Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sen mi geldin şekercik Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 yeni ama eski bir tanıdık gibi, sevilesi biri gibi... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sen mi geldin şekercik evettt...bi elimde kimya bi elimde klavye cebelleşiyorum benim şu kimyadan çektiğimi,ırak amerikadan çekmedi yaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 kıss hadi kimya çalışalım beraber, özlemişim kimyayı yaww. hala elementler, moleküller, kimyasal bileşenler oluşturuyomu, yoksa kimyadada müfredat değiştimi? Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 çalış bakalım dersini... kalmak yok sınavlardan ona göre... Sardunyam, az once anı defterlerine baktım sedelina ile henüz tanışamadık ama ona da çiçek vermiştim size verdiğim gibi... o da demişki tanıdık biri gibi diye, şimdi siz de soyluyorsunuz... bu biraz enteresan geldi bana... foruma her gelene siz boyle mi diyorsunuz yoksa aralarından bazılarına mı diyorsunuz, aralarından bazılarına diyorsanız bunu neye gçre diyorsunuz şaşırtıcı geldi de bana cevaplarsanız sevinirim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 gazlar ablacım.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 çalış bakalım dersini... kalmak yok sınavlardan ona göre... Sardunyam, az once anı defterlerine baktım sedelina ile henüz tanışamadık ama ona da çiçek vermiştim size verdiğim gibi... o da demişki tanıdık biri gibi diye, şimdi siz de soyluyorsunuz... bu biraz enteresan geldi bana... foruma her gelene siz boyle mi diyorsunuz yoksa aralarından bazılarına mı diyorsunuz, aralarından bazılarına diyorsanız bunu neye gçre diyorsunuz şaşırtıcı geldi de bana cevaplarsanız sevinirim biz hergelene, yeni gelmemiş gibi davranırız bizim genel tavrımız bu zamanla alışırsın, bişeye göre demiyoz, deluuuyuz ondan diyoz bi mahsuru mu var? gazlar ablacım.... gazlar mı severim gazları hangi tür gazlar bunlar: Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sanki pişman olmuşsun gibi geldi bir daha düşün istersen, yarın markette karşılaşırız o zaman sırayı kaptırmam ona göre (bu arada azımı kapattım japon yapıştırıcıyla) düşündüm gene seviyom valla..yoksam bana inanmıyırsın bu ağzının yapışmış haliyse ötesini hayal edemiyom Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 gazlar mı severim gazları hangi tür gazlar bunlar: valla ablacım terleten gazlar bunlar.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 kısım azımla yazmıyom ki klavyeyi elimle yazıyom bilmiymisin? ne kadar cahilsin, Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 biz hergelene, yeni gelmemiş gibi davranırız bizim genel tavrımız bu zamanla alışırsın, bişeye göre demiyoz, deluuuyuz ondan diyoz bi mahsuru mu var? iyi madem... deliliğini sevdim o zaman Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 aferim bak alışıyon işte, bende deliliğimizi sevmeni sevdim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sen gül bakalım : ...ben o elleri yapıştırmasınıda bilirim klavyeye deluu rapunzelim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 nasıl yapıştırıcan ki ne süüle bakayım, elimi bağlasan ayağımla yasarım ben gene senden hızlı yazarım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Kadir kıymet bilir olmasını.. (For frozen..) Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 hemşerim olmasını sevdim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 nasıl yapıştırıcan ki ne süüle bakayım, elimi bağlasan ayağımla yasarım ben gene senden hızlı yazarım ayağınıda yapıştırırız Kadir kıymet bilir olmasını.. (For frozen..) hoşgörülü kalbini Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 vampir gibi dolunayda gezmesini Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 anlamasını...annemle konuşuyo gibi hissediyorum ablacım seni..çok seviyorum çokkkk benim için dünyada en önemli şey annemdir...annelerimdir...tüm annelerr... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Yardımseverliğini...clover: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 çok mutlu ettin beni, benim 2 kendimden evladım var, ama annelik güdüm bütün çocuklara kol kanat gerer ne zaman ihtiyacın olursa ben yanındayım unutma... sımsıcak yakınlığını sevdim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 imzasını sewdim............. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Türk yapımı olmasını Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 imzasındaki ellerin ayrışıl havasına bürünüp bana onu hissettirmesini sevdimm ... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Sicakkanliligiyla beraber nickini sevdim..ama simdilerde usutuyor biraz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.