Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Gece arkadaşlığını,iyi sabahlar canım.. muhabbetini ...sanada iyi sabahlar...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl kıs hatun aradı az önce gözüm aydın yapmış catla ohh yiyeceğim tek başıma yaaaa ne demişler alma mazlumun ahını çıkar fırından sıcak su böğreği
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl kıs hatun aradı az önce gözüm aydın yapmış catla ohh yiyeceğim tek başıma yaaaa ne demişler alma mazlumun ahını çıkar fırından sıcak su böğreği sırf nispet olsun diye bunu söylemeye geldin geri değil mi?? sevmiyorum kardeşim zorlamı....
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl ne yalan söylüyeceğim sana yaa .. az önce aradı aaaa.. ama ne olursun sev sen sevmezsen ben olamam kiii... hıhh
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl ne yalan söylüyeceğim sana yaa .. az önce aradı aaaa.. ama ne olursun sev sen sevmezsen ben olamam kiii... hıhh uykusuzluk başına vurmuş senin git yat....
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl Hiçbişeyini sevmedim niye kıss erbay iyi çocuktur ben senin bu avatarını sevdim
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl Hiçbişeyini sevmedim ablası gibi gıcık işte... ablamın yaptığı kızartmaları sefiom...
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl kardeşimin efendiliğini seviyom, ahanda bir kardeşim daha oldu... yaşasın, kardeşlik...
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl kocaman yüreğini sıcak kanlılığını... anne oluşunu Aynı dilde konuşabilmelerini..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.