Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 17 yıl bi kerede benim tarafımda ol abla yaa Eyiii.Sağ tarafında mı sol tarafında mı
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 17 yıl diğer tarafınada fb li olarak durayım bari Fb li olsanda seviyorum seni.En çok ta caduluğunu
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 17 yıl Bende bende deyişini Bu arada kim o Yağmuru sevmeyen Bir adım öne çıkıp aşağı atsın kendini ben ve egzorsist sevmiossss ama bildiğimiz yağmuru sevmioss viss dimi egzorsist
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 17 yıl her ne olursa olsun yüzünden tebessümü eksik etmeyişini samimiyetini ve sıcaklığını
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl avatarındaki kızın güzelliğini bence kendiside bi o kadar güzeldir
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar aboo benüm topic....... ben üsttekinin adısını sefem bari...........
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl forumun nenesi olmasını ben yine araya girdimmm heralde :lol:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.