Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl üstteinin en çok neyini sewdin..... kerçiçiği var üstte ben onun en çok nazıma olan sewgisini sewdim........ diyorum başlatıyorum oyunu....
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl madem ki sallamak serbest, sallayalım o zaman ben made in'in dürüstlüğünü, açıksözlülüğünü, sevecenliğini, cana yakın oluşunu sevdim şaka şaka bunlar doğru gerçekten.....
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl Yazar abi insan bu böcüğü nasıl sewmez hele bak...ne şeker bişey ya......ben onun en çok sözlüsüne olan sewgisini samimiyetini sewdim..........bide hemşerim ondan sevdim.... diyarbakırlıydın demi böcüğüm...... :D
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl yok abla ya ben marslıymışam, kuşlar söledi! ablam sevilmezmi, anlat anlat bitmez şimdi!
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl çok güzel uğraşılıo, işte bunu seviyorum, barap bap bap baaaaaaaaa Mc Donalds gibisi yok!
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl Alakasız biryerde alakasız birsey yazmasını seviyorum.... Sonra da bunu anlamaya calısmayı... Ne demek simdi "McDonald gibisi yok..."
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl Yazar herşeye maydanoz oluşunu sewiyom......zaten başkada bi işe yaramıyor....
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl bu ifadeyi kullanmasını seviyom ablamın bide şiir kadar güzel kalbini...
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl geldiği günden beri çizgisinden hiç ödün vermeyişini sevdim....
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl efendiliğini ve seviyeli kişiliğini sewdim ( Burdan annaşıldığı kadarıyla..)
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl ateşsuyunu paylaşacak bennen....paylaşımcılığını sevdim ben onun...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.