Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ugraş ugraş :D

oldu canım <_< daha ne kadar uğraşırım acaba golgi beyciğim... :angry: benden bu kadar yakışıklı çocuk... daha fazla uğraşmaya sabrım kalmadı yaaaa.... hayır, bi zamanı varsa bunun söyle o zaman yazıyım sana -_-

• Cevaplar 4,4b
  • Görüntü 175,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

benim mi? :(

Gönderi tarihi:

oldu canım <_< daha ne kadar uğraşırım acaba golgi beyciğim... :angry: benden bu kadar yakışıklı çocuk... daha fazla uğraşmaya sabrım kalmadı yaaaa.... hayır, bi zamanı varsa bunun söyle o zaman yazıyım sana -_-

hee bak ayı yavrusunu döverek severmiş (böylemiydi ? ) ama tabi ayı kısmını kabul etmiyorum :D sen yavru konusunda ne düşünüyorsun :D

Gönderi tarihi:

estağfurullah :) o öyle değil canım, benim bildiğim ''dabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş'' derler... :( ama ben böyle yavrulukta görmedim...

Gönderi tarihi:

estağfurullah :) o öyle değil canım, benim bildiğim ''dabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş'' derler... :( ama ben böyle yavrulukta görmedim...

dabak nedir?? :P

ama işte anladın sen onu anladın

Gönderi tarihi:

dabak= deri işiyle uğraşan kişi demektir.

anladım tabi ne demek istediğini ama hala anlaşabilmiş değiliz seninle... :(

Gönderi tarihi:

dabak= deri işiyle uğraşan kişi demektir.

anladım tabi ne demek istediğini ama hala anlaşabilmiş değiliz seninle... :(

yok ben anlaşıyom demekki problem sende :P

Gönderi tarihi:

hazır cevap oluşunu

Gönderi tarihi:

yok ben anlaşıyom demekki problem sende :P

problem bende mi? :lol: hah bi bu eksikti... :unsure:

Gönderi tarihi:

iyi akşamlar golgicim :) arkadaşların bekliyolar... :P

Gönderi tarihi:

dengesizliğini sevdim

Gönderi tarihi:

uyumluluğunu sevdim..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.