Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl neyse fazla bakmayayım nazar felan deger sonra benden bilirsin... ne diye bilkirim ki böyle göze sahip biri nasıl güzel olmaz..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl Topuklularını .. Oyy pardon ! Ben onu İlbeye yazmamıştım... İlbeyimin asilliğini seviyorum.
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl neyse fazla bakmayayım nazar felan deger sonra benden bilirsin... ne diye bilkirim ki böyle göze sahip biri nasıl güzel olmaz.. Yok ne nazarı ya Topuklularını .. Oyy pardon ! Ben onu İlbeye yazmamıştım... İlbeyimin asilliğini seviyorum. Hatlar mı karıştı
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl avatara bakıp tom la konuştuunu sanıp triplere girmesini sewdim
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl ayşecik ve tüm ayvalık halkı ne demiş hayat sewince küsel sewince tatlı günler .. bir kuşu kelebei bazen bi böcüü sev!!! bende seni sevdim aslan kardeş... şampiyon oluruz inş.
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Hangi takımı tuttuğunu bi bilsem gece kuşum genç aslanın avatarındaki canlı hangi takımın sembolü seven yüreğe yağmurlar yağdırıp, şimşekler çaktırmasını sevdim
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Sanırım Mersin İdman Yurduydu demi Aynı takımı tutuyor olmamızı
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Yazar yeni olmasına rağmen anı defterime yazmasını sewdim.......
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl çok tatlı yaaa daha ne olsun mahkemede bana söylediklerini sevdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.