Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl içten,sıcak,samimi ve arkadaş taraflısı...seviyorum bu nedenle..
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl o sıcacık gönlünü o kadar güzel yansıtıyor ki içtenliğini sevdim
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl suyu yürütebilmiş miyim.. vay canına.. alkış bana... ama öyle bişi yapmam ben.. ben senin beni öldürmek istediğini yüzüme açıkça söylemeni sevdim.. mi acaba...
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl çok karışık ben bile çözemedim henüz.. üsttekini seviyorum hemde çok... herşeyiyle..
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl karışık mı neyli ben üstekini hicc sevmiyorummm o da beni hic sevmez hic anlaşamayız birbirimize gıcık oluyoruz
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl ........ can kalırsa tabi.. ( ) neyse ben kahveyi unutmuş değilim hala ama neyse... seviyorum denizlerin en güzelini... deniz kızı
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl .......... can kalırsa tabi.. ( ) neyse ben kahveyi unutmuş değilim hala ama neyse... seviyorum denizlerin en güzelini... deniz kızı ayyy hic sevmiyorum ki seni en iyisi sana tuzlu bir kahve yapıyım canımmmmmmmm kahvelerin en güzeli icelim sogusun falda bakarım sana sen yeterki iste
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl ayyy hic sevmiyorum ki seni en iyisi sana tuzlu bir kahve yapıyım canımmmmmmmm kahvelerin en güzeli icelim sogusun falda bakarım sana sen yeterki iste evet tuzlu kahven nefis olmuş.. LaRsiE'nin içirdiği zehirli kahveden iyidir.. fal isterim ama ben..
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl tamam şeker kız sen iç bende yeni geldim sogusun sana falların en güzelinden bakarım sen i ste yeterki
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl ee adamına göre davranmasını iyi biliyom güzelim herkese böle değilimdir hak edene hak ettiği kadar
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl sus sus.. olmasın zaten haberi tenhacı ya o.. tenhada halledelim bizde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.