Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Sıcak olduun için sevdimEstikçem sen yaralamayı da öğrenmelisin bence inan içindeki zehir akıp gidiyor bugün beni yaralayan dostum dediğim kişi.. bana yalan söylediği iiçin çok üzüldüm ve onu affetmicem... güvenemiyorum çünkü..bugün çok üzgündü..özür diledi ama... içim dayanamasa da ben affedemem dedim.. erkek bi dostum.. güveniyodum ama... kırdı.. artık üzülse de ne yapıyım... böyle olması gerekiyor.. uzak durmalıyım.. yalan benim için çok farklı... affedemiyorum yalanı... ! çok başarılı değilim o konuda ama öğrenirim hayat öğretir aysumum.. sen estikce benim kız v ersiyonum oldugun için sevdim aysumuda dobracılıgı ve kendisi oldugu için sevdim ebet.. seni de erkek versionum olduğun için sevdim o zaman aysumu da sıcacık olduğu için sevdim seviyormm işte... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 üsttekinin en çok azrail gibi peşimde olmasını Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 cami avlusunda bulunmasını :D Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 o cami avlusunda yanımdaki sepette olmasını Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 :D ALLAHTAN iyi insanlar buldu bizi yıllar sonra beni bulmasını Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 aa o sepettekiler siz miydiniz ulen bende diyodum kim bu ciyak ciyak ağlayan..meğer LaRsiE imiş.. ben zeynebimle sakin sakin beklerken sen bağırıyodun.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 :D ALLAHTAN iyi insanlar buldu bizi yıllar sonra beni bulmasını yıllar sonra buldum kardeşimi forum saolsun birbirimize benzememizii Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 forumdaki ilk günlerimde beni yalnız bırakmamasını.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 aa o sepettekiler siz miydiniz ulen bende diyodum kim bu ciyak ciyak ağlayan..meğer LaRsiE imiş.. ben zeynebimle sakin sakin beklerken sen bağırıyodun.. ciyak ciyakağlıcam tabi yoksa sesimi kim duyardı o avluda ben ağladım biri buldu aldı beni siz sepette büyüdünüz :D Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 espırılerını ama sevıyelı olması nedenıyle Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 sevgisine sadıklıgını Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ciyak ciyakağlıcam tabi yoksa sesimi kim duyardı o avluda ben ağladım biri buldu aldı beni siz sepette büyüdünüz :D minimini birken çalışkan ikiyken bile cin fikirli oluşunu Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 senin benden aşa yanın olmayışını Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 aynen duygularımız karşılıklı Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 güzellikler karşılıklıdır hep güzel kalmamız dileğiyle.... noel baba Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Amin noel baba .. noel baba.. niye senin elin yok.. ama kolun varr.. yazık değil mi sana.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 bilmiyorum.. noel babaya soralım .. noel annemiz nnerde nabtın ona.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 noel baba cevap vermemek için kaçtı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 evet bencede demek ki noel annemize birşey yaptı.. kaçtığına göre Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 kesinlikle...acaba ne yaptı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 bilmem ki.. yazıkk yaf.. av tüfeğinin denemesini yaparken vurmuş olabilir mi.. ayy .. fena çok fena.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 geyiklerim onu tepti ben bişi yapmadım geyik suçlu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Amma lagaluga yapmışınız burda Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.