Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl bilmiyorum sevdim işte...aslında bilmiyorum dersem ayıp etmiş sayılırım... hangisini söyleyecegimi bilmiyorum...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl nickini sevmedim. nedir o oyle made in turkey? bari made in turkiye olsaydi
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl gözlüklerini cok sevdim.. ne kadar şirin gözüküyorsun burdan gel bakim amcana ...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl Yazar mukiciğim dediğin gibi bi isim al da kullan bizde seni sewelim olar mı.....
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl bilmiyorum nesini sevdiğimi.. ama içim ısındı ne yalan söylim...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl abla şu imzan şiir acaba eğer şiirse nerde olduğunu sölede tamamını kopyaliim.. yeni imzasını sevdim..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl Yazar veysel çolak--kalbim hoşçakal adlı şiir kitabında buz ve ateş diye bi şiiri var ondan alıntı........ beğenmene sewindim......
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl sevginin adı geçtiği her yerde varım sonuna kadar elimde değil.. şiir anlayışını sevdim..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl böle araya birişlerini sevdim ben sayaman yazcaktım ya saymanın 32 oluşunu sevdim yaş 32 en güzel çağ
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.