Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl o zaman sen bizim 40 yıl kölemiz olucan.... get yemek yap bakiim şöle ali nazik falan bide künefe olsun....vakana abimede bi çilingir sofrası kur....şııırak(kırbaç sesi)
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl :D şııırak(kırbaç sesi).... (bilinçaltımızın ayak sesleri.....)
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl sen bizi paulayla görseydin kahvaltıda 1 ay yemezdın.... dert ortagım olusunu sevdim...
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl erbay uşağumlan yemek zevklerimizin uymasini sewdum sedoşcumunda cana yakın ve acayip komik oluşunu sewdim
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl bilmem tanımıyorm sadece çok şeydir.. adın bööle kaldı yf Açıklarmsın o şeyi denizumu.. Forumun gözü önünde töhmet altında bırakma istersen.. Bilmiyorum ne olduğunu ama lütfen söyle... Buarad aça gerçek bir arkadaş ve dosttur.. Arkadaşlığından memnunum aça..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl yok sölemem o şeyin ne olduğunu yazmaya kalksam sayfa yetmez
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.