Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl ugraş ugraş oldu canım daha ne kadar uğraşırım acaba golgi beyciğim... benden bu kadar yakışıklı çocuk... daha fazla uğraşmaya sabrım kalmadı yaaaa.... hayır, bi zamanı varsa bunun söyle o zaman yazıyım sana
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl Yazar kokulu çoraplarını sewecek halım yok....sewmeyyom ben bunu......
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl oldu canım daha ne kadar uğraşırım acaba golgi beyciğim... benden bu kadar yakışıklı çocuk... daha fazla uğraşmaya sabrım kalmadı yaaaa.... hayır, bi zamanı varsa bunun söyle o zaman yazıyım sana hee bak ayı yavrusunu döverek severmiş (böylemiydi ? ) ama tabi ayı kısmını kabul etmiyorum sen yavru konusunda ne düşünüyorsun
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl estağfurullah o öyle değil canım, benim bildiğim ''dabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş'' derler... ama ben böyle yavrulukta görmedim...
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl estağfurullah o öyle değil canım, benim bildiğim ''dabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş'' derler... ama ben böyle yavrulukta görmedim... dabak nedir?? ama işte anladın sen onu anladın
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl dabak= deri işiyle uğraşan kişi demektir. anladım tabi ne demek istediğini ama hala anlaşabilmiş değiliz seninle...
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl dabak= deri işiyle uğraşan kişi demektir. anladım tabi ne demek istediğini ama hala anlaşabilmiş değiliz seninle... yok ben anlaşıyom demekki problem sende
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl yok ben anlaşıyom demekki problem sende problem bende mi? hah bi bu eksikti...
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl yeni resmini sefdim çok genç çıkmışsın kimi öldürdün de aranıyon
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.