Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 ugraş ugraş oldu canım daha ne kadar uğraşırım acaba golgi beyciğim... benden bu kadar yakışıklı çocuk... daha fazla uğraşmaya sabrım kalmadı yaaaa.... hayır, bi zamanı varsa bunun söyle o zaman yazıyım sana Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 kokulu çoraplarını sewecek halım yok....sewmeyyom ben bunu...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 oldu canım daha ne kadar uğraşırım acaba golgi beyciğim... benden bu kadar yakışıklı çocuk... daha fazla uğraşmaya sabrım kalmadı yaaaa.... hayır, bi zamanı varsa bunun söyle o zaman yazıyım sana hee bak ayı yavrusunu döverek severmiş (böylemiydi ? ) ama tabi ayı kısmını kabul etmiyorum sen yavru konusunda ne düşünüyorsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 estağfurullah o öyle değil canım, benim bildiğim ''dabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş'' derler... ama ben böyle yavrulukta görmedim... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 estağfurullah o öyle değil canım, benim bildiğim ''dabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş'' derler... ama ben böyle yavrulukta görmedim... dabak nedir?? ama işte anladın sen onu anladın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 dabak= deri işiyle uğraşan kişi demektir. anladım tabi ne demek istediğini ama hala anlaşabilmiş değiliz seninle... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 dabak= deri işiyle uğraşan kişi demektir. anladım tabi ne demek istediğini ama hala anlaşabilmiş değiliz seninle... yok ben anlaşıyom demekki problem sende Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 hazır cevap oluşunu Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 hazır cevap oluşunu nickini keşke öyle bi çiçek olsa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 yok ben anlaşıyom demekki problem sende problem bende mi? hah bi bu eksikti... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 problem bende mi? hah bi bu eksikti... evet sende var Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 iyi akşamlar golgicim arkadaşların bekliyolar... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 avatarını.avatarındaki adam çok güzel görünüyor.... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bende sewdim avatarını, imzasını Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 nickini sewdim..... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bis onu sebepsiz sevdik........... YALAKA MODE:ON Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 dengesizliğini sevdim Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 imzasını çok deişik ve hatta anlamadım Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 tavlada yenilişini sefdim ben senin canuuummmm Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 yeni resmini sefdim çok genç çıkmışsın kimi öldürdün de aranıyon Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 uyumluluğunu sevdim.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 foruma hoş geldin ... sevgiler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.