Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl dondurma getirirken ki asaletini Öyle asaletliyimdir ben bana dondurma ısmarlamasını Gıss aça benim getirdiğim dondurmaları kendininmiş gibi mi ısmarlıyon uyyyy tanumadugum adamu nasul sevayumdaaa Sedelinanın kardeşi olmasını
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl sevilmeyecek bi tarafı yok ama en çok milliyetçiliğini sevdim...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl sevilmeyecek bi tarafı yok ama en çok milliyetçiliğini sevdim...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl benim gibi düşünüyor ya bayılıyorum ona bu yüzden Ben sana hiç bayılmıyom aça haberin ola
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl gidiyorum be iyi bayılmazsan bayılma aysumcum şeker ama çok tatlı şeker
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl sevgilim bekliyor onun yanına gitcem senin yok diye kıskanma lütfen meraklı oluşunu sevdim diyemiycem
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bana yascağına baba yasmasını hemende yanlışımı yüzüme vurmasını....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.