Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Öyle olmam gerekiyor sayman yoksa bu hayat çekilmez Sıcakkanlı
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Lalelere,yetiştirdiği nebatatına ve arkadaşlarına olan düşkünlüğüne hayranım..
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl adam gibi adam demiyeceğim insan gibi insan olmasını sevdim. Uzlaşmacı yanını sevdim(forumda tarışmaya meydan vermemek adına)...Espriden anlamasını sevdim(Sedoş kekini bilirsiniz hepiniz)... ... Değer bilmesini sevdim(torunlarına, kızlarına bi bakın hele)... Kıyımsızlığını sevdim(Jön istedi diye kahve yaması gözümden kaçmış degil)...
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Vallahi utandırıyosun beni..Benim için yazdığın herşey senin gözlerinden sana görünen şeyler.Yani bu yazdıkların senin güzelliğin,güzel görüşün.. İyiki arkadaşımsın,iyiki varsın..
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Vallahi utandırıyosun beni..Benim için yazdığın herşey senin gözlerinden sana görünen şeyler.Yani bu yazdıkların senin güzelliğin,güzel görüşün.. İyiki arkadaşımsın,iyiki varsın.. hala alçakgönüllü yaaaaaaa sen de iyi ki varsın sen de iyi ki arkadasımsın
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Bol bol görüşürüz o zaman Ama ben tatile giremedim yasık bana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.