Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Kankim büyük buluşma çok yakında Kıs nati araya girip durmasana
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Ayakkabısını Kıs ayakkabının altına kimin ismini yasdın toprağım bişey söyleyimmi ayakkabımın altına isim yasmayı unuttum ben nikahta birisi söyledide aklıma geldi ama çoktan nikah kıyılmıştı Kankim büyük buluşma çok yakında kıss kankim artık söslendin romantik bişeyler yasarsın artık demi
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Her yönüyle dört dörtlük insan.. İnsanlığını sevdim.. Saolasın arkadaşım Arkadaşlığa verdiği değeri kıss kankim artık söslendin romantik bişeyler yasarsın artık demi Romantik mi Kıs kankim söyletme şimdi beni tövbe tövbe
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl iyilik meleğim benim canım yumote aplacım temisliinii dürüstlüğünü sıcacık kalbini sewdim
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl toprağım bişey söyleyimmi ayakkabımın altına isim yasmayı unuttum ben nikahta birisi söyledide aklıma geldi ama çoktan nikah kıyılmıştı ohh be beni yascaktın bi aralar öle diodun korkulu rüyalarım oldu günlerce ben yumotenin bana karşı duyduğu sevgiyi yakınlığı seviyorum
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl kız kahrolma emi kız bi sene olcak nerdeyse ama bi konuda 1 yıl bugün doldu artık asilim ne güzellll sıcaklığını bitanem ve dostluğunu
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl valla dimi tam 1 yıl doldu ee kıdem diye buna derler ben de neşeni ve dostluğunu
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl elmalı tartını sewdimm... tadı damağımda kaldıı yff.. bi daha isterem leylaa kıs
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl dert ortağım, şırdaşım olmasını, içi ne ise dışınında o olmasını, paylaşımcılığını, derdi olduğu zaman anlatmasını, bana da yardım etmesini , hemşerim olmasını, arkadaşalarımdan öte olmasını, şu aralar biraz da olsa mutlu olmasını, sabahın köründe beni yalnız bırakmayıp benle konuşmasını, sıcakkanlılığını, yapıcılığını, beni sevmesini, meraklılığını vs..vs.. bunlar uzar deniz.. ama en çok kankim olmasını seviyorum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.