Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl acemı ıken gösterdıklerı arkadaşlıklarını,yerım sızı kızlar.yağmur ve mıne
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl düşün bi bakalım Düşündüm ve buldum söyleyim mi acemı ıken gösterdıklerı arkadaşlıklarını,yerım sızı kızlar.yağmur ve mıne Bende seni yerim gısss
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl acemı ıken gösterdıklerı arkadaşlıklarını,yerım sızı kızlar.yağmur ve mıne canım benim Düşündüm ve buldum söyleyim mi söyle bakalım sardunyamın ağırbaşlılığını sevdim
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl canım benim söyle bakalım sardunyamın ağırbaşlılığını sevdim ne sevcem ya,sırama manyak sedelina yazmış.pis sabahçılarr
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl haylazlığını tatlılığını sempatikliğini hoş sohbetini işteeeeeeeeeee..... Sedelina'yı seviyorum
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Sedelina herkes sana yasmış ne çok sevenin varrr. Ama en güzelini ben yasdımm
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl haylazlığını tatlılığını sempatikliğini hoş sohbetini işteeeeeeeeeee..... Sedelina'yı seviyorum ben senı sevdım mı,sevdım en buyuk en solmayan guller açtı içimde ömrumu değerli kılan bişeydın sen benmım bozbulanık gençlğimde ben dıyomda,ümit yaşar yazmış
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl SEvdim sevdim dee şu sözlerin kafa karıştırıyor be fear FACTOR
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl erkan ben öğretmensem sen nesın ne bileyım noterdamus muyum ben
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Sedelina boğazına sakız yapışması böyle düşünmene engel değil amaaa
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Sedelina boğazına sakız yapışması böyle düşünmene engel değil amaaa zekasını sevdım ii yazmışsın hehe
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ohöö o höö,kem küm şeyy.. çok kibar ve şair ruhlu olmasını sevdim
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ohöö o höö,kem küm şeyy.. çok kibar ve şair ruhlu olmasını sevdim komik yanını sevdim
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl erkan ya o avatar ben değilim... senin duygularının depreşmesini sevdim
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl quote name='sardunyam' date='May 26 2006, 02:02 PM' post='213720'] erkan ya o avatar ben değilim... senin duygularının değreşmesini sevdim işte bende bu esprıyı sevdım loo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.