Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 sevebilme ihtimalimi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gisli olmasını Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 pabuç dilli olmasını Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 hep gızlı olmasına ragmen hıc gızlenmeyı becerememesını Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Frosenim tşk ederem cnm Toprağım çekil aradan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 hep gızlı olmasına ragmen hıc gızlenmeyı becerememesını hep doğruyu söylemesini Frosenim tşk ederem cnm Toprağım çekil aradan reca ederim gecem ...kaç numaraydı senin dil.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Frosenim 90 nomera Kim toprağım mı her zaman doğruyu söylüyor Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 ooooooooooooo baya bi varmış hee her şeyini seviyom Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 espirilerini,çılgınlığını,dürüstlüğünü...... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Benim dostum olmasını ( Frosenim ve Gönüldaşım ikiniz içinde geçerli ) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 espirilerini,çılgınlığını,dürüstlüğünü...... canem ne güzelsin sen ya.. dürüstlüğü ve zeynalığını seviyom bide bana gıcık olmasına bayılıyom Benim dostum olmasını ( Frosenim ve Gönüldaşım ikiniz içinde geçerli ) dimek başkalarına güzel sözler bize hava he düşündümde heç bişeyini sefmiyom.. ben aptalmıyım..nil karaibrahimgil mahcup oldum be Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yuk aptal değilsin haşa frosenim Sadece çok acelecisin İletiyi tam okumamışsın Bu arada bende sana gıcık olabilir miyim frosenim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 sahimi diyon işte hep beklediğim an çok mesudummmm Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 canem ne güzelsin sen ya.. dürüstlüğü ve zeynalığını seviyom bide bana gıcık olmasına bayılıyom Sana gıcık olmakmı aşk olsun canımsın sen,sadece seni gıcıklandırmaya bayılıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 beni gıcıklandırmasına bayılıyom o zaman söyliyeceklerini söylerken kimseyi takmamasını Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Frosenin mesuuudddd olmasına Birasdan bahtiyarda gelecek bekle anacım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 yuk gecem bahtiyarı yolladım ben öteki tarafa mesudla hem mesud hemde bahtiyarım artık karakterini Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 külliyen yalan.. yeşilliğini alttaki sözleri üstüme alınmıyom Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Sevilecek bi yanı yok ki ( Yeşil'e.. ) İmsasındaki resim... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 sevilecek bi yanı yokki derken bile beni sevdiğini Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 azının kenarı hep dondurma git onu sil öle gel Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Ne silecem yalarım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.