini ne biliyosun bence ayva yemisler fazla uzagada kacamazlar kavga edince arabada yok yaaa yuru yuru nereye kadar he he havvanin moda takip etme sorunuda yok marka icat olmamisti ozamanlar makyaj yapmasina hiccc gerek yok ademi kiskandircak baska kimse yok Elma ve Ayva ikiside cok yarayisli meyvelerdir,elmayi yiyip sonra ayvayi yemis de olabilirler.Kavga cikmissa elmayi ilk yiyenden cikmistir yani Ademden cünkü o elmayi yiyince Havvada ayvayi yemistir saniyorum.kacsa ne olur ki nereye kacacak sonra adres bilmez iz bilmez dönüp dolasip ayni yere gelecek.Araba yoktu.Makyaj yapamiyordu ama incir yapragi modasina uymustular ikiside. saygilarla Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 1- Adem'in de Havva'nin da kaynanasi olmadi . En iyi kayna olu kayna derler Ama bir gun bende kayana olabilir o yuzden katilmiyorum tabiki 2- Adem de Havva da aldatilmaktan korkmadi. Adem piskopat olsaydi baska aldatmalar olabilirdi bayanlarla olmasada bile 12- Adem hiçbir zaman Havva'ya 'Sen bu dünyada gördügüm en güzel kadinsin derken yalan söylemedi. 13- Hiçbir zaman röntgenleyen var mi? diye tedirginilige düsmediler. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 İnanmıyorum,Politika'yı ilk kez buralarda görüyorum vallaha şaşırdım desem inanın.Neyse tek mutlu çifti demeyelim;annem ve babam muhteşem iki aşıktır. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Seytan onlari garanti röntgenlemistir ama onlar röntgenin ne oldugunu bilmedikleri icin aldiris etmemislerdir.o zaman röntgende icad edilmemisti. Acaba baska bir kadin olsaydi Adem ona nasil davranirdi bu da bir bilmece. Her ne halse Adem de Havva da bazi konularda sansliymislar. Elma veya Ayvayi yiyene kadar... saygilarla Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Ya,mahcup etmeyin.Arada bi yolum düser buralara.. saygilarla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Soru: Dünyanin en mutlu çifti kimlerdir? Cevap: Adem ile Havva. Soru: Neden Adem ile Havva? Cevap: Çünkü: 1- Adem'in de Havva'nin da kaynanasi olmadi. mutlu evliliğin tek sırrı bu işte Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.