Φ Mehdî Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 En güzel Dersim Şiir'i Bu Olsa gerektir... Yâ Hû Haydar Hû! .. Mehdi meded Dersim Hû... Yâ Hû Hızır Hû! .. Mehdi meded Munzur Hû... Dersim bizim Kudüsümüzdür... Munzur bizim Siyon dağımızdır... Haydar bizim İbrahimimizdir! .. Mehdi bizim Muhammedimizdir... Hızır bizim Cebrailimizdir... Hû bizim Ye((ho)) va-yı Rahmanımızdır... ************** ATATÜRK VE HUMEYNİ STRATEJİSİ KAZANACAKTIR... MAZLUMLAR MUZAFFERDİR................................... ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM....................... YAŞASIN KUTSAL KİNİMİZ.................................... YAŞASIN KUTSAL ŞERİATIMIZ............................... VE...YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ..................... HÜR İSLÂM HALK HAREKETİ __________________________ YÂ ALLAH YÂ MUHAMMED YÂ ALİ YÂ MEHDİ SAHİB-İ ÂN-I ZAMÂN... Mehdi dedi ki; Atatürk'e dinsiz ve deccal diyenler...Dinsizlerin (münafıkların) ta kendileridirler...Ve onlar deccal-i lain'in en cesur askerleridirler... Atatürk'e dindar ve mehdi diyenler...Dindarların (müminlerin) ta kendileridirler...Ve onlar Mehdi-yi al-i Resul'ün en cesur askerleridirler... İslam güzel ahlaktır... Tasavvuf ise; güzel ahlaklı olmaktır... Huzur İslamdadır... Hakikat Kur'andadır... Hikmet Ehl-i Beyttedir... Hüccet Mehdidedir... Ali,Hasan,Hüseyin,Mehdi İmameyn-i Hüccetullahtır... Alevi,Bektaşi,Şii,Nakşi Ümmeteyn-i Hüccetullahtır vesselam... ***********...Hüseyine rahmet olsun... Nefisler mat olsun...Canlar şad olsun... Baki gerçekler demine hu,dost Allah eyvallah... Gerçeğe hu,mümine ya Ali ya Mehdi sahib-i zaman... Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 Kimden : Alevi milliyetçisi (Bay, 35) Kime : Grup: Türk Sol İslâm Hareketi Tarih : 20.12.2008 13:58 (GMT +2:00) Konu : * * * * * * * * * * *(*) ! ...zuhuru yakındır. Yeryüzünü kızıltaçlar bürüye Münafık olanın bağrı eriye Sahib-i zamanın emri yürüye Mehdi kim? olduğu bilinmelidir... Nakarat...zuhuru yakındır. Mehdide hatmoldu kelam Gerçek erenlere selam Üçler beşler yedilere Kırklara olsun selam Hay Hay Haydar Hu! .. Mehdi meded Dersim Hu... Hu Hu Hızır Hu! .. Mehdi meded Munzur Hu... * * * * * * * * * * *(*) ! ...zuhuru yakındır. Yolundan azmışlar imana gelin Gelin bu mekandan bir haber alın Mehdi alçaktadır birlikte kalın Zakir oldum zikrederim Ali'yi Nakarat...zuhuru yakındır. Mehdide hatmoldu kelam Gerçek erenlere selam Üçler beşler yedilere Kırklara olsun selam Hay Hay Haydar Hu! .. Mehdi meded Dersim Hu... Hu Hu Hızır Hu! .. Mehdi meded Munzur Hu... * * * * * * * * * * *(*) ! ...zuhuru yakındır. Hasanü'l-Askeri Mehdi çıkınca İsa Peygamberi vezir tutunca Horasandan doksanbin err kopunca Oniki-İmam'a yardım okurum... Nakarat...zuhuru yakındır. Mehdide hatmoldu kelam Gerçek erenlere selam Üçler beşler yedilere Kırklara olsun selam Hay Hay Haydar Hu! .. Mehdi meded Dersim Hu... Hu Hu Hızır Hu! .. Mehdi meded Munzur Hu... * * * * * * * * * * *(*) ! ...zuhuru yakındır. Pir Sultanım ey dede dehman Kendinde cevreyleye öyle gele heman İstanbul şehrinde ol Sahib-i zaman Tac-u Devlet ile salınmalıdır... Nakarat...zuhuru yakındır. Mehdide hatmoldu kelam Gerçek erenlere selam Üçler beşler yedilere Kırklara olsun selam Hay Hay Haydar Hu! .. Mehdi meded Dersim Hu... Hu Hu Hızır Hu! .. Mehdi meded Munzur Hu... * * * * * * * * * * *(*) ! ...zuhuru yakındır. Hatayim der bu iş birgün biter 'a' Özünü katagör ulu katara Mehdi şavkı bu cihanı tutar 'a' Şahoğluna sitem olmaz inşaallah... Nakarat...zuhuru yakındır. Mehdide hatmoldu kelam Gerçek erenlere selam Üçler beşler yedilere Kırklara olsun selam Hay Hay Haydar Hu! .. Mehdi meded Dersim Hu... Hu Hu Hızır Hu! .. Mehdi meded Munzur Hu... * * * * * * * * * * *(*) ! ...zuhuru yakındır. Mehdi ahirzaman böylece bitti Hak ile batıl zahiren zuhur etti Cümlemizin müntezarı el-Mehdi Yetti canımıza Sahib-i zaman yetti... Nakarat...zuhuru yakındır. Mehdide hatmoldu kelam Gerçek erenlere selam Üçler beşler yedilere Kırklara olsun selam Hay Hay Haydar Hu! .. Mehdi meded Dersim Hu... Hu Hu Hızır Hu! .. Mehdi meded Munzur Hu... * * * * * * * * * * *(*) ! ...zuhuru yakındır. Yeryüzünde yüzbin Evliya İsterler Allah'tan Mehdi'yi Yâ İlahi! Mehdi'yi gaybetten çıkar Ta-ki cihan'da Adalet ola aşikar... Mehdi bizim Muhammedimizdir Haydar bizim İbrahimimizdir Hızır bizim Cebrailimizdir Hu bizim Ye((ho)) va-yı Rahmanımızdır Dersim bizim Kudüsümüzdür Munzur bizim Siyon dağımızdır... Nakarat...zuhuru yakındır. Mehdide hatmoldu kelam Gerçek erenlere selam Üçler beşler yedilere Kırklara olsun selam Hay Hay Haydar Hu! .. Mehdi meded Dersim Hu... Hu Hu Hızır Hu! .. Mehdi meded Munzur Hu... * * * * * * * * * * *(*) ! ...zuhuru yakındır. Velayetin İbrahimi Alidir Musa'sı Celaleddin-i Rumi'dir İsâ'sı Hacı Bektâş-ı Veli'dir Muhammed'i Mehdi Sahib-i Livâ'dır... Ete kemiğe büründüm Yunus diye göründüm Türk'e İslâm'a büründüm Bektâşi diye göründüm Yunus'a Bektâşi'ye büründüm Mehdi diye göründüm Mehdi'ye Mesih'e büründüm MUHAMMED diye göründüm... Nakarat...zuhuru yakındır. Mehdide hatmoldu kelam Gerçek erenlere selam Üçler beşler yedilere Kırklara olsun selam Hay Hay Haydar Hu! .. Mehdi meded Dersim Hu... Hu Hu Hızır Hu! .. Mehdi meded Munzur Hu... * * * * * * * * * * *(*) ! ...zuhuru yakındır. Atatürk ve Humeyni stratejisi kazanacaktır Mazlumlar Muzafferdir Zalimler için yaşasın Cehennem Yaşasın kutsal kinimiz Yaşasın kutsal şeriatımız Ve...yaşasın halkların kardeşliği... Hür İslâm Halk Hareketi ==================== Yâ Allah Yâ Muhammed Yâ Ali Yâ Mehdi Sahib-i ân-ı zamân... Zikr-i hakikatimizdir... ______________________ Bakî Gerçekler Demine Hû,Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman... Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 ...Büyük sevinçle coş ey Munzur kızı, bağır ey Dersim kızı. ...İşte Mehdi sana geliyor, adil,kurtarıcı ve alçak gönüllü olarak. Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 ...Büyük sevinçle coş ey Munzur kızı,bağır ey Dersim kızı. ...İşte Mehdi sana geliyor, adil,kurtarıcı ve alçak gönüllü olarak. Dersim dört dağ içinde Gülüm var bağ içinde Dersimi halk saklasın Bir yarim var içinde? Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Mehdî ...son dakika? CANLI 12.Mizmor-u Davud (a.s.) Kurtar beni, ya RAB, sana bağlı kimse kalmadı, Sadık insanlar yok oldu. Herkes birbirine yalan söylüyor, Dalkavukluk, ikiyüzlülük ediyor. Sustursun RAB dalkavukların ağzını, Büyüklenen dilleri. Onlar ki, "Dilimizle kazanırız, Dudaklarımız emrimizde, Kim bize efendilik edebilir?" derler. "Şimdi kalkacağım" diyor RAB, "Çünkü mazlumlar eziliyor, Yoksullar inliyor, Özledikleri kurtuluşu vereceğim onlara." RAB'bin sözleri pak sözlerdir; Toprak ocakta eritilmiş, Yedi kez arıtılmış gümüşe benzer. Sen onları koru, ya RAB, Bu kötü kuşaktan hep uzak tut! İnsanlar arasında alçaklık rağbet görünce, Kötüler her yanda dolaşır oldu. Mehdî Haber Ajansı ((Î)) Mehdî Haber Ajansı Zikr-i Hakikatimizdir? ================= Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdî Sahib-i zaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.