Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl yorumsuz o zaten karşınızda tanıyan onun iyi taraflarını biliyo ama ben değil inş.tanışırız bi gün.......
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl ne bilem daha sevecek pek bişeyini göremedik avatarı bilem yoq...
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl yapma be golgi kardeş. benim sorun olduğu için yok..... yakında olacak o zaman tanırsın unutma dış güzellik hiç bi zaman iç güzelliği yansıtmaz.................
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl fenerbahçeli olmasını, iddada tüyo vermesini.......gider böööleee
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl yapma be golgi kardeş. benim sorun olduğu için yok..... yakında olacak o zaman tanırsın unutma dış güzellik hiç bi zaman iç güzelliği yansıtmaz................. yav ama tanıyamadıkki seni... sevecek bişeyini bulamadım derken yane nefret ediom demek istemedim biraz daha iyi ifade etmelisin bence kendini fenerbahçeli olmasını, iddada tüyo vermesini.......gider böööleee aahha sıra sende birasda sen
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl ne feneri ben gs liyim............. golgi kendimi daha iyi ifade etmeliyim dimi doğru diyon
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.