Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gamzeli yazar Tuna Kiremitçi'nin yeni kitabı 'A.Ş.K. Neyin Kısaltması' kitapçılarda yer aldığı günden beri bizim de kafamıza aynı soru takıldı; "Aşk bir kısaltma olsa neyin kısaltması olurdu?" Biraz düşününce bir şeyler çıktı sanki. Bir bakın hele. * Abartılı Şatafatlı Körlük * Asılsız Şehvet Kandırmacası * Alışılmadık Şablonlar Kaosu * Ah Şu Kadınlar * Abuk Şempanzeler Kulübü * Aman da Şahlanıyor Kıratım (Cesur aşk) * Anında Şebek Kontenjanındasın (Aptal aşk) * Asla Şaka Kaldırmaz (Ciddi aşk) * Açılmayan Şemsiye Kanatması (Terk edilmiş aşk) * Amorti Şansına Kalmış (Umutsuz aşk) * Azıcık Şampanya Koyayım mı? (Art niyetli aşk) * Anında Şakkadanak Kapılmışım (İlk görüşte aşk) * Aman Şablonu Kırmayalım (Sıradan aşk) * Ağrısız Şahsiyet Kanatılır (Karşılıksız aşk) * Arada Şizofrenlik Kaçınılmaz (Platonik aşk) * Aman Şahan Kaçmasın (TV programı aşkı) * Abi Şampiyonluk Kesin Takım aşkı) * Abramovich Şevçenko'yu Kapacak (Transfer aşkı) * Avrupa Şirazeyi Kaçırdı Dış politika aşkı) * Abe Şugar Kapçıkağızlı Roman aşkı) * Alex Şahlandırıyor Kadıköy'ü (Fenerbahçe aşkı) * Asın Şuh Kadını Bağnaz aşk) * Avşar Şutladı Kaya'yı Magazin aşkı) * Arboretum Şebboyu Kıskanır (Botanik aşkı) * Amirim Şüpheliyi Kaçırdık (Görev aşkı) * Aman Şahane Kitap Okuma aşkı) * Ahlat Şerbeti Kesmez Tatlı aşkı) * Arsız Şov Krallığı Reyting aşkı) * Az Şnitzel de Koysana Gırtlak aşkı) * Acur Şalgam Kabak Kabzımal aşkı) * Acımam Şamdan'ı Kapatırım (Bonkör aşk) * Aslında Şurup da Kesmez (Bir grip aşk) * Ayran Şarap Kokteyli Midesiz aşk) * Abicim Şerefsizim ki Kaçırmadım (Yalan aşkı) * Amanııın Şamdan'a Kapağım (Şöhret aşkı) ALINTIDIR acı şempanzeyi kırar...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 kesinlikle ''Abuk Şempanzeler Kulübü''... Aşk insana ne kadar şempanzelik varsa yaptırıyo vallah Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 ağrısız şahsiyet kanatılır Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Tek Hece Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim... Bülbül benim lisanımla ötüştü. Bir gül için can evinden tutuştu. Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü. Yangınımı söndürmedi kar benim... Niceler sultandı, kraldı, şahtı. Benimle değişti talihi bahtı, Yerle bir eylerim tac ile tahtı, Akıl almaz hünerlerim var benim... Kamil iken cahil ettim alimi, Vahşi iken yahşi ettim zalimi, Yavuz iken zebun ettim Selim'i, Her oyunu bozan gizli zor benim... Yeryüzünde ben ürettim veremi. Lokman Hekim bulamadı çaremi. Aslı icin kül eyledim Kerem'i. İbrahim'in atıldığı kor benim... Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di. Hatrım için yüce dağlar delindi. Bilek gücüm Ferhat ile bilindi. Kuvvet benim, kudret benim, fer benim... İlahimle Mevlana'yı döndürdüm. Yunus'umla öfkeleri dindirdim. Günahımla çok ocaklar söndürdüm. Mevla'danım, hayır benim, şer benim... Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da Görünmezim cismim de yok, resmim de Dil üzmezim, tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim Benim için yaratıldı Muhammed Benim için yağdırıldı o rahmet Evliyanın sözündeki muhabbet Embiyanın yüzündeki nur benim.. Nurullah GENÇ Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Kitabı okudunuzmu bilmiyorum ama kitapta sevgili tuna kiremitçi Allahın Şaşkınları Kulübü demiş bencede çok güzel söylemiş... biraz reklam gibi olcak ama kitap çok güzel okuyun derim.... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 A = Avrat S = Sus K= Kahve yap Dipnot: Haci kahvesi olsun! demeye unutmayin ama... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 A = Avrat S = Sus K= Kahve yap Dipnot: Haci kahvesi olsun! demeye unutmayin ama... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 agzini kapat, sinek girecek... Dipnot: Askim bir sinek gibi beni her tarafimdan sok...bu aci ve kasinti gecmesin... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Tek Hece Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim... Bülbül benim lisanımla ötüştü. Bir gül için can evinden tutuştu. Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü. Yangınımı söndürmedi kar benim... Niceler sultandı, kraldı, şahtı. Benimle değişti talihi bahtı, Yerle bir eylerim tac ile tahtı, Akıl almaz hünerlerim var benim... Kamil iken cahil ettim alimi, Vahşi iken yahşi ettim zalimi, Yavuz iken zebun ettim Selim'i, Her oyunu bozan gizli zor benim... Yeryüzünde ben ürettim veremi. Lokman Hekim bulamadı çaremi. Aslı icin kül eyledim Kerem'i. İbrahim'in atıldığı kor benim... Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di. Hatrım için yüce dağlar delindi. Bilek gücüm Ferhat ile bilindi. Kuvvet benim, kudret benim, fer benim... İlahimle Mevlana'yı döndürdüm. Yunus'umla öfkeleri dindirdim. Günahımla çok ocaklar söndürdüm. Mevla'danım, hayır benim, şer benim... Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da Görünmezim cismim de yok, resmim de Dil üzmezim, tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim Benim için yaratıldı Muhammed Benim için yağdırıldı o rahmet Evliyanın sözündeki muhabbet Embiyanın yüzündeki nur benim.. Nurullah GENÇ çok güzel bir şiirdi. A: alabildiğince Ş: şımarma k: kriteri aşık olunca nedense hep bi şımarma çocuklaşma mutluluk bulutlar üzerinde gezinme durumları söz konusu ya Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 bi tıpçı olarak aşk denilince aklıma artık ilk olarak bu geliyor Ağrı Şişkinlik Kabızlık >>>>>>>>>>>>>>> irritabl barsaK sendromu Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 A.Ş.K. : ASILSIZ ŞEHVET KANDIRMACASI bence en uygunu bu..kandırmaca olmasa geçici olur muydu.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 O herkese guclu gorunmesine ragmen icindeki zayifligi hissedebiliyorsaniz.. Iste bu ASK tir Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 AŞK bana göre benim kısaltmam oluyor Aşk insanların kendi kısaltmaları olsa gerek Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Cevaplarinizdan cok duygulandim.. Dipnot: Konusmasi/Yazmasi kolay dimi...ne cici insanlarsiniz be... Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Herşeyin birilerine göre kolay yanları vardır Alıntı
Φ EsHKYa Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Tek Hece Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim... Bülbül benim lisanımla ötüştü. Bir gül için can evinden tutuştu. Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü. Yangınımı söndürmedi kar benim... Niceler sultandı, kraldı, şahtı. Benimle değişti talihi bahtı, Yerle bir eylerim tac ile tahtı, Akıl almaz hünerlerim var benim... Kamil iken cahil ettim alimi, Vahşi iken yahşi ettim zalimi, Yavuz iken zebun ettim Selim'i, Her oyunu bozan gizli zor benim... Yeryüzünde ben ürettim veremi. Lokman Hekim bulamadı çaremi. Aslı icin kül eyledim Kerem'i. İbrahim'in atıldığı kor benim... Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di. Hatrım için yüce dağlar delindi. Bilek gücüm Ferhat ile bilindi. Kuvvet benim, kudret benim, fer benim... İlahimle Mevlana'yı döndürdüm. Yunus'umla öfkeleri dindirdim. Günahımla çok ocaklar söndürdüm. Mevla'danım, hayır benim, şer benim... Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da Görünmezim cismim de yok, resmim de Dil üzmezim, tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim Benim için yaratıldı Muhammed Benim için yağdırıldı o rahmet Evliyanın sözündeki muhabbet Embiyanın yüzündeki nur benim.. Nurullah GENÇ Bu şiir Nurullah Genç e değil Cemal Safi ye aittir. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Bir şeyin kısaltması değildir bu kadar çok anlam yüklemeyinn o bir kelime .. ölüm gibi doğum gibi... aşk öğrenin bunları ---------------------------------------------------------------------------- Ayrıca; bu kitabı yazan adam vaktiyle aşık olduğu karısını cocuguyla terk edıp ıclal aydın la aşk yaşamış sonra yine karısına dönmüş bi adamdır kadınlar tarafından sayılmaması gereken bi yazar(!) dır... bugun karısını aldatıp yazılar yazan yarın yalan yazı yazar muhtemelen yazıyordur da. .. saymıyorum onu Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 kesinlikle Azami Suur Kaybi dir Alıntı
Φ gazozunasukatio Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 belkide aşk yabancı kökenli bir cümledir.. A Sharing Company (meal:bir paylaşım firması) türkçe okununca ilk harfler birebir uyumludur.. Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 asılsız şairlik kaptırmacası Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 A cele etmezsen Ş oparlara K aptırırsın Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Acıya Şikayetsiz Katlanmak Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 "Acıya Şikayetsiz Katlanmak " bencede güzel bir açıklama aşk insana ne çektirirse çektirsin ister ii ister kötü yinede kabullenırsın. Alıntı
Φ Caadi Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Bence aski tamamliyan sözler bunlar... *Asılsız Şehvet Kandırmacası Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.