Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl valla abi felan dinlemeyip döfcem seni....... gorgi len bozul sende..... Aman diim canısım kızarmış bana... Döv kız eğer kıyabilirsen armana... Senden mi esirgiycez bedenizmide acıyı.. Ruhumuz acımasın gerisi önemli diil... Bu arada Golgi .. Olm amma çok üstüme geliyon yaa
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Alla Allaa .. Çattık yaa Mineu canım sen nişanlının yanına gitsene ya
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Uslubunu sevdim.. Mineu ; Pardon yaa .. Benim yaramaz hafızam işte Affedersin.
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Yazar bana bişey olmaz ama seni bilmem .. aygıt olan sensin ben deel..... Aman diim canısım kızarmış bana... Döv kız eğer kıyabilirsen armana... Senden mi esirgiycez bedenizmide acıyı.. Ruhumuz acımasın gerisi önemli diil... Bu arada Golgi .. Olm amma çok üstüme geliyon yaa öff tamam beeeee kısmadım döfemeyecem.....
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl tanımıyorum valla yalan olmasın,sevebilirim de sevmeyebilirim de
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl hayata karşı hırçın bir duruşu var................. onu sevdim.......
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl ben de bende sevdim onu eski avatarına dönmüş bebiş dahamı güzeldi ne
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl valla etnik bir hava estiriyor ondan sewdim..... nerden bildin valla doğru severim etnik ve otantik şeyleri bunu bilmesini sevdim meydünün zaten hep diyom seviyorum die ilbeyi hep seviyom zaten sebeine gerek yok
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl pozitif bi dost...keşke tanısam.. teşekkür ederim olur birgün belki msn e gel tanışalım
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl yüreğini sevdim dosttumun... çokkkk iyiysin erbay bunu bilmen gerek...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Yazar kuş tüyü kadar yumuşak yüreğini sevdim.. bitirdin beni canım yaa......çok duygusal ve doğal oluşunu sewdim.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.